5 literes 10 literes kisbojler csere ára Budapest

Figyelem! A szabadkifolyású kisbojlerek speciális csapteleppel szerelhetőek – a bojler palástanyagából adódóan nem bírja a nyomást. Használat után természetes, hogy egy ideig csöpög! Azért, mert egy elektromos vízmelegítő kicsi, még lehet veszélyes – ajánlott hozzáértő szerelővel beüzemeltetni!

  • Az új villanybojler ára.
  • Új villanybojler házhoz szállítása.
  • Régi villanybojler leszerelése.
  • Új villanybojler felszerelése.
  • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
  • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
  • Bojler beüzemelése.
  • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 80 EK-1 80L, vagy Z 120 E 120L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

SZABADKIFOLYÁSÚ VÍZMELEGÍTŐK, EGY VÍZVÉTELI HELY ELLÁTÁSÁRA

FT5-felso-elhelyezesu-szabad-kifolyasu-vizmelegito-300

Hajdu FT 5

FT 5 felső elhelyezésű szabad kifolyású vízmelegítő (mosdó, mosogató fölé szerelhető 5 literes tartállyal  ami nyomás alá nem helyezhető, jár hozzá egy fali csatlakozású saját gyári csaptelep) házhoz szállítással, felszereléssel

65000.-Ft

FT10-felso-elhelyezesu-szabad-kifolyasu-vizmelegito-300

Hajdu FT 10

FT 10 felső elhelyezésű szabad kifolyású vízmelegítő (mosdó, mosogató fölé szerelhető 5 literes tartállyal  ami nyomás alá nem helyezhető, jár hozzá egy fali csatlakozású saját gyári csaptelep) házhoz szállítással, felszereléssel

70000.-Ft

FTA5-also-elhelyezesu-szabad-kifolyasu-vizmelegito

Hajdu FTA 5

FTA 5 alsó elhelyezésű szabad kifolyású vízmelegítő (mosdó, mosogató alá szerelhető 5 literes tartállyal  ami nyomás alá nem helyezhető, jár hozzá egy mosdóra, mosogató tálcára szerelhető saját gyári csaptelep) házhoz szállítással, felszereléssel

65000.-Ft

FTA10-also-elhelyezesu-szabad-kifolyasu-vizmelegito

Hajdu FTA 10

FTA 10 alsó elhelyezésű szabad kifolyású vízmelegítő (mosdó, mosogató alá szerelhető 5 literes tartállyal  ami nyomás alá nem helyezhető, jár hozzá egy mosdóra, mosogató tálcára szerelhető saját gyári csaptelep) házhoz szállítással, felszereléssel

70000.-Ft

ZÁRTRENDSZERŰ, ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK, TÖBB VÍZVÉTELI HELY ELLÁTÁSÁRA

HAJ-ZF10

Hajdu ZF 10

ZF 10  felső elhelyezésű zárt rendszerű nyomás alá helyezhető vízmelegítő (mosdó, mosogató fölé szerelhető 10 literes tartállyal  ami nyomás alá helyezhető, nem jár hozzá csaptelep, bármilyen csapteleppel használható) házhoz szállítással, felszereléssel

70000.-Ft

ZA10-zart-rendszeru-also-felso-elhelyezesu-vizmelegito

Hajdu ZA 10

ZA 10  alsó elhelyezésű zárt rendszerű nyomás alá helyezhető vízmelegítő (mosdó, mosogató alá, mosdó szekrénybe, konyha pultba szerelhető 10 literes tartállyal  ami nyomás alá helyezhető, nem jár hozzá csaptelep, bármilyen csapteleppel használható) házhoz szállítással, felszereléssel

70000.-Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu FT 5  FT 10  és Hajdu FTA 5  FTA10 vízmelegítő cseréje Budapest

Mint a neve is elárulja, ez a villanybojler nem gigászi űrtartamáról híres, ám az 5 literes, 10 literes kisbojler nagyszerűsége éppen méretéből, és természetesen a Hajdu márkatermékek remek színvonalából fakad.

Szerencsére könnyű helyzetben vagy! A kétféle űrtartalom és a kifolyások iránya szerint könnyű a döntés, de ha fikarcnyi kétség is gyötör, nyugodtan keress meg bennünket, segítünk a választásban.

A népszerű kisbojler Budapest számtalan háztartásában, óvodájában, közintézményében, vállalatánál szolgálja ki a lakosságot. Meggyőződésünk, a Hajdu márkanév kötelez, ha elérkezett a kisbojler csere ideje, ajánlott Hajdu kisméretű vízmelegítőt választani!

A Hajdu kisbojlert szintén költségmentesen fuvarozzuk a szerelési helyszínre, és éppen olyan gondosan szereljük, mint nagytestvéreit. A teherré vált elektronikai hulladékkal – bizony-bizony, a rossz kisbojler is veszélyes hulladéknak minősül – sem kell foglalkoznod, kérésedre elszállítjuk.

A szabadkifolyású Hajdu FTA 10 konyhai, fürdőszobai kisbojlerek ideális vízmelegítők, ha csak pár deci, vagy pár liter melegvízre van szükségünk. Helyigényük szerény, gyorsan felfűtik a vizet.
Az alsó elhelyezésű kisbojler és a felső elhelyezésű kisbojler energiavesztesége minimális, hiszen a lehető legközelebb helyezkednek el a vízvételi helyhez.

A termékpalettán megtalálható a zártrendszerű, Hajdu ZA 10 és ZF 10 literes kivitelű kisbojler is. Az elektromos kisbojler palástja ez esetben nem műanyagból, hanem a nyomást jobban tűrő-bíró acélból készül. Ez lényeges, amennyiben fontos a csaptelep külcsíne.
Természetesen a zárt rendszerű kisméretű vízmelegítők el vannak látva biztonsági szeleppel.

A Hajdu forróvíztároló megszületése és a piacon történő megjelenése óta magyar szakemberek serege működött jól-rosszul a villanybojler csere területén, rengeteg tapasztalatot szerezve. Egy jó szakember álmában is elvégzi az elektromos bojler cseréjét, legyen az többszáz literes, vagy párliteres kisbojler, sőt, lehet hogy motyogva, de tájékoztat bennünket villanybojler árak tekintetében is.

Ha már a bojler áraknál tartunk… A villanybojler árak elég széles intervallumban mozognak, érdemes összevetni, hogy a névtelen olcsó 80 literes bojler ára és a drágább, de márkás, megbízható, korszerű, energiatakarékos 80 literes Hajdu vízmelegítő ára között mennyi a különbség. Ha minden aspektusból (márka, űrtartalom, hazai gyártmány, vagy sem, alkatrészellátás, beszerelési költség, nyomáskiegyenlítő, stb.) megvizsgáljuk a villanybojler árak kavalkádját, meglepődnék, ha nem felelne meg klienseink számára a Hajdu bojler ára.

A Hajdú fali forróvíztárolók igazán sokrétűek. A gyártó igyekszik minden igényt kielégítő megoldásokkal előrukkolni. A vízmelegítőkínálat folyamatosan bővül, lépést tart a felhasználói kívánalmakkal, a korszerű technikákkal, technológiákkal, és megfelel a szigorú minőségi követelményeknek. Legyen az háztartási, kommunális vagy ipari mértékű melegvíz-előállítás, számtalan elvárást kielégítenek.

A kisbojler csere Budapesten nem ördöngösség, komplex villanybojler cserét végző budapesti szakemberekkel pedig csupa móka és kacagás!

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.