+36 20 942 0586

HAJDU BOJLEREK

Egy ilyen háttérrel rendelkező vállalatnál nem kell attól tartania, hogy gond esetén pácban marad, de alapvetően súlyos nehézségekkel sem kell számolnia. A Hajdu bojler számos típust kínál éppen azért, hogy minden család számára a legideálisabb ajánlattal tudjon szolgálni.

 

 

Mit tartalmaz az ár?

R

Új villanybojler árát

R

Új villanybojler házhoz szállítását

R

Régi villanybojler leszerelését

R

Új villanybojler felszerelését

R

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket

R

Meglévő elektromos csatlakozás bekötését

R

Bojler beüzemelését

R

Régi bojler elszállítását

Hívjon a hét bármely napján!

+36 20 942 0586

villanybojler-csere-kapcsolat-04

Hívjon

Mindennap 8:00 – 20:00 között

villanybojler-csere-kapcsolat-06

Szolgáltatási terület

Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hajdu bojlerek: Kényelem és Megbízhatóság Otthonában

Amikor a melegvíz-ellátásról van szó, a Hajdu bojlerek kínálata kiemelkedik a piacon. A Hajdu Aquastic Eco, Z, Smart és Smiley sorozatok a magyar háztartások számára nemcsak megbízhatóságot, hanem energiatakarékosságot és kényelmet is ígérnek. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes a Hajdu villanybojlereket választani, és hogyan alakulnak a csere árak, valamint a garancia lehetőségek.

Hajdu Aquastic Eco: A Gazdaságos Választás

 • Méretek: 50, 80, 100, 120, 150, 200 liter
 • Garancia: 2 év alapgarancia + 3 év kiterjesztett garancia
 • Szolgáltatás: Házhoz szállítás, felszerelés, beüzemelés

Az Aquastic Eco sorozat a Hajdu kínálatának alapmodellje, amely kiváló ár-érték arányt kínál. Az Eco modellek egyszerű, mégis hatékony megoldást nyújtanak a melegvíz-ellátáshoz, és a különböző méreteknek köszönhetően minden háztartás megtalálhatja a számára ideális méretet.

Hajdu Z: A Megbízható Választás

 • Méretek: 50, 80, 100, 120, 150, 200 liter
 • Garancia: 2 év alapgarancia + 8 év kiterjesztett garancia
 • Szolgáltatás: Házhoz szállítás, felszerelés, beüzemelés

A Hajdu Z sorozat a hosszú távú megbízhatóság szinonimája. A 2+8 év garancia lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezhesse a melegvizet éveken át. A Z modell egy klasszikus választás, amely a Hajdu bojlerek hagyományos erényeit képviseli: tartósság és megbízhatóság.

Hajdu Smart: Az Okos Választás

 • Méretek: 50, 80, 100, 120, 150, 200 liter
 • Garancia: 2 év alapgarancia + 8 év kiterjesztett garancia
 • Technológia: Kerámia fűtőtest
 • Szolgáltatás: Házhoz szállítás, felszerelés, beüzemelés

A Smart sorozat a Hajdu intelligens megoldása a modern kor igényeire. A kerámia fűtőtest hosszú élettartamot és hatékony működést biztosít. A Smart bojlerek azok számára ideálisak, akik szeretnék a legújabb technológiát használni otthonukban, és értékelik az okos funkciókat, amelyek optimalizálják a melegvíz-felhasználást.

Hajdu Smiley: Az Energiatakarékos Választás

 • Méretek: 50, 80, 100, 120 liter
 • Garancia: 2 év alapgarancia + 8 év kiterjesztett garancia
 • Szolgáltatás: Házhoz szállítás, felszerelés, beüzemelés

A Smiley sorozat a Hajdu energiatakarékos megoldása. Ezek a bojlerek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy minimalizálják az energiafelhasználást, miközben maximális kényelmet biztosítanak. A Smiley modellekkel nemcsak a környezetet óvjuk, de hosszú távon pénzt is megtakaríthatunk a számláinkon.

A Hajdu Smiley bojlerek a legújabb izolációs technológiákat használják, hogy a tárolt víz hosszabb ideig megőrizze hőmérsékletét, csökkentve ezzel a fűtési ciklusok számát és az energiafelhasználást. Ez a sorozat tökéletes választás azok számára, akik tudatosan szeretnének hozzájárulni a környezetvédelemhez, miközben csökkentik az energiaköltségeket.

Árazás és Szolgáltatások

A Hajdu bojlerek árai a modelltől, mérettől és a kiegészítő szolgáltatásoktól függően változnak. A Hajdu bojlerek ár-érték aránya kiemelkedő a piacon, hiszen a magas minőségű termékek mellett kiterjedt garanciát és kiváló ügyfélszolgálatot is kínálnak. A vásárlók számára a következő szolgáltatások állnak rendelkezésre:

 • Házhoz Szállítás: A Hajdu bojlereket közvetlenül az otthonába szállítjuk, így Önnek nem kell a szállítással bajlódnia.
 • Felszerelés: Szakértő csapatunk gondoskodik a bojler helyszíni felszereléséről, biztosítva a megfelelő és biztonságos működést.
 • Beüzemelés: A felszerelést követően a bojlert beüzemeljük, így Ön azonnal élvezheti a melegvíz kényelmét.

Garancia és Megbízhatóság

A Hajdu bojlerekre nyújtott garancia kiemelkedő a piacon. Az alap 2 év garancia mellett a kiterjesztett garancia lehetősége (3 vagy 8 év) extra biztonságot nyújt a vásárlóknak. Ez a hosszú távú garancia bizonyítja a Hajdu elkötelezettségét a minőség és a vásárlói elégedettség iránt.

A Hajdu bojlerek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó gazdaságos, megbízható, okos vagy energiatakarékos modellről, a Hajdu kínálatában mindenki rátalálhat az igényeinek megfelelő bojlerre. A különböző méretek és a kiterjesztett garancia lehetőségek mellett a Hajdu további szolgáltatásokat is kínál, mint a házhoz szállítás, a felszerelés és a beüzemelés, hogy a vásárlók a lehető legkényelmesebben juthassanak hozzá a melegvízhez.

A Hajdu bojlerek: Hajdu Aquastic Eco,Hajdu Z, Hajdu Smart és Smiley Modellek

Amikor a meleg víz ellátásról van szó otthonunkban, a megbízhatóság és a gazdaságosság két kulcsfontosságú tényező. A Hajdu villanybojlerek ezen elvárásoknak megfelelően készülnek, és a különböző igényeket kielégítő modelljeikkel – mint az Aquastic Eco, Z, Smart és Smiley – minden háztartás megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Az Aquastic Eco Széria: Gazdaságos Megoldás Minden Méretben

Az Aquastic Eco sorozat a Hajdu választékának alapköve, mely 50-től 200 literes méretben kapható, így minden háztartási igényt képes kielégíteni. Az árak tartalmazzák a házhoz szállítást, a felszerelést és a beüzemelést, valamint egy 2+3 év garanciát, ami a Hajdu elkötelezettségét mutatja a minőség és a hosszú távú ügyfél-elégedettség iránt.

 • 50 literes modell: Ideális kisebb háztartásoknak vagy irodáknak.
 • 80 literes modell: Családoknak, ahol a melegvíz-igény már magasabb.
 • 100 literes modell: Nagyobb családoknak ajánlott.
 • 120 literes modell: Kiváló választás többfürdőszobás otthonokba.
 • 150 literes modell: Nagy melegvíz-felhasználás esetén ideális.
 • 200 literes modell: Nagy háztartások vagy kisvállalkozások számára tökéletes.

A Hajdu Z Széria: Megbízhatóság Hosszú Távon

A Hajdu Z bojlerek a tartósság jegyében születtek, 2+8 év garanciával, ami a piacon kiemelkedő ajánlat. A széria minden tagja az Aquastic Eco modellekhez hasonlóan különböző méretekben érhető el, és az árak itt is magukban foglalják a teljes kiszolgálást: házhoz szállítást, felszerelést és beüzemelést.

A Hajdu Smart: Az Okos Választás

Az intelligens otthonok korában a Hajdu Smart bojlerek kerámia fűtőtesttel és okos vezérléssel emelkednek ki a tömegből. A 2+8 év garancia itt is alap, és a szolgáltatáscsomag a korábbiakhoz hasonlóan teljes körű. A Smart bojlerek a modern technológia és a hagyományos Hajdu minőség tökéletes ötvözetei.

A Hajdu Smiley: Az Energiatakarékosság 

A Smiley széria a Hajdu választékának energiatakarékos csillaga, mely különösen hosszú, 2+8 év garanciával büszkélkedhet. A különböző méretek és a teljes kiszolgálás itt is adott, és a Smiley bojlerekkel a mosoly is garantált – mind a felhasználók, mind a pénztárcájuk számára.

A Hajdu Elkötelezettsége: A Hét Minden Napján

A Hajdu nem csak kiváló minőségű termékeket kínál, hanem kiemelkedő ügyfélszolgálatot is. A hét minden napján számíthat ránk: legyen szó házhoz szállításról, felszerelésről vagy beüzemelésről. A Hajdu szakemberei gondoskodnak arról, hogy a választott bojler tökéletesen illeszkedjen otthonába és hosszú távon megbízhatóan működjön.

A Vásárlás Élménye: Egyszerű és Kényelmes

A Hajdu bojlerek vásárlási folyamata kiemelkedően egyszerű és kényelmes. A megrendeléstől kezdve a szállításon át a telepítésig minden lépés gördülékenyen zajlik, így Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza a számára legmegfelelőbb modellt és méretet. A Hajdu szakemberei pedig minden további teendőt átvesznek.

A Garancia: Több Mint Csak Ígéret

A Hajdu bojlerekre vonatkozó 2+3 vagy 2+8 év garancia nem csak egy ígéret, hanem a Hajdu vállalásának bizonyítéka a termékek hosszú távú megbízhatóságára. Ez a garancia a vásárlók nyugalmát szolgálja, tudva, hogy a Hajdu a háttérben áll, készen állva segíteni, ha szükség lenne rá.

Az Ügyfélszolgálat: Mindig Rendelkezésre Áll

A Hajdu ügyfélszolgálata a hét minden napján elérhető, hogy segítséget nyújtson, kérdésekre válaszoljon vagy éppen szervizelést szervezzen. A Hajdu csapata mindig készen áll, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa, és ez a hozzáállás teszi a Hajdu-t a piac egyik legmegbízhatóbb szereplőjévé.

A Hajdu Bojlerek: A Jövőbe Mutató Választás

A Hajdu bojlerek nem csak a jelen igényeire adnak választ, hanem a jövő kihívásaira is felkészülnek. Az Aquastic Eco, Z, Smart és Smiley modellek mindegyike a legújabb technológiákat és innovációkat használja, hogy a legjobb melegvíz-szolgáltatást biztosítsa az Ön otthonában.

A Hajdu bojlerek széles választéka, az Aquastic Eco gazdaságosságától a Smart okos megoldásain át a Smiley energiatakarékosságáig, minden háztartás számára kínál megoldást. A kiváló garanciális feltételek, a teljes körű szolgáltatás és a kiemelkedő ügyfélszolgálat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Hajdu bojlerek ne csak egy termék legyenek, hanem egy megbízható társ a mindennapokban. Válassza a Hajdu-t, és élvezze a meleg víz nyújtotta kényelmet gondtalanul, éveken át.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 – 20:00 között