Vízszintes szerelésű Hajdu villanybojler csere ára Budapest

  • Az új villanybojler ára.
  • Új villanybojler házhoz szállítása.
  • Régi villanybojler leszerelése.
  • Új villanybojler felszerelése.
  • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
  • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
  • Bojler beüzemelése.
  • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 120 EK-1 120L, vagy Z 80 E 80L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU ZV ERP SOROZAT 80 120 150 200 LITERES

185_Hajdu_ZV_Transparent-400-1

Hajdu ZV Erp 80

A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

115000 Ft

185_Hajdu_ZV_Transparent-400-2

Hajdu ZV Erp 120

A Hajdu ZV 120 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

130000 Ft

185_Hajdu_ZV_Transparent-400-3

Hajdu ZV Erp 150

A Hajdu ZV 150 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

150000 Ft

185_Hajdu_ZV_Transparent-400-4

Hajdu ZV Erp 200

A Hajdu ZV 200 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

160000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu vízszintes szerelésű fekvő villanybojlerek

A fekvő, vízszintes szerelésű Hajdu villanybojlerben az a legszebb, hogy oda is felszerelhető, ahova függőleges állású társai nem. Jobbos, balos kivitellel gyártják, a plafonra is függeszthető, de megoldásként a padló is szóba jöhet.

Ha a villanybojlered javíthatatlan, és eljött a bojler cseréjének ideje, nincs sok idő töprengeni, hiszen a melegvíznek folynia kell! Nézz körül, vesd össze a bojler árak listáját, válassz, vedd fel velünk a kapcsolatot – a bojlercsere szakember dolga! Ne tartson vissza, ha nem értesz a vízmelegítőkhöz – segítünk!

Ha már tudod, igényeid alapján mekkora űrtartalmú, milyen ismérvű elektromos forróvíztárolóra van szükséged, részvételünkkel akkor is hatékonyabb, könnyebb lesz a bojlercsere. Díjmentesen házhoz szállítjuk a kiválasztott forróvíztárolót, akár aznap leoperáljuk a régit, felszereljük, beüzemeljük az újat. Egy villanybojlercsere – egy szakember!

Fontos! A rossz villanybojler elektronikai hulladék! Ha igényled, elszállítjuk, levéve válladról ezt a gondot is.

Vízszintes szerelésű bojler árak

Számtalan kérdés merül fel a vízmelegítőváltásnál. Mennyibe kerül a 80 literes bojler ára, ha átgondoljuk és arra jutunk, ez a vízmennyiség nem elég,  nézzük mennyi a 120 literes villanybojler ára. De egyáltalán! Hány literes legyen az új elektromos forróvíztároló, hiszen a tönkrement vízmelegítő felszerelése óta sok minden történhetett! Bővült a család, vagy éppen ellenkezőleg: elköltöztek a gyerekek és kisebb űrtartalmú elektromos bojler is kiszolgálná melegvíz igényünket.

Sokat nyom a latban, hogy a villanybojler milyen áramfogyasztási paraméterekkel rendelkezik. Örömmel látjuk, hogy egyre több ügyfelünk figyel nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontok okán is arra, mennyit fogyaszt az elektromos forróvíztároló. Sokan az éjszakai, illetve ciklusos áramon működtetik a masinát, csökkentve ezzel az áramfogyasztást.

Természetesen a legnagyobb érdeklődésre számot tartó tényező az, mennyibe kerülnek a forróvíztárolók, megfizethetőek-e a villanybojler árak. A Hajdu elektromos vízmelegítőt meglehet, nem lehet az „olcsó bojler” címkével kategorizálni, viszont érdemes rá beruházni, hiszen hosszú távra tervezhetünk ezzel a kiváló termékkel!

Hazai vagy külföldi fekvő bojlert válasszak?

Az csábító, olcsó bojler árak gyakran hibás döntést eredményeznek. Az forróvíztároló árakat összehasonlító weboldalak jól követhetően kilistázzák a bojler árakat. Cégünk nem csak a villanybojler árak, hanem egyéb költségek tekintetében is (például kiszállítás, beépítés, beüzemelési díj) informál.

A Hajdu bojlerek árak tekintetében is alkalmazkodnak soványabb pénztárcájú klienseikhez! Az Aquastic márkajelzésű zártrendszerű elektromos forróvíztároló ára kedvezőbb – ezt a termékcsalád néhány műszaki és garanciális paraméterének megváltoztatásával érték el a gyártók, megtartva a termékszínvonalat.

A Hajdu vízszintes szerelésű villanybojler higiéniailag kifogástalan vízminőséget produkál, amennyiben a vízforrás nem tartalmazott egészségre és/vagy környezetre káros szennyezőanyagot, és eléri azt a hőfokot, mely gátolja a vírusok, baktériumok szaporodását. Ez 60-65°C, illetve ennél magasabb vízhőmérséklet esetén garantált.

Vásárlás előtt szenteljünk különös figyelmet a Hajdú elektromos vízmelegítő méreteinek, űrtartalmának, egyéb paramétereinek, hiszen ezzel a villanybojlerrel hosszú távra tervezhetünk!

Budapesten villanybojlercsere? Legkézenfekvőbb a profi villanybojler szerelő budapesti szakember! Folyjon a melegvíz!

Miben segíthetünk?