+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

170 000 Ft

A 50 literes Hajdu villamos vízmelegítő: 1,8 óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Hajdu Z Erp 50 villanybojler

Űrtartalom: 50 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 1,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

 

Hajdu Z 50 literes villanybojler - tökéletes választás 1-2 fős háztartások számára

A Hajdu Z 50 Erp villanybojler nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is népszerű. A Hajdu elektromos forróvíz tárolók rendkívül tartósak és megbízhatóak, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlhatók, akik hosszú távon szeretnék biztosítani otthonuk melegvíz ellátását.

Az egyik legfontosabb előnye, hogy a Hajdu Z 50 Erp bojler kisebb űrtartalma és mérete miatt kevesebb energiát használ mint nagyobb társai.
A freonmentes, szilárd poliuretán hab hőszigetelése révén a benne lévő víz hőmérsékletét hosszú ideig meg tudja őrizni. Ha a forróvíztárolót 50-60°C-ideális hőmérséklet tartománynál magasabban nem használjuk, még tovább növelhetjük a készülék élettartamát, és kisebb lesz a vízkő képződés is.

A 50 literes Hajdu elektromos forróvíz tároló széleskörű szerviz háttérrel és könnyen elérhető alkatrész ellátással rendelkezik, így bármilyen meghibásodás esetén gyorsan szervizelhető, és gond nélkül javítható.

Az eszköz energiatakarékos kivitelének és az optimalizált működésnek köszönhetően sok energiát spórolhatunk meg a háztartás számára. A bojler ergonomikus kialakítása pedig csökkenti a felületeken képződő vízkő mennyiségét, így tovább növeli az eszköz élettartamát.

Végül a korrózió elleni védelem is fontos szerepet játszik a Hajdu Z50Erp bojler hosszú élettartamában. Az eszköz speciális tűzzománc réteggel és egy magnézium aktív anóddal van ellátva, hogy megóvják a bojlert a korrózió káros hatásától.

Összességében a 50 literes Hajdu villanybojler a maga kategóriájában kiváló választásnak bizonyul. Ha probléma merül fel, a Hajdu zrt. forróvíz tárolóinak országos szervize van, így gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni. Ez az eszköz sok háztartás számára kedvelt választás, mivel rendkívül tartós és megbízható, akár évtizedekig képes kiszolgálni az otthoni vízellátást.

Hány fős háztartásokba elegendő a Hajdu z 50 literes villanybojler

A Hajdu Z50Erp villanybojler 50 literes kapacitással rendelkezik, így ezt a méretet inkább kisebb háztartásokban ajánlják. Egy átlagos méretű, 1-2 fős háztartás számára általában elegendő egy kisebb, 50-80 literes villanybojler. Azonban a pontos méret kiválasztása a melegvíz igénytől, valamint a felhasználási szokástól függ.

A Hajdu honlapján található kalkulátor segítségével pontosan meghatározható, Fontos, hogy a bojler kapacitása ne legyen túlságosan túlméretezve, mert akkor felesleges energiát használunk, de ne is legyen túl kicsi, mert akkor nem lesz elég melegvíz az igényeinkhez.

Mekkora a teljesítménye a hajdu 50 literes villanybojlernek, mennyi az éves fogyasztása
A Hajdu Z50Erp villanybojler teljesítménye 1800 W és 230 V-os hálózati feszültségen működik. Az éves fogyasztása azonban változó, mivel a használat módjától és a víz hőfokbeállításától függ.

Az éves fogyasztást befolyásoló tényezők közé tartozik a víz hőmérséklete, amire a bojler felmelegíti a vizet, valamint a vízfogyasztás mennyiségét, amely meghatározza, hogy mennyi vizet kell melegíteni. általában elmondható, hogy egy átlagos háztartásban az éves fogyasztás 1300-1400 kWh körül van, de ez a változó lehet a szokások és a helyi körülmények függvényében.

Fontos azonban kiemelni, hogy az éves fogyasztást nagyban befolyásolhatja a bojler helyének kiválasztása és a rendszeres karbantartása is. A bojler megfelelő telepítése és beállítása lehetővé teszi a gazdaságos működését, csökkentve az éves fogyasztást.

Hány év garancia jár a Hajdu z 50 literes villanybojlerhez

A Hajdu Z 50 literes villanybojlerre 2 év teljeskörű +8 év tartály garancia jár. Ez azt jelenti, hogy ha az első két évben bármi meghibásodna a készüléken, díjmentesen javítják.

A +8 év tartálygarancia a 24-25 hónap közt a gyártó által javasolt karbantartás alkalmával érvényesíthető Hajdu szakszerviz szakemberei által.
Ezért ajánlott betartani a termék használati útmutatóját és gondoskodni a rendszeres karbantartásról annak érdekében, hogy a bojler hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítson.

Ha bármilyen kérdése van a Hajdu Z 50 erp villanybojlerrel vagy a garanciával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minőségi villanybojlerek felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Szeretne egy megbízható és energiahatékony Hajdu villanybojlert vásárolni, de nem tudja kire bízza a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jár! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatja meg új villanybojlerét. Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu és Ariston márkák, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthona melegvíz-ellátását. Szabadon álaszthat az egyedi igényeinek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és élvezze minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonában!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg20 kg
Méretek51,5 × 55 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

50 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z 50 LITERES ERP VILLANYBOJLER TELJES KÖRŰ CSERÉJE BUDAPESTEN

Cégünk a kezdetek óta szerel, cserél, elsősorban Hajdu villanybojlereket. Az évek alatt azt tapasztaltuk, ügyfeleink szívesen élnek a lehetőséggel, hogy A-Z-ig mindent egy cégre, egy szakemberre bízzanak, beleértve a Hajdu villanybojler vásárlás tényét, így mi magunk is forgalmazni kezdtük a Hajdu bojlert. Tevékenységi körünk alappillére a teljes villanybojler csere Budapesten, beleértve az új bojler kiszállításától kezdve a régi elszállításáig minden munkamozzanatot, amit a Hajdu bojler csere megkíván.

NYÁRI TIBOR CSAPATA = VILLANYBOJLERCSERE BUDAPESTEN

A telefonszámunk 1991 óta változatlan, nem véletlenül, hiszen nagyon sok kliensünk számára a „villanybojlercsere Budapesten” egyet jelent Nyári Tiborral. Többévtizedes munkakapcsolat fűz bennünket számtalan ügyfelünkhöz, hiszen a sok éve beszerelt Hajdu bojlerek karbantartásakor, vízkőtelenítésekor is számíthatnak ránk.

Sokan kérik ki véleményünket, és kérnek információkat a Hajdu Z 50 literes Erp ár, a villamos vízmelegítő paraméterei, áramfogyasztás, hőtároló képesség, szigetelés, felfüggesztés tekintetében. Szívesen informáljuk telefonon is ügyfeleinket hiszen az a legjobb, ha nem a bojler beszerelés alatt derülnek ki „turpisságok”. Például, hogy az új Hajdu Z 50 literes Erp villanybojlert át kell dübelezni, mert nem szeretnénk, ha az elektromos forróvíztároló se szó, se beszéd leugrana a falról. A biztonság mindenekelőtt!

Kérjük, tekintse át honlapunkat, minden olyan információt feltüntettünk rajta, amely szükséges a Hajdu Z 50 literes villanybojler beszereléséhez. Amennyiben kérdése van, keressen bennünket a kapcsolati űrlapon, és/vagy telefonon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között