Vízszintes szerelésű Hajdu villanybojler csere ára Budapest

 • Az új villanybojler ára.
 • Új villanybojler házhoz szállítása.
 • Régi villanybojler leszerelése.
 • Új villanybojler felszerelése.
 • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
 • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
 • Bojler beüzemelése.
 • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 120 EK-1 120L, vagy Z 80 E 80L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU ZV ERP SOROZAT 80 120 150 200 LITERES

Hajdu ZV 80 Erp vízszintes bojler

Hajdu ZV Erp 80

A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

175000 Ft

Hajdu ZV 120Erp vízszintes villanybojler

Hajdu ZV Erp 120

A Hajdu ZV 120 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

190000 Ft

Hajdu ZV 150 Erp vízszintes villanyboyler

Hajdu ZV Erp 150

A Hajdu ZV 150 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

220000 Ft

Hajdu ZV 200 Erp fekvő villanybojler

Hajdu ZV Erp 200

A Hajdu ZV 200 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

230000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu vízszintes szerelésű fekvő villanybojlerek

A fekvő, vízszintes szerelésű Hajdu villanybojlerben az a legszebb, hogy oda is felszerelhető ahova függőleges állású társai nem. Jobbos, balos kivitellel gyártják, a plafonra is függeszthető, de megoldásként a padló is szóba jöhet.

Ha a villanybojlered javíthatatlan, és eljött a bojler cseréjének ideje, nincs sok idő töprengeni, hiszen a melegvíznek folynia kell! Nézz körül, vesd össze a bojler árak listáját, válassz, vedd fel velünk a kapcsolatot – a bojlercsere szakember dolga! Ne tartson vissza, ha nem értesz a vízmelegítőkhöz – segítünk!

Ha már tudod, igényeid alapján mekkora űrtartalmú, milyen ismérvű elektromos forróvíztárolóra van szükséged, részvételünkkel hatékonyabb, könnyebb lesz a bojlercsere. Díjmentesen házhoz szállítjuk a kiválasztott forróvíztárolót, akár aznap leoperáljuk a régit, felszereljük, beüzemeljük az újat. Egy villanybojlercsere – egy szakember!

Fontos! A rossz villanybojler elektronikai hulladék! Ha igényled elszállítjuk, levéve válladról ezt a gondot is.

Vízszintes szerelésű bojler árak

Számtalan kérdés merül fel a vízmelegítő-váltásnál. Például: mennyibe kerül a 80 literes bojler, elegendő meleg vizet termel? Ha átgondoljuk és arra jutunk, ez a vízmennyiség nem elég,  nézzük mennyi a 120 literes villanybojler paramétereit, árait. De egyáltalán! Hány literes legyen az új elektromos forróvíztároló, hiszen a tönkrement vízmelegítő felszerelése óta sok minden történhetett! Bővült a család, vagy éppen ellenkezőleg: elköltöztek a gyerekek és kisebb űrtartalmú elektromos bojler is kiszolgálná melegvíz-igényünket.

Sokat nyom a latban, hogy a villanybojler milyen áramfogyasztási paraméterekkel rendelkezik. Örömmel látjuk, hogy egyre több ügyfelünk figyel nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontok okán is arra, mennyit fogyaszt az elektromos forróvíztároló. Sokan az éjszakai, illetve ciklusos áramon működtetik a masinát, csökkentve ezzel az áramfogyasztást.

Természetesen a legnagyobb érdeklődésre számot tartó tényező az, mennyibe kerülnek a forróvíztárolók, megfizethetőek-e a villanybojler árak. A Hajdu elektromos vízmelegítőt nem lehet az „olcsó bojler” címkével kategorizálni, viszont érdemes rá beruházni, hiszen hosszú távra tervezhetünk ezzel a kiváló termékkel!

Hazai vagy külföldi fekvő bojlert válasszak?

A csábító, olcsó bojler árak gyakran hibás döntést eredményeznek. Az forróvíztároló árakat összehasonlító weboldalak jól követhetően kilistázzák a bojler árakat. Cégünk nem csak a villanybojler árak, hanem egyéb költségek tekintetében is (például kiszállítás, beépítés, beüzemelési díj) pontosan informál.

A Hajdu bojler árak alkalmazkodnak soványabb pénztárcájú klienseikhez! Az Aquastic márkajelzésű zártrendszerű elektromos forróvíztároló ára kedvezőbb – ezt a termékcsalád néhány műszaki és garanciális paraméterének megváltoztatásával érték el a gyártók, megtartva a termékszínvonalat.

A Hajdu vízszintes szerelésű villanybojler higiéniailag kifogástalan vízminőséget produkál, amennyiben a vízforrás nem tartalmazott egészségre és/vagy környezetre káros szennyezőanyagot, és eléri azt a hőfokot, mely gátolja a vírusok, baktériumok szaporodását. Ez 60-65°C, illetve ennél magasabb vízhőmérséklet esetén garantált.

Vásárlás előtt szenteljünk különös figyelmet a Hajdu elektromos vízmelegítő méreteinek, űrtartalmának, egyéb paramétereinek, hiszen ezzel a villanybojlerrel hosszú távra tervezhetünk!

Budapesten villanybojlercsere? Legkézenfekvőbb a profi villanybojler szerelő budapesti szakember! Folyjon a melegvíz!

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

 • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
 • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
 • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
 • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
 • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)