+36 20 942 0586

HAJDU BOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST – MIÉRT BÍZza RÁNK A JAVÍTÁST?

Hívjon a hét bármely napján!

+36 20 942 0586

villanybojler-csere-kapcsolat-04

Hívjon

Mindennap 8:00 – 20:00 között

villanybojler-csere-kapcsolat-06

Szolgáltatási terület

Budapest

Hajdu bojler javítás Budapesten? Ha Hajdu villanybojlere meghibásodott, ne aggódjon, segítünk! Tapasztalt bojler szerelő szakembereink gyors és szakszerű bojler javítást biztosítanak.

Nagyon örülök, hogy felkeresett minket a Hajdu bojlere javításával kapcsolatban. Családi vállalkozásunk, amely Budapest egész területén tevékenykedik, minden Hajdu bojler javítást a vízkő eltávolításával, fűtőszál és anód cseréjével kezdi.

Alkatrészcsere, vízkőtelenítés és karbantartás is a szolgáltatásaink közé tartozik. Bízza ránk a bojlere javítását, hogy újra zavartalanul élvezhesse a meleg vizet otthonában. Válasszon minket.

Hajdu bojler javítás? Miért érdemes minket választani?

Nem csak megjavítjuk, felújítjuk régi bojlerét

Hajdu bojler szerelő csapatunk célja, hogy a bojlereket ne csak megjavítsuk, hanem újra tökéletes felújított állapotba hozzuk. Így hosszú távon is biztosítjuk a megbízható működést.

A legfontosabb alkatrészeket mindig cseréljük

A bojlerek optimális működéséhez elengedhetetlen, hogy a fűtőszálak és az anódok megfelelő állapotban legyenek. Ezért mindig cseréljük ezeket az alkatrészeket a javítás során, hogy biztosítsuk a bojler hosszú élettartamát.

Rendelkezünk a javításhoz szükséges anyagokkal

Szakembereink mindig rendelkeznek a szükséges anyagokkal és eszközökkel, hogy a bojlerjavítást gyorsan és hatékonyan elvégezzük. Így nem kell aggódni a szükséges alkatrészek beszerzése miatt.

Ha szükséges, van nálunk új csere bojler

Ha a bojlere már nem javítható, vagy szeretné lecserélni, nálunk megtalálhatja az új Hajdu villanybojlereket is. Így akár azonnal pótolhatja a meghibásodott bojlert.

Hétvégén is dolgozunk

Tudjuk, hogy a bojlerproblémák nem válogatnak napokban és időpontokban. Ezért ha hétközben nincs ideje a bojler javításra, ne aggódjon! Családi bojler szerelő vállalkozásunk hétvégén is elérhető, így rugalmasan tudjuk biztositani a javítást, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a problémára.

nyari-tibor-villanybojler-csere-rolunk

Milyen típusú Hajdu bojlereket javítunk?

Hajdu Z 50 E • Hajdu Z 80 E • Hajdu Z 120 E • Hajdu Z 150 E • Hajdu Z 200 E • Hajdu bojler javítás

Hajdu Z 50 EK • Hajdu Z 80 EK • Hajdu Z 120 EK • Hajdu Z 150 EK • Hajdu Z 200 EK • Hajdu bojler javítás

Hajdu Z 50 EK-1 • Hajdu Z 80 EK-1 • Hajdu Z 120 EK-1 • Hajdu Z 150 EK-1 • Hajdu Z 200 EK-1 • bojler javítás

Hajdu Z 50 Erp • Hajdu Z 80 Erp • Hajdu Z 120 Erp • Hajdu Z 150 Erp • Hajdu Z 200 Erp • bojler javítás

Hajdu Aq 50 • Hajdu Aq 80 • Hajdu Aq 120 • Hajdu Aq 150 • Hajdu Aq 200 Hajdu Aquastic bojler javítás

Fontos megjegyezni, hogy kizárólag Hajdu bojlerek javítását vállaljuk, és nem vállaljuk az Ariston és más egyéb olasz és kínai villanybojlerek javítását. Viszont ha le szeretné cserélni a régi lyukas import bojlerét egy új Hajdu villanybojlerre, abban is számíthat segítségünkre.

Reméljük, hogy sikerült átfogó képet adnunk a Hajdu bojler javítás szolgáltatásainkról. Ha bármilyen további kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni a javításra, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik Hajdu bojler javítással, és szakértő csapatunk az év minden napján elérhető, hogy segítségére legyen.

Köszönjük előre is, ha minket választ Hajdu bojlere javításához!

Most pedig nézzünk meg néhány hajdu bojler javítás alkalmával tapasztalt problémát:

r

Zúg sistereg a bojler

A villanybojler működése közben sistergő és zúgó hangokat bocsát ki. Ez a jelenség a hideg víz elektromos fűtőszállal történő felmelegítése során következik be. A folyamat során a vízben oldott mész a hő hatására kiválik és a fűtőszálra tapad.
Idővel a fűtőszálra rakódott vízkő megkeményedik, majd repedezni kezd és darabokban leválik. Ezek a darabok a bojler alján gyűlnek össze, fokozatosan felhalmozódva és végül a fűtőszálat is beborítva.
Amint a fűtőszál teljesen vízkővel van borítva, a bojler felmelegedésekor sistergő és zúgó hangokat hallat. Ebben az esetben a bojler további meghibásodásának elkerülése érdekében ajánlott a vízkő eltávolítása.
A probléma megoldásához bojlerszerelőt érdemes hívni, aki elvégzi a vízkőtelenítést és szükség esetén kicseréli az elhasználódott alkatrészeket.

r

Víz szivárog, csöpög a bojler aljából

Idővel minden villanybojler esetében előfordulhat, hogy víz kezd szivárogni az aljából.
Ha a bojler aljáról észlelünk szivárgást, az gyakran egy tömítés meghibásodására utal, de előfordulhat, hogy a magnézium anód elhasználódása vagy a rendszeres karbantartás elmulasztása miatt a bojler korrodálódott és lyukas lett.
A probléma megoldásához bojlerszerelőt kell hívni, aki alaposan megvizsgálja a készüléket, és eldönti, hogy javítható-e. Néha azonban már csak a bojler cseréje, azaz egy új villanybojler beszerelése jelenthet megoldást.

r

Éget szag, megégett elektromos vezetékek

A bojlerben az elektromos vezetékek biztosítják a kapcsolatot a fűtőszál, a hőkorlátozó és a hőfokszabályzó elektronika között. Ha a bojler nem kap rendszeres karbantartást, előfordulhat, hogy ezek a vezetékek túlmelegednek, ami kiégetéshez vagy akár tűz keletkezéséhez is vezethet.
A karbantartások hiánya miatt a bojler felfűtési ideje fokozatosan növekszik, ami további terhelést jelent az elektromos rendszerre, és végül a vezetékek meghibásodásához vezethet.

r

Alig jön csak csordogál a melegvíz

Amennyiben a bojlerből csak csepeg vagy gyengén folyik a melegvíz, sokan azt feltételezik, hogy a probléma a vízkő felhalmozódásából adódó dugulás következménye.
A villanybojlerek azonban úgy vannak megtervezve, hogy még a karbantartás hiányában vízkővel telítődött készülékek esetén is biztosított legyen a víz áramlása.
Tehát mi állhat a melegvíz gyenge áramlásának hátterében?
A melegvíz oldali nyomásvesztés gyakran a bojler előtt felszerelt nyomáscsökkentő szelep hibájából ered, ami különösen a budai kerületekben jellemző probléma. A helyzet orvoslására bojlerszerelőt kell hívni, aki elvégzi az állapotfelmérést és a szükséges szervizelést.

r

Nincs melegvíz a bojlerben

Amikor a villanybojler nem melegít vagy nem fűt, az első teendő a készülék áramellátásának ellenőrzése. Nézzük meg, hogy a bojler áramköri megszakítója be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor a bojler hővédelmi rendszere lehet, ami megszakította a fűtést.
A vízkő lerakódása is okozhatja a hosszabb felfűtési időt, ami túlterhelheti és akár tönkre is teheti a bojler elektromos vezetékeit vagy a fűtőszálát. Ha a fűtőszál megreped, a bojler nem fogja tudni felmelegíteni a vizet.
Ebben az esetben a legjobb megoldás egy bojlerszerelő hívása, aki elvégzi a bojler átvizsgálását, a vízkő eltávolítását és szükség esetén kicseréli a hibás alkatrészeket.

r

Gyorsan elfogy a melegvíz a bojlerből

Amikor úgy tűnik, hogy a melegvíz gyorsan elfogy a bojlerből, az gyakran annak a jele, hogy a bojler belső melegvíz-csöve sérült, repedt vagy korrodálódott. A melegvíz gyors fogyásának mértéke attól függ, hogy a cső milyen magasságban sérült meg.
Valójában a melegvíz nem fogy el, hanem a bojler felső részében reked, és az eltört cső miatt nem tud kiáramlani. A hidegvíz, amely a bojler alsó részébe áramlik, a melegvíz-cső hiányában összekeveredik a melegvízzel, így fokozatosan hűti azt, ami azt a benyomást kelti, hogy a melegvíz gyorsan elfogy.
A helyzet megoldásához bojlerszerelőt kell hívni, aki helyreállítja vagy kicseréli a sérült alkatrészeket.

Kérjen Ingyenes Szaktanácsadást Most!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    }

    Keressen

    Mindennap 8:00 – 20:00 között