Függőleges szerelésű Hajdu villanybojler csere ára Budapest

 • Az új villanybojler ára.
 • Új villanybojler házhoz szállítása.
 • Régi villanybojler leszerelése.
 • Új villanybojler felszerelése.
 • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
 • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
 • Bojler beüzemelése.
 • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 80 EK-1 80L, vagy Z 120 E 120L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU AQUASTIC ERP SOROZAT 30 50 80 100 120 150 200 LITERES

Hajdu Aquastic AQ30 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 30

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

102500 Ft

Hajdu Aquastic AQ 50 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 50

Hajdu Aquastic 50 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

107000 Ft

Hajdu Aquastic Erp 80

Hajdu Aquastic 80 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

105000 Ft

Hajdu Aquastic AQ100 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 100

Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

110000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu Aquastic Erp 120

Hajdu Aquastic 120 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

115000 Ft

Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 150

Hajdu Aquastic 150 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

170000 Ft

Hajdu Aquastic AQ200 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 200

Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

195000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

HAJDU Z ERP SOROZAT 30 50 80 120 150 200 LITERES

Z-ErP-30

Hajdu Z Erp 30

A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

112000 Ft

Z-ErP-50

Hajdu Z Erp 50

A Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

122000 Ft

Hajdu Z Erp 80

A Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

120000 Ft

Hajdu Z Erp 120

A Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

130000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Z-Erp-150

Hajdu Z Erp 150

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

200000Ft

Z-ErP-200

Hajdu Z Erp 200

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

220000Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu függőleges bojlerek felszerelése bekötése Budapest

A legtöbb háztartásban a függőleges állású, falra szerelhető elektromos vízmelegítő elhelyezése az optimális. A bojler cseréje – a régi bojler leszerelése és az új bekötése – nem való amatőröknek, hívj szakembert!

Szomorú, amikor a villanybojler már nem javítható, és megadja magát az enyészetnek. Gyakran tapasztaljuk, mekkora dilemma elé állítja megrendelőinket a villanybojler csere – megértjük, hiszen a villanybojlerrel hosszú távra tervezünk.

Kiválasztottad az új tartályt? Szívesen állunk rendelkezésedre! Ha egyelőre csak elméleti síkon mozognak elképzeléseid, készségesen segítünk kiválasztani az ideális tartályt.

Van bojler szerelőd? Ha nincs, ránk számíthatsz!

Vedd könnyedén, bízd ránk a bojlercserét! Díjmentesen szállítjuk, leszereljük a tönkrement bojlert, biztonságosan rögzítjük az újat, bekötjük, beüzemeljük. Megszabadítunk attól a problémától, amit a régi vízforraló okoz, hiszen elektronikai hulladéknak minősül – igény esetén elszállítjuk!

A jó masina energiatakarékos, hosszú élettartamú, biztonságos, igényes kivitelű, jó szervizhátterű. Ha a Hajdu villanybojler mellett teszed le a voksot, biztosíthatunk, remek választás! Élettartama messze felülmúlja több, a piacon kapható olcsó villanybojler kifutási idejét.

Ezen roppant fontos előnyön kívül számtalan érv szól amellett, hogy Hajdu elektromos vízmelegítőt vásároljunk – cégünk nem véletlenül specializálódott erre a márkatermékre.

Mivel a Hajdu elektromos vízmelegítő tartály a „mi kutyánk kölyke”, azaz magyar produktum, az alkatrészellátás sokkal megoldottabb mintha határon túlról rendelnénk elektromos vízmelegítőt. A szervizelés, karbantartás, javítás is gyorsabb, olcsóbb.  Könnyebben érvényesíthetjük jogainkat meghibásodás esetén.

Mi nemcsak kiszállítjuk, fel is szereljük új bojlered!

A villanybojler árak attól függenek, milyen paraméterekkel rendelkezik az adott termék.
A kötelezően használandó energiacímkén minden paraméternek szerepelnie kell – amatőr legyen a talpán, aki eligazodik a sok információ között! Fordulj hozzánk bizalommal, tálcán kínáljuk a számodra ideális Hajdu forróvíztárolót, érthetően tálalva a jellemzőket, pontos villanybojler árak kíséretében.

Bojlerváltás esetén a vásárló első dolga (érthető okokból), hogy utánanéz mennyit kóstál az elektromos vízmelegítő, hiszen nagyobb árbeli különbség lehet egy hitvány minőségű, olcsó bojler ára, és a márkás, megbízható Hajdu bojler ára között. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lehet, többe kerül például a Hajdu 80 literes bojler, mint a nevesincs 120 literes bojler, de ez korántsem véletlen.

Az új elektromos vízmelegítő bojlerek vízmelegítési „tehetsége” csak kismértékben tér el egymástól. A titok mitől drágább, illetve mitől olcsóbb egy villanybojler ára, a készülékben, illetve a garanciális időben keresendő – de szó sincs titokról!

Energiakiadásainkat nem csak a jól megválasztott berendezéssel csökkenthetjük! Ha éjszakai, illetve ciklusos áram melegíti fel a vizet, üzemeltetési költségeink kedvezőbbek lesznek. Érdemes megejteni egy megkeresést az áramszolgáltató felé, hogy tájékoztasson bennünket lehetőségeinkről.

Villanybojlercsere Budapesten és környékén – legyen budapesti szakember!
Hogy mielőbb újra folyjon a melegvíz!

 • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
 • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
 • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
 • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
 • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.