Függőleges szerelésű Hajdu villanybojler csere ára Budapest

 • Az új villanybojler ára.
 • Új villanybojler házhoz szállítása.
 • Régi villanybojler leszerelése.
 • Új villanybojler felszerelése.
 • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
 • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
 • Bojler beüzemelése.
 • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 80 EK-1 80L, vagy Z 120 E 120L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU AQUASTIC ERP SOROZAT 30 50 80 100 120 150 200 LITERES

Hajdu Aquastic AQ30 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 30

Hajdu Aquastic 30 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

102500 Ft

Hajdu Aquastic AQ 50 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 50

Hajdu Aquastic 50 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

107000 Ft

Hajdu Aquastic Erp 80

Hajdu Aquastic 80 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

105000 Ft

Hajdu Aquastic AQ100 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 100

Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

110000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu Aquastic Erp 120

Hajdu Aquastic 120 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

115000 Ft

Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 150

Hajdu Aquastic 150 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

170000 Ft

Hajdu Aquastic AQ200 ERP villanybojler csere

Hajdu Aquastic Erp 200

Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

195000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

HAJDU Z ERP SOROZAT 30 50 80 120 150 200 LITERES

Z-ErP-30

Hajdu Z Erp 30

A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

112000 Ft

Z-ErP-50

Hajdu Z Erp 50

A Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

122000 Ft

Hajdu Z Erp 80

A Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

120000 Ft

Hajdu Z Erp 120

A Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

130000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Z-Erp-150

Hajdu Z Erp 150

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

200000Ft

Z-ErP-200

Hajdu Z Erp 200

Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

220000Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu függőleges bojlerek felszerelése bekötése Budapest

A legtöbb háztartásban a függőleges állású, falra szerelhető elektromos vízmelegítő elhelyezése az optimális. A bojler cseréje – a régi bojler leszerelése és az új bekötése – nem való amatőröknek, hívj szakembert!

Szomorú, amikor a villanybojler már nem javítható, és megadja magát az enyészetnek. Gyakran tapasztaljuk, mekkora dilemma elé állítja megrendelőinket a villanybojler csere – megértjük, hiszen a villanybojlerrel hosszú távra tervezünk.

Kiválasztottad az új tartályt? Szívesen állunk rendelkezésedre! Ha egyelőre csak elméleti síkon mozognak elképzeléseid, készségesen segítünk kiválasztani az ideális tartályt.

Van bojler szerelőd? Ha nincs, ránk számíthatsz!

Vedd könnyedén, bízd ránk a bojlercserét! Díjmentesen szállítjuk, leszereljük a tönkrement bojlert, biztonságosan rögzítjük az újat, bekötjük, beüzemeljük. Megszabadítunk attól a problémától, amit a régi vízforraló okoz, hiszen elektronikai hulladéknak minősül – igény esetén elszállítjuk!

A jó masina energiatakarékos, hosszú élettartamú, biztonságos, igényes kivitelű, jó szervizhátterű. Ha a Hajdu villanybojler mellett teszed le a voksot, biztosíthatunk, remek választás! Élettartama messze felülmúlja több, a piacon kapható olcsó villanybojler kifutási idejét.

Ezen roppant fontos előnyön kívül számtalan érv szól amellett, hogy Hajdu elektromos vízmelegítőt vásároljunk – cégünk nem véletlenül specializálódott erre a márkatermékre.

Mivel a Hajdu elektromos vízmelegítő tartály a „mi kutyánk kölyke”, azaz magyar produktum, az alkatrészellátás sokkal megoldottabb mintha határon túlról rendelnénk elektromos vízmelegítőt. A szervizelés, karbantartás, javítás is gyorsabb, olcsóbb.  Könnyebben érvényesíthetjük jogainkat meghibásodás esetén.

Mi nemcsak kiszállítjuk, fel is szereljük új bojlered!

A villanybojler árak attól függenek, milyen paraméterekkel rendelkezik az adott termék.
A kötelezően használandó energiacímkén minden paraméternek szerepelnie kell – amatőr legyen a talpán, aki eligazodik a sok információ között! Fordulj hozzánk bizalommal, tálcán kínáljuk a számodra ideális Hajdu forróvíztárolót, érthetően tálalva a jellemzőket, pontos villanybojler árak kíséretében.

Bojlerváltás esetén a vásárló első dolga (érthető okokból), hogy utánanéz mennyit kóstál az elektromos vízmelegítő, hiszen nagyobb árbeli különbség lehet egy hitvány minőségű, olcsó bojler ára, és a márkás, megbízható Hajdu bojler ára között. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lehet, többe kerül például a Hajdu 80 literes bojler, mint a nevesincs 120 literes bojler, de ez korántsem véletlen.

Az új elektromos vízmelegítő bojlerek vízmelegítési „tehetsége” csak kismértékben tér el egymástól. A titok mitől drágább, illetve mitől olcsóbb egy villanybojler ára, a készülékben, illetve a garanciális időben keresendő – de szó sincs titokról!

Energiakiadásainkat nem csak a jól megválasztott berendezéssel csökkenthetjük! Ha éjszakai, illetve ciklusos áram melegíti fel a vizet, üzemeltetési költségeink kedvezőbbek lesznek. Érdemes megejteni egy megkeresést az áramszolgáltató felé, hogy tájékoztasson bennünket lehetőségeinkről.

Villanybojlercsere Budapesten és környékén – legyen budapesti szakember!
Hogy mielőbb újra folyjon a melegvíz!

 • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
 • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
 • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
 • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
 • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛