+36 20 942 0586

Hajdu Bojler Csere: Kiszállítástól a Régi Bojler Elszállításáig

Hívjon a hét bármely napján!

+36 20 942 0586

villanybojler-csere-kapcsolat-04

Hívjon

Mindennap 8:00 – 20:00 között

villanybojler-csere-kapcsolat-06

Szolgáltatási terület

Budapest

Amikor eljön az ideje, hogy búcsút mondjunk régi villanybojlerünknek, számos kérdés merülhet fel bennünk. Legyen szó egy egyszerű javításról vagy teljes cseréről, fontos tudni, hogy mire számíthatunk a folyamat során, és hogyan válasszunk új bojlert.

A Hajdu bojler csere egy komplex szolgáltatás, amely magában foglalja a készülék kiválasztásától kezdve a teljes felszerelésig és beüzemelésig minden lépést. A megfelelő méret és típus kiválasztásával, valamint egy megbízható szakember segítségével biztosított a zökkenőmentes átállás az új bojlerre. Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal, és mi segítünk a legjobb döntés meghozatalában.
Reméljük, sikerült megválaszolnunk a Hajdu bojler cserével kapcsolatos kérdéseit és segített felkészülni a folyamatra. Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megbeszélni a részleteket, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

A bojler csere folyamata

A bojler csere nem csak a készülék kiválasztását jelenti, hanem egy sor szolgáltatást is magában foglal, amelyek biztosítják az új bojler zökkenőmentes beüzemelését. Ezek közé tartozik:

A kiszállás és a parkolás díja Budapesten.

Az új vízmelegítő szállítása a helyszínre.

A régi villanybojler leeresztése.

Az elektromos ki- és bekötés elvégzése.

A meglévő vízoldali szerelvények le- és felszerelése.

Az új bojler bekötése, vízzel való feltöltése és beüzemelése.

Szükség esetén a régi bojler elszállítása.

Hajdu bojler csere Budapest

Mikor Cseréljünk bojlert?

A bojler cseréjére akkor van szükség, ha a készülék kilyukadt, vagy visszafordíthatatlanul korrodálódott. Ha bizonytalan vagy, bízd a helyzet felmérését szakemberre, aki eldönti, hogy javítás vagy csere szükséges-e. Ne feledd, hogy a helytelen döntés hosszú távon többe kerülhet.

Milyen bojlert válasszak?

A Hajdu bojlerek népszerűek a magyar piacon, de választhatsz az olasz Ariston bojlerek közül is. Fontos szempontok lehetnek a kialakítás, a vezérlés típusa (kézi vagy digitális), és a modern technológiák, mint például a Wi-Fi kapcsolat. Szakértőink készséggel segítenek a legmegfelelőbb típus kiválasztásában.

Mekkora Bojlert Válasszak? A megfelelő méret kiválasztásához fontos kérdések:

t

Hányan fogják használni az új Hajdu bojlert?

r

Általánosan elmondható, hogy egy főre 30-50 liter melegvíz szükséges naponta.

t

Zuhanyozás vagy kádban fürdés a preferált?

Ki szereli fel az új bojlert?

Válassz megbízható szerelőt, aki nem hagy cserben. Mi garantáljuk, hogy a megbeszélt időpontban megjelenünk, leszereljük a régi bojlert, és az újat gondosan felszereljük, beüzemeljük. Munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Mennyi időt vesz igénybe a bojler csere?

A bojler csere általában 45 percet vesz igénybe, de maximum 1 óráig tarthat. A folyamat magában foglalja a régi bojler leeresztését, az elektromos kikötést, a vízoldali szerelvények cseréjét, az új bojler bekötését és beüzemel elését. Amennyiben szükséges, a régi bojlert el is szállítjuk.

Hajdu bojler csere Budapest
Hajdu bojler csere Budapest

Mit tegyek a leszerelt bojlerrel?

A leszerelt bojler, amely tele lehet vízkővel és akár 80 kg-ot is nyomhat, veszélyes hulladéknak minősül, így nem helyezhető el a szokásos háztartási hulladék között. Mi gondoskodunk a bojler szakszerű elszállításáról és megfelelő helyen történő leadásáról, így Önnek nem kell aggódnia a részletek miatt.

Egyedi helyzetek és megoldások

Nehezen megközelíthető helyeken, magasan lévő vagy szekrényben elhelyezett bojlerek cseréjét egyedi ajánlat alapján vállaljuk. Budai kerületekben, vagy ahol a hálózati víznyomás meghaladja a 6 bárt, nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni a bojler elé, hogy megóvjuk a rendszert a túlnyomástól.

Kérjen Ingyenes Szaktanácsadást Most!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    }

    Keressen

    Mindennap 8:00 – 20:00 között