+36 20 942 0586

Ariston Lydos R 100 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

145 000 Ft

Egyedi technológiák, új anyagok és élvonalbeli formatervezés: újabb távlatok a vízmelegítés terén.

Kétszeres biztonság

Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát.

zománcozott titánium

Kiváló minőségű zománcozott tartály titánium tartalmú bevonat, külső hőmérséklet szabályozás

előnyök
 • Waterplus technológia: akár 16%-kal több forró víz áll rendelkezésre
 • A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásoknak is megfelel
 • Külső-hőmérséklet beállítás
 • Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát
 • Prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyag (ciklopentán)
 • Nagyméretű magnéziumanód a korrózió ellen
 • Kiváló minőségű zománcozott tartály

Ariston Lydos R 100 villanybojler

Kapacitás: 100 l
Elhelyezés: Függőleges
Teljesítmény: 1,8 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő: 2 óra 46 perc
Max nyomás: 8 bar
Max víz hőmérséklet: 75°C
Elektromos védettség: IPX3IP

 

Ariston Lydos R 100 villanybojler: Kiemelkedő teljesítmény és kényelem egyben

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Az Ariston Lydos R 100 villanybojler egy kiemelkedő teljesítményű, prémium minőségű termék. A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásnak megfelel, és rendelkezik WaterPlus technológiával, amely akár 16 több forró vizet tesz elérhetővé.

A külső hőmérséklet-beállítás és a kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát biztosítja a teljes kényelmet és biztonságot a használók számára. A bojler prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyaggal (ciklopentánnal), nagyméretű magnéziumanóddal a korrózió ellen és kiváló minőségű zománcozott titánium tartállyal rendelkezik, amely biztosítja az örök minőséget.

Az Ariston Lydos R 100 bojler exkluzív formatervezéssel rendelkezik, 100%-ban Olaszországban tervezett és gyártott, korszerű „harmonikus hullám” formával és optimalizált műanyag burkolattal. A felhasználóbarát frontális interfész pedig még kényelmesebbé teszi a használatát. Az űrmérete függőleges, 100 literes.

Water Plus technológia a Lydos R villanybojlerben: Akár 16% több forró víz

A Water Plus technológia* az Ariston Lydos R bojler egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy akár 16% több forró víz áll rendelkezésre a szokásosnál. Ez különösen hasznos lehet olyan háztartásokban, ahol több ember él, és gyakoriak az időszakos forróvíz-igények.

A Water Plus technológia segítségével az Ariston R villanybojler biztosítja a folyamatos és bőséges forróvíz-ellátást, csökkentve az energiaköltségeket.
Külső hőmérséklet-beállítás a Lydos R villanybojlerben: Egyszerű és kényelmes használat

Az Ariston Lydos R vízmelegítő külső hőmérséklet-beállítási lehetőséget kínál, amely nagyobb komfortot és energiahatékonyságot biztosít a felhasználók számára. A külső hőmérséklet-beállítás lehetővé teszi, hogy az eszközön egy egyszerű és könnyen elérhető gombbal állítsuk be forróvíz hőmérsékletét, anélkül, hogy az eszközt szétszerelnénk vagy megnyitnánk.

Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha az eszközt olyan helyen használjuk, ahol a hőmérséklet változása gyakori, vagy ha az eszközt olyan embereket használ, amelyeknek nehézséget okoz az eszköz belsejében történő beállítás.
A külső hőmérséklet-beállítás lehetősége segít csökkenteni az energiafelhasználást, így segíti a felhasználókat energiát takarítani, valamint hosszabb élettartamot biztosít az eszköznek.

Nagyméretű magnézimanód a Lydos R villanybojlerben: Védelem a korrózió ellen

Az Ariston Lydos R villanybojler nagyméretű magnézium anóddal van felszerelve, amely hatékonyan védi a tartályt a korróziótól. A magnézium anód fontos eleme a villanybojlernek, mivel a korróziógátló hatása révén megóvja a tartályt a rozsdától és más károsodásoktól. Az anód anyag reakcióba lép a vízben található káros anyagokkal, így azok nem tudják kifejteni káros hatásait a tartályra.
Az anód rendszeres ellenőrzése és cseréje nagyon fontos, mivel az idővel elhasználódik, és ha nem cserélik ki időben, akkor a tartály sérülése bekövetkezhet. Az Ariston Lydos R villanybojler nagyméretű magnézium anódja hosszabb élettartamot biztosít a tartálynak, valamint csökkenti a karbantartási költségeket.

Kiváló minőségű zománcozott titán tartály a Lydos R bojlerben: Tartósság és megbízhatóság

Az Ariston Lydos R 100 bojler kiváló minőségű zománcozott titán tartállyal rendelkezik, ami magas szintű tartósságot és védelmet nyújt a rozsdásodás ellen. A titán egy nagyon erős és tartós fém, amely ellenáll a korróziónak és a vegyi anyagoknak.

A zománcozott felület pedig tovább növeli a tartály ellenálló képességét és hosszú élettartamát, továbbra is megóvja a tartályt a sérüléstől. A tartály nagy űrtartalma, valamint a kiváló minőségű anyagokból készült gyártása miatt az Ariston Lydos R villanybojler hosszú időn keresztül biztosítja a megbízható és hatékony melegvízellátást otthonában.
Prémium szigetelőanyag a Lydos R villanybojlerben: Környezetbarát megoldás és hatékony energiafelhasználás

Az Ariston Lydos R elektromos forróvíz tároló prémium minőségű, masszív szigetelőanyaggal van ellátva, amely környezetbarát és nagyon hatékony. Az általuk használt szigetelőanyag a ciklopentán, amely egy ökológiai szempontból barátibb alternatíva a hagyományos szigetelőanyagokhoz képest.

A ciklopentán nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy az Ariston Lydos R villanybojler nagyon hatékonyan tartsa a meleg vizet és csökkentse az energiaszükségletet. A masszív szigetelőanyag réteg kiválóan védi a tartályt a hőveszteségtől, és ezzel csökkenti a káros környezeti hatásokat. A prémium minőségű szigetelés további előnye, hogy a bojler gazdaságosan működik, és nem terheli feleslegesen a villanyszámlát.

Az Ariston Lydos R 100 vízmelegítő a következő kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik:

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY
• WaterPlus technológia*: akár 16 több forró víz áll rendelkezésre**.
• A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásnak is megfelel.

TELJES KÉNYELEM
• Külső hőmérséklet-beállítás.
• Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát.

ÖRÖK MINŐSÉG
• Prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyag (ciklopentán).
• Nagyméretű magnéziumanód a korrózió ellen.
• Kiváló minőségű zománcozott titán tartály.

Az Ariston Lydos R 100 villanybojler mindezen tulajdonságai miatt egy kiváló minőségű, megbízható és energiatakarékos megoldás, amely biztosítja a folyamatos és biztonságos forróvízellátást az otthonában. A technológiának és az exkluzív formatervezésnek köszönhetően pedig az a bojler nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is igényes megjelenést kölcsönöz az otthonának.

Ne aggódj az Ariston Lydos R 100vízmelegítő bekötése miatt - hívj minket!

Bízd ránk az új Ariston Lydos R 100 literes forróvíztároló bekötését Budapest területén, mert mi nem csak kiszállítjuk, hanem beszereljük, bekötjük és beüzemeljük akár szombat vasárnap is.

 • Neked csak annyi dolgod lesz, hogy e-mailben van telefonon felvedd velünk a kapcsolatot, a többit mi elintézzük.
 • Felfüggesztési pontjai megegyeznek a régebbi Ariston villanybojlerek rögzítő csavarjaival.
 • Szükség esetén megerősítjük, a felfüggesztési pontokat.
 • A felszerelés után a kiválasztott Ariston 100 literes forróvíztárolót üzembe helyezzük.
 • Az első felfűtésnél ellenőrizzük a helyes működést.

 

Új Ariston villanybojler vásárlás házhoz szállítással beszereléssel szombat vasárnap is.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

További információk

Tömeg16 kg
Gyártó

Ariston

Méret

100 literes

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 100 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 1 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között