Gázbojler cseréje villanybojlerre

Gáz vízmelegítő cseréje Hajdu villanybojlerre Budapest területén

Aquastic Aquastic Aquastic Z-ErP Z-ErP Z-ErP
50 liter 80 liter 120 liter 50 liter 80 liter 120 liter
Hajdu villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Kémény lefalazása
Gázvezeték ledugózása
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Cseppvíz vezeték kiépítése
Az új bojlerhez az elektromos hálózat bővítését és kiépítését nem vállaljuk!
137 000 Ft 135 000 Ft 145 000 Ft 152000 Ft 150 000 Ft 160 000 Ft

Ajánlatunk nem tartalmazza a gázszerelés, gázterv és gázátadás költségét

Gáz vízmelegítő cseréje Ariston Velis Evo villanybojlerre Budapest területén

Velis Evo 50 Velis Evo 80 Velis Evo 100
35 liter 65 liter 85 liter
Ariston Velis Evo villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Kémény lefalazása
Gázvezeték ledugózása
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Cseppvíz vezeték kiépítése
Az új bojlerhez az elektromos hálózat bővítését és kiépítését nem vállaljuk!
160 000 Ft 170 000 Ft 175 000 Ft

Ajánlatunk nem tartalmazza a gázszerelés, gázterv és gázátadás költségét

 

Gázbojler cseréje villanybojlerre? Számíthatsz ránk!

Budapest területén is egyre rosszabb állapotban vannak a kémények, melyeket sorra életveszélyesnek ítélnek meg a katasztrófavédelem szakemberei. Így egyre több háztartás kerül abba a helyzetbe, hogy változtasson melegvíz készítő rendszerén.

Sokszor csak a villanybojler jöhet számításba.

A villanybojler gáz vízmelegítő helyett sokszor egyszerűbb és biztonságosabb megoldás is.

A villanybojler felszerelése esetében nem kell attól tartanunk, gázszivárgástól, illetve szén-monoxid mérgezéstől, mivel a vissza áramló mérgező gázok ellen, megszüntetjük, lefalazzuk a kémény bekötés fali csatlakozását.

Így a kémény felől nem tud a lakásba jutni a mérgező gáz.

A másik nagy előnye, ha lecseréljük a gáz vízmelegítőnket villanybojlerre, hogy megszűnnek a gázbojler begyújtásakor keletkező félelmetes robajjal berobbanó hanghatások. Szintén a villanybojler előnyére irható, hogy zuhanyzáskor nem fog ingadozni a melegvíz hőfoka és több csapot is tudunk egyszerre használni anélkül, hogy ingadozna a víznyomás.

 

Mikor van szükség a gázbojler cseréjére és villanybojler felszerelésére

Az egyre szigorodó hatósági engedélyezési eljárások illetve ellenőrzések során szokott fényre derülni, hogy a kéményünk nem biztonságos illetve mérgező gáz áramlik vissza lakásunkba.

A mérgező szén-monoxid koncentráció megnövekedését okozhatja a kéményünk rossz állapota, bélelés hiánya, vagy az elmulasztott gázkészülék karbantartás, tisztítás is. Illetve a napjainkban divatos és népszerű energia megtakarítás célzattal történő nyílászáró cserék, ami következtében, ha nem kerül az ablakba légbevezető résszellőztető, hermetikusan lezárjuk lakásunkat.

Ami következtében a gravitációsan működő kéményeink huzat hatása szinte a nullára csökken, ennek a következménye, hogy a gázbojler által elégetett gáz visszaáramlik illetve a lakásban marad. Sokszor ezért szükséges a gázbojler cseréje villanybojlerre.

Mire van szükség a gázbojler cseréje villanybojler telepítésekor

A gázbojler cseréje villanybojlerre, illetve felszerelése roppant egyszerű, és a villanybojler telepítése beszerelése nem engedély köteles, ezzel rengeteg időt és pénzt tudunk megtakarítani.

Viszont új villanyvezetékre lesz szükség, amit a lakáson belüli biztosíték táblától kell falon belül, vagy falon kívül, kábelcsatornában kiépíteni új villanybojlerünkhöz. Az új elektromos vezeték méretének legalább 3 x 1.5 mm kell lennie.

Ne spóroljunk az érintésvédelmi fi-relé beépítésével se, amivel csökkenthetjük az áramütés kockázatát is.

A gáz vízmelegítő megszüntetése során mire figyeljünk

Az új villanybojler felszerelésekor figyelembe kell venni a fal teherbíró képességét is. Értéke a vízzel teli bojler súlyának háromszorosa kell, hogy legyen, tehát egy főfalat célszerű választani.

A  bojler rögzítő csavarokra nem csak lefelé, hanem kifelé is húzóerő hat, ezért ahol csak szükséges, átmenő vagy erre a célra gyártott rögzítő csavarokat alkalmazzunk.

Minden villanybojler elé bojler biztonsági szelepet kell beépíteni, mivel a víz melegítése során nő a melegvíz térfogata ami túlnyomást okoz. Ezt a vízmennyiséget csöpögteti ki a bojler szelep, amit valahova el kell vezetni.

Ha bojlerszerelő kell

Akár egyszerű villanybojler karbantartásról vagy vízkőtelenítésről, akár komolyabb bojler javításról van szó, legtöbbször kénytelenek vagyunk szakemberhez fordulni. Az elektromos bojler-alkatrészek – legalábbis magyar modellek esetén – nem különösebben drágák és Budapest kerületeiben könnyen beszerezhetőek.

Javításuk, szervizelésük, ha szükséges, gyorsan orvosolható.

Az új villanybojler befér vajon a régi gáz vízmelegítő helyére?

Tegyük fel, hogy a számos tényező közül kiválasztottuk azt a kombinációt, amely számunkra a legideálisabb – mi történik most? Ekkor szokott előfordulni az a kellemetlen eset, hogy nem találunk megfelelő méretű bojlert. Általában a villanybojler mérete és kivitele (álló, fekvő) a szűk keresztmetszet, funkcionális igényeink eléggé be tudják határolni a választási lehetőségeinket.

Ilyenkor sokan alább adnak az optimális igényeikből, lemondanak bizonyos funkciókról és kényelmi megoldásokról, hogy megvalósulhasson a gázbojler cseréje.

Gázbojler cseréje 80 literes villanybojlerre BudapestGázbojler cseréje 80 literes villanybojlerre

A 80 literes villanybojler melegvíz hozama elég lehet egy két fős háztartás mosogatására mosdó használatára és esti zuhanyzáshoz.

Ha ketten használjátok és a kádas fürdőzést részesítek előnyben valószínűleg nem lesz elég a 80 liter melegvíz 50-60 fokon.

A 80 literes villanybojler melegvíz hozamát növelni tudjuk, ha magasabb hőfokra állítjuk a hőfokszabályzót, azaz csúcsra járathatjuk bojlerünket, de ez nem a legjobb megoldás mivel magasabb hőfokon nagyobb lesz a vízkőképződés és megnő a hő veszteség, ami többlet fogyasztást eredményez.

Gázbojler cseréje 120 literes villanybojlerre

A 120 literes villanybojler egy átlagos három-négyfős háztartás melegvíz igényét ki tudja szolgálni. A 120 literes villanybojler esetén is tudunk variálni a beállított melegvíz főfokával, állíthatjuk az ideális 50-60 celsius fok helyett magasabbra de itt is számolnunk kell a gyorsabb vízkővesedéssel, és gyakoribb karbantartási ciklussal.

Milyen típust, mekkorát, mennyiért? Ezek a leggyakrabban felmerülő kérdések, ha bojler cseréről van szó. 

Tehát ha kiderül, hogy rossz állapotban van a kéményed, veszélyes a régi gázbojlered használata. Hívj nyugodtan, hogy le tudjuk cserélni régi gázbojlered villanybojlerre. A hét minden napján számíthatsz ránk!

 

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Gázbojler cseréje villanybojlerre Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛