+36 20 942 0586

Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

160 000 Ft

A villanybojler kiválasztásánál az egyik legsarkalatosabb kérdés a bojler űrtartalma. A használati melegvíz-igény egyénenként, családonként eltérő, mindenkinek magának kell kikalkulálni, mekkora űrtartalmú elektromos bojlerre van szüksége. A Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler egy- és kéttagú családok, kisebb intézmények, üzemegységek számára ideális. Egyidejűleg több vízvételi helyen működtethető – a melegvíz étkezési és tisztálkodási célokat is kiszolgál. A 80 literes vízmelegítő elegáns, magasfényű, acélpalástja fehér porlakkal bevont. Speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód garantálja a korrózió elleni védelmet.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

80 literes Hajdu Aquastic villanybojler

Űrtartalom: 80 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 2,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: C

Hajdu Aquastic 80 literes villanybojler - megbízható, és tartós

Az új Hajdu Aquastic 80 villanybojler a legkelendőbb Hajdu bojler egyike, egyike jellemzője, hogy zártrendszerű zománcos forróvíztároló, és szabályozható hőfokszabályozóval van ellátva. A 80 literes Aquastic bojler egy megbízható, energiatakarékos, és hosszú élettartamú termék, amely megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik.

A 80 literes Hajdu Aquastic villanybojler ideális választás lehet azoknak, akik kisebb háztartásban élnek vagy kevesebb melegvízre van szükségük. Az űrtartalmának megfelelően ez a bojler képes ellátni a 1-2 fős családok melegvizét, így kiváló választás lehet kisebb lakásokban vagy apartmanokban.

Kiváló minőség és hosszú élettartam - Az új Hajdu Aquastic 80 l villanybojler előnyei

Villanybojler csere Hajdu aquastic eco 80 literesA zártrendszerű zománcos forróvíztárolóval ellátott Hajdu Aquastic villanybojler egyik fő előnye, hogy vastag hőszigetelésének köszönhetően hatékonyan tárolja a melegvizet és biztosítja annak állandó hőmérsékletét.

Az Aquastic villanybojler szabályozható hőfokszabályozója segítségével pedig könnyen beállítható a kívánt hőmérséklet, így mindenki számára kényelmes és megfelelő mennyiségű melegvíz áll rendelkezésre.

Az energiahatékony működésének a Hajdu Aquastic villanybojler kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének spórolni a villanyszámlán. A bojler új generációs elektronikus vezérléssel van ellátva, amely lehetővé teszi a pontos hőfokszabályozást és a melegvíz termelésének optimalizálását.

A Hajdu Aquastic villanybojler hosszú élettartamának titka az anyaghasználatában rejlik. A zománc bevonatú acél tartály kiváló minőségű és tartós anyag, amely ellenáll a korróziónak és a vízkőnek.

Összességében elmondható, hogy az új Hajdu Aquastic eco 80 literes villanybojler kiváló választás lehet azok számára is, akiknek fontos a megbízhatóság, az energiahatékonyság és a tartósság.

Az Aquastic villanybojler könnyen telepíthető és karbantartható, így nem jelent kihívást az otthoni használat során.
Az új hőmérséklet szabályzóval felszerelt Hajdu Aquastic 80 villanybojler lehetővé teszi a pontos hőfokszabályozást és az energiahatékony működést, így hozzájárulhat az alacsonyabb villanyszámla eléréséhez.

A termék előnyeit kiemelve elmondhatjuk, hogy a Hajdu Aquastic villanybojler:

• Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a korróziónak és a vízkőnek
• Szabályozható hőfokszabályozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és az állandó melegvíz-ellátást
• Ideális mérete miatt kényelmes és gazdaságos megoldást kínál a kisebb családoknak
• Hosszú élettartamú és megbízható termék, amely nem jelent kihívást az otthoni használat során

Ezért az új Hajdu Aquastic 80 literes villanybojler kiváló választás lehet azoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot, az energiahatékonyságot és a tartósságot.

A Hajdu villanybojler hatékonyan ellátja a melegvíz-igényt, gazdaságos és hosszú élettartammal rendelkezik, így kiváló befektetés az otthoni melegvíz-ellátásra.

Tönkrement régi 80 literes bojlere?  Szüksége van egy új korszerű villanybojlerre? De nincs megbízható bojler szerelője? Hívjon minket bizalommal!

Budapest összes kerületében vállaljuk a régi bojlerek cseréjét, új bojlerek felszerelését bekötését. Mindezt komplett kedvező áron és gyorsan, akár aznap, ha sürgős az ügy. Tapasztalt szakembereink garantálják a minőségi munkát és az elégedettséget.

Ne habozzon tovább, ha 80 literes bojler cserére van szüksége, hívjon minket a +36 20 942 0586-os telefonszámon!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg27 kg
Méretek51,5 × 69,7 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

80 literes

Garancia

2 + 3 év tartály garancia

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Villanybojler beszerelés – Beüzemelés Budapest

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 80 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

ÚJ HAJDU AQ 80 VILLANYBOJLER ÁRA KOMPLETT SZERELÉSSEL BUDAPESTEN

Amikor Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler cserére kerül a sor, a kiválasztásnál elsődleges – a gyakorlati szempontok mellett – hogy mennyibe kerül a forróvíztároló. Jelen esetben a kérdés: mennyi a 80 literes Hajdu bojler ára kiszállítással, felszereléssel, melyek a vízmelegítő paraméterei, és mekkora a kapacitása.

A villanybojler kiválasztásánál az egyik legsarkalatosabb kérdés a bojler űrtartalma. A használati melegvíz-igény egyénenként, családonként eltérő, mindenkinek magának kell kikalkulálni, mekkora űrtartalmú elektromos bojlerre van szüksége. A Hajdu Aquastic Erp 80 literes villanybojler egy- és kéttagú családok, kisebb intézmények, üzemegységek számára ideális.

Egyidejűleg több vízvételi helyen működtethető – a melegvíz étkezési és tisztálkodási célokat is kiszolgál. A 80 literes vízmelegítő elegáns, magasfényű, acélpalástja fehér porlakkal bevont. Speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód garantálja a korrózió elleni védelmet – ajánlott kétévente ellenőriztetni!

MIT TARTALMAZ A HONLAPON FELTÜNTETETT HAJDU AQUASTIC ERP 80 LITERES ELEKTROMOS BOJLER ÁR?

A díj a következő tételekből áll össze: az új 80 literes Hajdu bojler ára, a forróvíztároló házhoz szállítása, felszerelése, beüzemelése. A régi forróvíztároló leszerelése, igény szerinti elszállítása. Fontos, hogy a budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, ennek díja + 10.000 Ft!

A 80 literes Erp villanybojler ára soknak tűnhet első látásra, de ez az összeg tartalmazza a kiszállítást, felszerelést, a bekötőcsövek árát és a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler elszállítását – ha igényli.

Energiatakarékosság és teljesítmény szempontjából is produktív vízmelegítő.

VILLANYBOJLER CSERE ELŐRE EGYEZTETETT FIX ÁRON, „HOPPÁ” FELÁR NÉLKÜL!

Sok ügyfelünknek okoz problémát, kire bízza a bojlercserét, hiszen a régi elektromos vízmelegítő leszerelése, az új rögzítése, bekötése víz- és villanyszerelésben jártas szakembert kíván. Előfordul, hogy azért választanak az olcsó bojlerek közül, mert a beszerelő szakembereket már nem tudnák megfizetni. Ezért is optimális, ha a legkisebb, 5 literes űrtartalmú bojlertől kezdve a 80 literes Hajdu villanybojleren át a 200 literes elektromos forróvíztároló komplett cseréjét is ránk bízza, hiszen egy szakember egy szerelés alatt kompletten megoldja a 80 l-es bojler cseréjét. Egyszerű, hatékony, gyors, kényelmes megoldás.

A 80 LITERES HAJDU AQUASTIC BOJLER ÁRAK REÁLISAK A KISEBB HÁZTARTÁSOKNAK

háztartásunknak vannak olyan nélkülözhetetlen részei, amelyek megbújnak a háttérben. Legtöbbször észre sem vesszük, hogy léteznek, mégis érezzük a jótékony hatását nap, mint nap. Ilyen szerkezetek a bojlerek a fürdőszobában. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak mindenképpen hozzáférhetőek, ez a kivitel egyébként az egyik legnépszerűbb a piacon.

A bojler a szó legszorosabb értelmében véve vízforraló, neve is ebből az angol kifejezésből maradt ránk. Régen elképzelhetetlennek, de legalábbis hatalmas luxusnak tűnt még csak elképzelni is, hogy eleve meleg víz folyik a csapból, amely fürdéshez, főzéshez azonnal felhasználható. Ez ma már teljesen természetes, és az új 80 literes bojler árak mutatják is, hogy nem luxus. Persze, érdemes a megfelelőt választani, figyelni a minőségre is, nem csak az ár függvényében választani.

Ugyanis ez egy olyan szerkezet, amelyet évekre, évtizedekre választunk, így a Hajdu Aq 80 literes bojler áraknál is ezt kell figyelembe venni, hogy a megbízhatóság, minőség mennyit ér meg. Emellett számtalan szempont van még, amely alapján választhatunk.
A modern fürdőszobákban fontos lehet, hogy milyen a színe, formája. A környezettudatos embereknek az energiafelhasználás sem lényegtelen. De, amit, mindenképpen figyelni kell, az a vízszükséglet. A 80 literes bojler árak természetesen alacsonyabbak, mivel kisebb a kapacitásuk. Éppen ezért viszont, nem felelnek meg mindenkinek. Egyedül élő embereknek vagy egy pár lakásában tökéletesen elegendő, de kettőnél több főnek már épphogy csak elég lenne.

A 80 literes bojler áraknál magasabb a 120 literesek ára, ami teljesen érthető, hiszen nagyobb a tárolási lehetőség. Ha az eszköz nagyobb mennyiségű vizet képes tárolni, akkor elegendő azt kisebb hőfokon tartani, mert így is elég lesz a szükségletek kielégítésére. Tehát, nem kell teljesen csúcsra járatni a teljesítőképességét. A Hajdu Aquastic 80 literes bojler árak alacsonyabbak ugyan, de ha a hosszú távú terveinkben szerepel, hogy családot alapítunk, érdemes már erre is gondolni. A 120 literes szerkezet megfelelőbb választás lehet ilyenkor!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között