+36 20 942 0586

Stiebel Eltron PSH 80 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

140 000 Ft

Fokozatmentesen a kívánt hőmérsékletre

A fali tároló azzal tűnik ki, hogy egyidejűleg több vételezési hely ellátását biztosítja meleg vízzel. Például egyszerre élvezheti a magas fokú HMV komfortot a fürdőszobában és a konyhában.

Teljesen intuitív kezelés

A kívánt hőmérséklet a fali tároló elején található forgatógombbal fokozatmentesen állítható. A minőségi hőszigetelés alacsony hőveszteséget is biztosít.

előnyök
 • Hidraulikus vezérlésű fali tároló
 • Kiváló hőszigetelés
 • Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás a 30-70 °C tartományban
 • A hőmérséklet alakulását mutató kijelző a vízhőmérséklet vizuális ellenőrzéséhez
 • A fagyvédelmet integrálták a melegvíz-tárolóba.

Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler

Csatlakoztatott teljesítmény ~ 230 V: 1.8 kW
Hálózati csatlakozás: 1/N/PE
Névleges feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Terhelési profil: M
Energiahatékonysági osztály: C
24 órás készenléti áramfogyasztás 65 °C-on: 1,22 kWh
Névleges űrtartalom: 80 l
Kevertvíz-mennyiség, 40 °C-on: 125 l
Hőmérséklet-beállítási tartomány: 30-70 °C
Max. átfolyó mennyiség: 23.5 l/perc
Szín: fehér
Védettség (IP): IP24

 

A Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler: Teljes körű szolgáltatás az Ön otthonában

 

Amikor a melegvíz-ellátásról van szó, a megbízhatóság és a hatékonyság kulcsfontosságú. A Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler nem csupán egy berendezés; ez egy ígéret a kényelemre, a tartósságra és a gazdaságosságra. És mi, mint a piac egyik vezető szolgáltatója, nem csak egy terméket kínálunk – egy teljes körű megoldást nyújtunk, amely magában foglalja a házhozszállítást, a felszerelést, a beüzemelést, sőt, a régi bojler elszállítását is.

Miért válassza a Stiebel Eltron PSH 80 Classic modellt?

• Megbízhatóság: A Stiebel Eltron több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a fűtési megoldások terén, így a PSH 80 Classic modellje a minőség és megbízhatóság garanciája.

• Energiahatékonyság: A modern technológia és a kiváló hőszigetelés révén a bojler energiatakarékos, csökkenti a villanyszámlát.

• Kényelem: 80 literes űrtartalmának köszönhetően ideális választás lehet családi házak számára, biztosítva a folyamatos melegvíz-ellátást.

• Gyors felfűtés: A gyors felfűtési időnek köszönhetően nem kell sokáig várnia a meleg vízre.

Árak és szolgáltatások

A Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler ára tartalmazza a házhozszállítást, a szakszerű felszerelést és a beüzemelést. Nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt; áraink átláthatóak és versenyképesek. A régi bojler elszállítását is vállaljuk, így Önnek nem kell foglalkoznia a hulladékkezeléssel.

A szolgáltatás menete

• Konzultáció: Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő bojlert.

• Időpont egyeztetés: A hét minden napján állunk rendelkezésre, így az Ön számára legmegfelelőbb időpontban végezzük a telepítést.

• Házhozszállítás: A megbeszélt időpontban szállítjuk és telepítjük az új bojlert.

• Felszerelés és beüzemelés: Szakképzett szerelőink gondoskodnak a gyors és szakszerű telepítésről.

• Régi bojler elszállítása: Gondoskodunk a régi készülék környezetbarát elszállításáról és hulladékkezeléséről.

Gyakori kérdések

• Mennyi időt vesz igénybe a telepítés? A telepítés általában egy órán belül elvégezhető, a helyszíni feltételektől függően.

*Szükséges-e különleges előkészületeket tenem a helyszínen? Nem, csupán annyi a dolga, hogy biztosítsa a hozzáférést a telepítés helyszínéhez.

• Milyen garancia van a bojlerre és a telepítésre? A Stiebel Eltron PSH 80 Classic bojlerre a gyártó által meghatározott garanciát biztosítunk, valamint a telepítési munkálatokra is garanciát vállalunk.

Vásárlói vélemények

Számos elégedett ügyfél számolt be arról, hogy a Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler megbízhatóan működik, és jelentős megtakarítást értek el az energiafogyasztásban. Az egyszerű kezelhetőség és a gyors melegvíz-szolgáltatás mellett a kiváló ügyfélszolgálatunk is gyakran említett pozitívum.

Hogyan rendelhet?

Rendelését egyszerűen leadhatja telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen a legmegfelelőbb időpont kiválasztásában.

Összegzés

A Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojler nem csak egy készülék, hanem egy megbízható partner a mindennapokban. A teljes körű szolgáltatásunkkal, amely magában foglalja a házhozszállítást, a felszerelést, a beüzemelést és a régi bojler elszállítását, a hét minden napján biztosítjuk az Ön kényelmét és elégedettségét. Válassza a minőséget és a kényelmet, válassza a Stiebel Eltron PSH 80 Classic villanybojlert!

Stiebel Eltron PSH 80 Classic Villanybojler Műszaki Adatok

A Stiebel Eltron PSH 80 Classic egy magas minőségű, energiatakarékos villanybojler, amely kiválóan alkalmas a háztartások melegvíz-szükségletének kielégítésére. Az alábbiakban részletezzük a bojler fontosabb műszaki adatait, hogy segítsük a vásárlókat a tájékozódásban és a döntéshozatalban.

• Csatlakozási teljesítmény: A bojler ~230 V-os hálózati feszültségen üzemel, 1.8 kW teljesítménnyel.

• Hálózati csatlakozás: A készülék 1/N/PE típusú csatlakozást igényel, ami biztosítja a stabil és biztonságos működést.

• Névleges feszültség: A bojler 220-240 V közötti névleges feszültségen működik, ami megfelel a legtöbb háztartási hálózatnak.

• Frekvencia: A készülék 50/60 Hz-es frekvencián üzemel, így alkalmazkodik a különböző országok elektromos hálózataihoz.

• Terhelési profil: 'M' terhelési profillal rendelkezik, ami közepes vízfogyasztású háztartások számára ideális.

• Energiahatékonysági osztály: 'C' energiahatékonysági osztályba sorolva, ami jelzi, hogy a bojler gazdaságosan használja az energiát.

• 24 órás készenléti energiafogyasztás 65 °C-on: Mindössze 1,22 kWh energiafogyasztása van, ami kedvező a hosszú távú költségek szempontjából.

• Névleges űrtartalom: 80 literes kapacitása biztosítja, hogy elegendő melegvíz álljon rendelkezésre még nagyobb igény esetén is.

• Kevertvíz-mennyiség, 40 °C-on: Akár 125 liter kevertvíz állítható elő 40 °C-on, ami kényelmes fürdési vagy mosási hőmérsékletet jelent.

• Hőmérséklet-beállítási tartomány: A felhasználók 30-70 °C között állíthatják be a kívánt hőmérsékletet.

• Max. átfolyási mennyiség: A bojler akár 23.5 liter vizet képes átengedni percenként, ami gyors és hatékony melegvíz-ellátást tesz lehetővé.

• Szín: Letisztult fehér színével illeszkedik a legtöbb fürdőszoba vagy konyha dizájnjához.

• Védettség (IP): IP 24 védettségi besorolása biztosítja a nedvesség elleni védelmet.

• Méretek: A bojler méretei – magasság: 810 mm, szélesség: 475 mm, mélység: 483 mm – lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjen a kijelölt helyen.

• Tömeg: A bojler tömege 28,00 kg, ami a méretéhez képest kedvező, így a felszerelés során is könnyen kezelhető.

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

További információk

Tömeg28 kg
Méretek48,3 × 47,5 × 81 cm
Gyártó

Stiebel Eltron

Méret

80 literes

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 80 literes villanybojler, amelyhez 1 év teljes körű, és 4 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között