Hajdu Z Erp 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

127 000 Ft

A 50 literes Hajdu villamos vízmelegítő: 1,8 óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 50 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 1,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

További információk

Tömeg 20 kg
Méretek 55 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

50 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Hajdu Z 50 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

Cégünk a kezdetek óta szerel, cserél, elsősorban Hajdu villanybojlereket. Az évek alatt azt tapasztaltuk, ügyfeleink szívesen élnek a lehetőséggel, hogy A-Z-ig mindent egy cégre, egy szakemberre bízzanak, beleértve a Hajdu villanybojler vásárlás tényét, így mi magunk is forgalmazni kezdtük a Hajdu bojlert. Tevékenységi körünk alappillére a teljes villanybojler csere Budapesten, beleértve az új bojler kiszállításától kezdve a régi elszállításáig minden munkamozzanatot, amit a Hajdu bojler csere megkíván.

Nyári Tibor csapata = villanybojlercsere Budapesten

A telefonszámunk 1991 óta változatlan, nem véletlenül, hiszen nagyon sok kliensünk számára a „villanybojlercsere Budapesten” egyet jelent Nyári Tiborral. Többévtizedes munkakapcsolat fűz bennünket számtalan ügyfelünkhöz, hiszen a sok éve beszerelt Hajdu bojlerek karbantartásakor, vízkőtelenítésekor is számíthatnak ránk.

Sokan kérik ki véleményünket, és kérnek információkat a Hajdu Z 50 literes Erp ár, a villamos vízmelegítő paraméterei, áramfogyasztás, hőtároló képesség, szigetelés, felfüggesztés tekintetében. Szívesen informáljuk telefonon is ügyfeleinket hiszen az a legjobb, ha nem a bojler beszerelés alatt derülnek ki „turpisságok”. Például, hogy az új Hajdu Z 50 literes Erp villanybojlert át kell dübelezni, mert nem szeretnénk, ha az elektromos forróvíztároló se szó, se beszéd leugrana a falról. A biztonság mindenekelőtt!

Kérjük, tekintse át honlapunkat, minden olyan információt feltüntettünk rajta, amely szükséges a Hajdu Z 50 literes villanybojler beszereléséhez. Amennyiben kérdése van, keressen bennünket a kapcsolati űrlapon, és/vagy telefonon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 – 20:00 között

    Telefon