Vízszintes szerelésű Hajdu villanybojler csere ára Budapest

 • Az új villanybojler ára.
 • Új villanybojler házhoz szállítása.
 • Régi villanybojler leszerelése.
 • Új villanybojler felszerelése.
 • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
 • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
 • Bojler beüzemelése.
 • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 120 EK-1 120L, vagy Z 80 E 80L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU ZV ERP SOROZAT 80 120 150 200 LITERES

Hajdu ZV 80 Erp vízszintes bojler

Hajdu ZV Erp 80

A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

175000 Ft

Hajdu ZV 120Erp vízszintes villanybojler

Hajdu ZV Erp 120

A Hajdu ZV 120 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

190000 Ft

Hajdu ZV 150 Erp vízszintes villanyboyler

Hajdu ZV Erp 150

A Hajdu ZV 150 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

220000 Ft

Hajdu ZV 200 Erp fekvő villanybojler

Hajdu ZV Erp 200

A Hajdu ZV 200 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

230000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu vízszintes szerelésű fekvő villanybojlerek

A fekvő, vízszintes szerelésű Hajdu villanybojlerben az a legszebb, hogy oda is felszerelhető ahova függőleges állású társai nem. Jobbos, balos kivitellel gyártják, a plafonra is függeszthető, de megoldásként a padló is szóba jöhet.

Ha a villanybojlered javíthatatlan, és eljött a bojler cseréjének ideje, nincs sok idő töprengeni, hiszen a melegvíznek folynia kell! Nézz körül, vesd össze a bojler árak listáját, válassz, vedd fel velünk a kapcsolatot – a bojlercsere szakember dolga! Ne tartson vissza, ha nem értesz a vízmelegítőkhöz – segítünk!

Ha már tudod, igényeid alapján mekkora űrtartalmú, milyen ismérvű elektromos forróvíztárolóra van szükséged, részvételünkkel hatékonyabb, könnyebb lesz a bojlercsere. Díjmentesen házhoz szállítjuk a kiválasztott forróvíztárolót, akár aznap leoperáljuk a régit, felszereljük, beüzemeljük az újat. Egy villanybojlercsere – egy szakember!

Fontos! A rossz villanybojler elektronikai hulladék! Ha igényled elszállítjuk, levéve válladról ezt a gondot is.

Vízszintes szerelésű bojler árak

Számtalan kérdés merül fel a vízmelegítő-váltásnál. Például: mennyibe kerül a 80 literes bojler, elegendő meleg vizet termel? Ha átgondoljuk és arra jutunk, ez a vízmennyiség nem elég,  nézzük mennyi a 120 literes villanybojler paramétereit, árait. De egyáltalán! Hány literes legyen az új elektromos forróvíztároló, hiszen a tönkrement vízmelegítő felszerelése óta sok minden történhetett! Bővült a család, vagy éppen ellenkezőleg: elköltöztek a gyerekek és kisebb űrtartalmú elektromos bojler is kiszolgálná melegvíz-igényünket.

Sokat nyom a latban, hogy a villanybojler milyen áramfogyasztási paraméterekkel rendelkezik. Örömmel látjuk, hogy egyre több ügyfelünk figyel nem csak anyagi, hanem környezetvédelmi szempontok okán is arra, mennyit fogyaszt az elektromos forróvíztároló. Sokan az éjszakai, illetve ciklusos áramon működtetik a masinát, csökkentve ezzel az áramfogyasztást.

Természetesen a legnagyobb érdeklődésre számot tartó tényező az, mennyibe kerülnek a forróvíztárolók, megfizethetőek-e a villanybojler árak. A Hajdu elektromos vízmelegítőt nem lehet az „olcsó bojler” címkével kategorizálni, viszont érdemes rá beruházni, hiszen hosszú távra tervezhetünk ezzel a kiváló termékkel!

Hazai vagy külföldi fekvő bojlert válasszak?

A csábító, olcsó bojler árak gyakran hibás döntést eredményeznek. Az forróvíztároló árakat összehasonlító weboldalak jól követhetően kilistázzák a bojler árakat. Cégünk nem csak a villanybojler árak, hanem egyéb költségek tekintetében is (például kiszállítás, beépítés, beüzemelési díj) pontosan informál.

A Hajdu bojler árak alkalmazkodnak soványabb pénztárcájú klienseikhez! Az Aquastic márkajelzésű zártrendszerű elektromos forróvíztároló ára kedvezőbb – ezt a termékcsalád néhány műszaki és garanciális paraméterének megváltoztatásával érték el a gyártók, megtartva a termékszínvonalat.

A Hajdu vízszintes szerelésű villanybojler higiéniailag kifogástalan vízminőséget produkál, amennyiben a vízforrás nem tartalmazott egészségre és/vagy környezetre káros szennyezőanyagot, és eléri azt a hőfokot, mely gátolja a vírusok, baktériumok szaporodását. Ez 60-65°C, illetve ennél magasabb vízhőmérséklet esetén garantált.

Vásárlás előtt szenteljünk különös figyelmet a Hajdu elektromos vízmelegítő méreteinek, űrtartalmának, egyéb paramétereinek, hiszen ezzel a villanybojlerrel hosszú távra tervezhetünk!

Budapesten villanybojlercsere? Legkézenfekvőbb a profi villanybojler szerelő budapesti szakember! Folyjon a melegvíz!

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

 • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
 • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
 • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
 • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
 • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.