+36 20 942 0586

ARISTON BOJLEREK

Az Ariston korszerű és fenntartható kényelmi megoldásokat kínál, kevesebb felhasznált energiával és magasabb hatékonysággal.

 

Mit tartalmaz az ár?

R

Új villanybojler árát

R

Új villanybojler házhoz szállítását

R

Régi villanybojler leszerelését

R

Új villanybojler felszerelését

R

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket

R

Meglévő elektromos csatlakozás bekötését

R

Bojler beüzemelését

R

Régi bojler elszállítását

Hívjon a hét bármely napján!

+36 20 942 0586

villanybojler-csere-kapcsolat-04

Hívjon

Mindennap 8:00 – 20:00 között

villanybojler-csere-kapcsolat-06

Szolgáltatási terület

Budapest

Az Ariston Bojler Árak Teljes Beszereléssel

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Amikor a megbízható és energiatakarékos vízmelegítésről van szó, az Ariston bojlerek kiváló választást jelentenek. A különböző méretű és típusú modellek – mint például a 50 literes, 80 literes és 100 literes Ariston Velis Evo, valamint a Lydos R és Lydos Eco bojlerek – széles választékát kínálják, hogy minden igényt kielégítsenek. Az Ariston bojler árak nem csupán a készülék költségét foglalják magukban, hanem a házhoz szállítás, a felszerelés és a beüzemelés díját is, így a vásárlók teljes képet kapnak az összköltségről.

A Vásárlás Folyamata

A vásárlási folyamat során fontos, hogy a vevők tisztában legyenek az árak összetevőivel. Az  általunk kínált Ariston bojler árak tartalmazzák:

• A bojler vételárát

• A házhoz szállítás költségét

• A felszerelés árát

• A beüzemelés díját

Ezek az összetevők biztosítják, hogy a vásárlók ne érjenek kellemetlen meglepetések, és pontosan tudják, mire számíthatnak a költségek terén.

Szállítás és Telepítés

Budapesten a szállítás, felszerelés és beüzemelés gyors és hatékony. A szolgáltatók többnyire ingyenes házhoz szállítást kínálnak a városon belül, és a telepítési időpontok rugalmasan alkalmazkodnak a vásáárlók időbeosztásához. A szakemberek általában a következő munkanapon már elérhetők, hogy a bojler telepítését a lehető legkényelmesebben és zökkenőmentesen végezzék el.

Garancia és Szerviz

Az Ariston bojlerekre jellemzően 2+1 év garancia vonatkozik, attól függően, hogy melyik modellt választja a vásárló. Ez a garancia magában foglalja a gyártási hibákból eredő javításokat, valamint a szervizelést is. A garanciális időn belül a javítások általában ingyenesek, ami tovább növeli az Ariston bojlerek vonzerejét.

Energiahatékonyság és Megtakarítás

Az Ariston bojlerek energiahatékonysága jelentős megtakarítást jelenthet a hosszú távon. A Lydos Eco modell például kifejezetten az energiatakarékosságot szem előtt tartva lett tervezve, ami csökkenti a villanyszámlát és kíméli a környezetet is. A kezdeti beruházás magasabb lehet, de az alacsonyabb üzemeltetési költségek gyorsan megtérülnek.

Az Ariston Velis Evo bojler egy modern, energiatakarékos és stílusos vízmelegítő megoldás, amely kiválóan illeszkedik a mai gyors tempójú életmódhoz. A Velis Evo sorozat jellemzői között szerepel a kettős tartályos technológia, amely lehetővé teszi a gyorsabb felmelegedést és a hőmérséklet pontosabb szabályozását. Íme néhány részlet, amelyek kiemelik ezt a bojlert a piacon:

• Kettős Tartály: Az Ariston Velis Evo két tartályt használ, ami gyorsabb felmelegedési időt és jobb hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé.

• Eco Funkció: Az Eco gomb megnyomásával a bojler energiatakarékos üzemmódba vált, amely csökkenti az energiafogyasztást és segít a háztartásoknak pénzt megtakarítani.

• Design: A Velis Evo vékony profilja és modern megjelenése lehetővé teszi, hogy a bojler illeszkedjen a legtöbb fürdőszoba vagy konyha dizájnjához anélkül, hogy sok helyet foglalna el.

• Felhasználóbarát Kezelőfelület: Az intuitív LED kijelző segítségével könnyen nyomon követhető a víz hőmérséklete és a bojler beállításai.

• Méretek: A Velis Evo különböző méretben kapható, így a 50 literes modelltől kezdve az 80 literesen át a 100 literesig minden igényt kielégít.

Az Ariston Lydos Eco bojler azok számára lett tervezve, akik nem csak a megbízható és gyors melegvíz-ellátást tartják szem előtt, hanem a környezettudatosságot és a költséghatékonyságot is. Az Ariston Lydos Eco a legújabb technológiákat ötvözi a felhasználói kényelem és az energiahatékonyság érdekében.

Jellemzők:

• Energiahatékonyság: Az Eco funkcióval ellátott bojler optimalizált hőmérséklet-szabályozással és energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik, amely jelentősen csökkentheti az energiafelhasználást.

• ECO EVO Funkció: Az ECO EVO intelligens technológia a felhasználó szokásait tanulmányozva optimalizálja a melegvíz-termelést, tovább növelve a hatékonyságot.

• Titanium Plus Technológia: A bojler belső felületén található titánium bevonat megvédi a tartályt a korróziótól és hosszabb élettartamot biztosít.

• Shower Ready: A LED kijelzőn lévő ikonok jelzik, ha a bojler elérte a beállított hőmérsékletet, így tudjuk, mikor áll készen a használatra.

• Méretek: A Lydos Eco különböző méretben elérhető, így minden háztartás megtalálhatja a számára ideális méretet.

Az Ariston Lydos R bojler a megbízhatóság és a felhasználói kényelem szinonimája. A 50, 80 és 100 literes méretekben kapható modellek tökéletesen illeszkednek mindenféle háztartás igényeihez, legyen szó egyedülállókról, kisebb családokról vagy nagyobb háztartásokról.

A Lydos R Jellemzői:

• Hőmegtartás: Az Ariston Lydos R kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, ami minimalizálja a hőveszteséget és hatékonyan tartja a víz hőmérsékletét.

• Biztonság: A biztonsági szelep és a túlmelegedés elleni védelem garantálja a biztonságos működést.

• Egyszerű Telepítés: A Lydos R bojlerek úgy lettek tervezve, hogy a telepítésük egyszerű és gyors legyen, minimális karbantartást igényelve.

• Kényelmes Kezelés: A könnyen hozzáférhető kezelőpanel és a pontos termosztát lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyedén szabályozza a víz hőmérsékletét.

A Különböző Méretek Előnyei:

• 50 literes Lydos R: Ideális választás kis lakásokba vagy olyan helyekre, ahol a hely korlátozott. Elegendő meleg vizet biztosít a napi szükségletekhez, miközben gazdaságos marad.

• 80 literes Lydos R: Tökéletes egyensúlyt kínál a méret és a kapacitás között, ideális választás kisebb családok számára.
• 100 literes Lydos R: A nagyobb háztartások számára tervezett, biztosítva, hogy még a csúcsidőszakokban is elegendő meleg víz álljon rendelkezésre.

Az Ariston bojler árak átláthatóak és versenyképesek, különösen, ha figyelembe vesszük a teljes szolgáltatáscsomagot, amely a házhoz szállítástól a beüzemelésig minden költséget magában foglal. A különböző méretű és típusú bojlerek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egy kis lakásról vagy egy nagy családi házról.

A bojler vásárlása egy jelentős befektetés, amely hosszú távon biztosítja a melegvizet a háztartásban. Az Ariston bojlerek kiváló választást jelentenek a minőség, megbízhatóság és energiahatékonyság terén, így érdemes megfontolni őket, amikor a következő vízmelegítő berendezés vásárlásán gondolkodunk.

Amennyiben további információra van szüksége vagy kérdése merül fel, ne habozzon kapcsolatba lépni Családi bojler szerelő vállalkozásunkkal.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 – 20:00 között