+36 20 942 0586

Hajdu Aquastic Erp 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

160 000 Ft

A Hajdu Aquastic 50 literes villanybojler vásárlásakor klienseinkben – elmondásuk alapján – rögtön két nagyon fontos dolog merül fel. Az első, hány literes legyen az új elektromos vízmelegítő. Rögtön ezzel együtt megfogalmazódik a következő kérdés: mennyibe kerül az energiatakarékos 50 literes villanybojler.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Hajdu Aquastic 50 villanybojler

Űrtartalom: 50 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 1,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: C

A Hajdu Aquastic 50 villanybojler megbízható és biztonságos melegvíz-ellátást biztosít

A Hajdu Aquastic Eco 50 villanybojler egy kiváló minőségű, zártrendszerű forróvíz tároló, amely alacsony készenléti energiaigényével és korrózióvédelmi funkcióval kiemelkedő teljesítményt nyújt.

A Hajdu Aq 50 literes villanybojler fali függőleges kivitelű, amely kézi vízhőmérséklet szabályzással rendelkezik.

A hegesztett acéllemez tartály speciális tűzzománc bevonattal van ellátva, amely biztosítja az elsődleges korrózióvédelmet. A másodlagos védelmet a magnézium aktív anód biztosítja, így a tartály agresszív lágy vizek esetén is kitűnő védelmet nyújt. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely hosszú ideig tartja a melegvíz hőmérsékletét.

A Hajdu AQ 50 Eco készülék nem csak egy vízvételi helyet képes ellátni, hanem több helyre is szétosztható. A tárolt melegvíz alkalmas mind tisztálkodási, mind étkezési célra. A készülék külső burkolata magas, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez, amely lehetővé teszi az esztétikus megjelenést és az egyszerű tisztítást.

A Hajdu Aquastic eco 50 literes forróvíz tároló kiváló minőségű alkatrészekből áll és hosszú élettartammal rendelkezik. A készülék alacsony készenléti energiaigénye gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, így jelentős megtakarítást eredményez az üzemeltetők számára.

A Hajdu Aq 50 Eco forróvíztároló tökéletes választás otthonokban, irodákban és egyéb helyeken, ahol melegvízre van szükség.

A Hajdu Aquastic 50 literes villanybojlerek esetében a gyártó által biztosított garanciaidőszak 2 + 3 év.

A Hajdu Aq 80 literes villanybojler 2 év teljeskörű garanciával kerül forgalomba. Ami meghosszabbítható még +3 év tartály garanciával. Aminek feltétele, hogy a 24 -25 hónap között megtörténjen a készülék első karbantartása.

A +3 év tartály garancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha az első karbantartást a Hajdu szakszerviz szakemberei végzik.

Mennyit fogyaszt egy 50 literes villanybojler

A Hajdu Aquastic Eco 50 literes forróvíztároló energiafogyasztása függ a beállított hőmérséklettől, a vízhasználattól és a környezeti hőmérséklettől is.

Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen típusú villanybojler átlagosan napi 2 - 3 órát dolgozik, hogy melegvíz álljon rendelkezésre.

Mennyí áramot fogaszt a 50 literes Hajdu Aquastic eco bojler

A Hajdu Quastic Eco 50 literes forróvíztároló maximális teljesítménye 1,8 kW, tehát ha a készülék A folyamatosan működik, akkor óránként 1,8 kWh energiát használ fel. Ha azonban a készülék csak rövid ideig üzemel, akkor az áramfogyasztása ennél jóval kevesebb.

Fontos megjegyezni, hogy a villanybojler áramfogyasztása nagymértékben függ a használati szokásoktól, azaz hogy mennyi melegvízre van szüksége a felhasználónak, és milyen gyakran használja a melegvizet.

A Hajdu Aquastic Eco 50 literes forróvíztároló készenléti energiafogyasztása alacsony energiatakarékos üzemmódjában működik, így minimalizálja a felesleges energiafelhasználást.

Hány fő meleg víz igényét tudja biztosítani a 50 literes bojler

A Hajdu Aquastic Eco 50 literes villanybojler által biztosított melegvíz mennyisége és kapacitása függ a felhasználói igényektől és a szokások használatától.

Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen típusú bojler alkalmas 1 - 2 fő melegvízellátására, azaz egy kisebb lakásban vagy apartmanban megfelelő lehet.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a pontos kapacitás és a melegvíz mennyisége nagymértékben függ a felhasználói szokásoktól, azaz hogy milyen gyakran és mennyi melegvizet használnak a felhasználóknak.

Ha nagyobb meleg víz igény szükséges a háztartásban, akkor érdemes nagyobb 80 – 120 literes kapacitású villanybojlert választani.

 

Hajdu 50 literes villanyojler vásárlás - Bojler felszerelés Budapest összes kerületében kedvező áron

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hajdu Aquastic 50 villanybojler árak beszereléssel

További információk

Tömeg20 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

50 literes

Garancia

2 + 3 év tartály garancia

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Beszerelés – Beüzemelés Budapest

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU AQUASTIC 50 LITERES ERP VILLANYBOJLER ÁRA FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÍTÁSSAL

A Hajdu Aquastic 50 literes Erp villanybojler vásárlásakor klienseinkben – elmondásuk alapján – rögtön két nagyon fontos dolog merül fel. Az első, hány literes legyen az új elektromos vízmelegítő. Rögtön ezzel együtt megfogalmazódik a következő kérdés: mennyibe kerül az energiatakarékos 50 literes villanybojler.

Ügyfeleink zöme rögvest a tettek mezejére lép, hiszen a melegvíznek folynia kell! Telefont ragad, illetve beírja a keresőbe: „50 literes Hajdu villanybojler ár”. Igen, a Hajdu forróvíztároló ára sokakat érdekel, hiszen a Hajdu márkanév nem csak szakmai körökben egyenlő a minőséggel. Ügyfeleink is tisztában vannak azzal, hogy a Hajdu villamos fűtésű tárolóknak párja nincs!

A tartályban lévő vízhőmérséklet manuálisan állítható, így váratlan, megnövekedett melegvíz igényeknek is eleget tehetünk, folyamatos felfűtés esetén. Pár főt foglalkoztató cégek, illetve szolgáltató irodát működtető vállalatok számára optimális. Egy személy otthoni melegvíz igényét is kielégítheti.

MIRE ELÉG AZ 50 LITERES HAJDU AQUASTIC BOJLER

A felhasználói szokásokat monitorozva optimális javaslatokkal állunk elő, a villanybojler űrtartalmát illetően (is). A használati melegvíz átlagfogyasztása személyenként napi 50 liter (tisztálkodás, mosogatás, egyéb pancsolás). Ez elég egy személy és kisebb intézmények melegvíz-ellátásához, tekintettel a kézmosókra, mellékhelyiségekre, kisebb konyhákra, étkezőkre.

Az 50 literes Erp villanybojler ára soknak tűnhet első látásra, de ez az összeg tartalmazza a kiszállítást, felszerelést, a bekötőcsövek árát és a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler elszállítását – ha igényled.

Energiatakarékosság és teljesítmény szempontjából is produktív vízmelegítő.

Fontos! A feltüntetett összesített Hajdu Aquastic 50 literes Erp villanybojler ár tartalmazza a régi elektromos vízmelegítő leszerelését, az új bojler felszerelését, az új vízoldali bekötőcsövek díját, az elektromos csatlakozás bekötését, a bojler beüzemelését, a régi bojler elszállítását, és természetesen ebben az összesített bojler árban benne foglaltatik az új Hajdu bojler ára is.

EGY BOJLERCSERE – EGY SZAKEMBER!

Lehet, sokan gondolják úgy, spórolnak, ha az ajánlottnál nagyobb űrtartalmú, de olcsóbb Hajdu Aquastic forróvíztárolót vásárolnak. A 80 literes Erp villanybojler ára felszereléssel, kiszállítással valóban olcsóbb, csábítóbb, mint 50l-es kistestvéréé, de hosszú távon nem biztos, hogy megéri, ha a nagyobb, de olcsóbb bojler mellett döntünk. Hiába kedvező a felfűtési idő, szabályozható a vízhőfok és ideális a hőtárolási képesség, ha nem tudja kihasználni a bojler kapacitását – feleslegesen szórja a pénzt. Energiahatékonyabb, költségkímélőbb, ha hisz a tapasztalatnak és a javasolt térfogatú vízmelegítőt vásárolja meg.

Hajdu Aquastic 50 literes Erp villanybojler kiszállítás, felszerelés, beüzemelés a hét minden napján

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között