+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

185 000 Ft

Szemben a silány minőségű, de olcsó bojlerekkel, a 80 l-es Hajdu Z 80 Erp zártrendszerű forróvíztároló megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú 2 + 8 év garancia – érdemes rá beruházni.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Hajdu Z 80 erp villanybojler :

Űrtartalom: 80 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 2,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

 

Modern és stílusos Hajdu Z80 ERP villanybojler otthonod melegvíz-ellátásához

A Hajdu Z 80 ERP villanybojler egy kiváló minőségű és energiatakarékos eszköz, amely tökéletesen megfelel az otthoni melegvíz-szükségletek kielégítéséhez. Ez a bojler egy modern, strapabíró acélból készült tartállyal rendelkezik, amely tartós és hosszú élettartamú zománc felülettel van ellátva.

Az ERP Energiahatékonysági osztály „C” besorolásának ez a villanybojler rendkívül energiatakarékos, így csökkentheti a háztartási villanyszámlát. A bojler 80 literes űrtartalmával pedig elegendő meleg vizet biztosít egy átlagos 2 fős család számára.

A Hajdu Z 80 ERP villanybojler könnyen telepíthető és használható, így ideális otthonokba vagy kis irodákba is. A beépített biztonsági funkciók, mint például a túlmelegedés védelem, és az automatikus nyomásleeresztő szelep biztosítja a biztonságos működést.

Összességében a Hajdu Z 80 ERP elektromos forróvíz tároló egy kiváló minőségű és energiatakarékos eszköz, amely hosszú távú megoldást nyújt a melegvízellátáshoz otthonokban és kis üzlethelységekben egyaránt.

Hány év garancia jár a Hajdu Z erp villanybojlerhez

A Hajdu Z 80 ERP villanybojlerek esetében a gyártó által biztosított garanciaidőszak általában 2 + 8 év között mozog.

A Hajdu Z 80 literes villanybojler 2 év teljeskörű garanciával kerül forgalomba. Ami meghosszabbítható még +8 év tartály garanciával. Aminek feltétele, hogy a 24 -25 hónap között megtörténjen a készülék első karbantartása. A +8 év tartálygarancia csak abban az esetben érvényesíthető, ha az első karbantartást a Hajdu szakszerviz szakemberei végzik.

Mennyít fogyaszt a Hajdu Z 80 elektromos forróvíz tároló

A Hajdu Z 80 erp villanybojler energiafogyasztása függ a felhasználási szokásoktól, a használati időszaktól, az aktuális vízhőmérséklettől és a vízhasználat mennyiségétől. Azonban a Hajdu Z 80 villanybojler, mivel „C” energiahatékonysági osztályba tartozik, rendkívül energiatakarékos.

Általánosban elmondható, hogy a Hajdu Z 80 bojler éves energiafogyasztása általában 1300-1500 kWh között mozog, amely az otthoni melegvíz-ellátásra szánt energiafogyasztás jelentős részét teszi ki.

Az energiafogyasztás csökkentésére javasolt az energiahatékony használati szokások alkalmazása, például az vezérelt, éjszakai áram használata, az üzemi hőmérséklet csökkentése vagy a vízhasználat mérséklése. fontos a bojler rendszeres karbantartása és tisztítása is, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást.

Hány fő melegvíz igényét tugja kiszolgálni a Hajdu 80 literes bojler

A Hajdu 80 villanybojler kapacitása 80 liter, amely elegendő melegvíz előállítására képes ahhoz, hogy akár 2-3 fő részére is elegendő melegvizet biztosítson egy adott időszakban.

Az is befolyásolhatja a melegvíz-ellátás kapacitását, hogy milyen típusú használatról van szó. Például a Hajdu Z 80 ERP villanybojler által előállított melegvíz mennyisége függ a víz hőmérsékletétől, valamint attól, hogy zuhanyzóról, kádról vagy mosogatóról van-e szó.

Összességében elmondható, hogy a Hajdu Z 80 villanybojler általában egy átlagos háztartási melegvíz-igényét kielégíti, de ha nagyobb a melegvíz-fogyasztás, vagy ha több embert használ a melegvizet, akkor érdemes nagyobb kapacitású bojlert választani.

 

Hajdu villanyojler vásárlás - Bojler felszerelés Budapest összes kerületében kedvező áron

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg27 kg
Méretek51,5 × 72,5 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

80 literes

Garancia

2 + 8 év tartálygarancia

Szolgáltatások

Házhozszállítás – Beszerelés – Beüzemelés

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Mennyi idő egy bojler csere?

Vadonatúj professzionális 80 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

MIT TARTALMAZ A HAJDU Z 80 ERP VILLANYBOJLER ÁRA

A termék mellett feltüntetett Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler ára természetesen összesített összeg. Ez a díj tartalmazza a Hajdu Z 80 literes Erp villanybojler ár mellett a forróvíztároló házhoz szállítását, a régi tároló leszerelését, az új elektromos bojler felszerelését, rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, az elektromos hálózatra való bekötést, életre keltést. Sőt, a régi bojler elszállítását is, ami remek dolog, tekintve hogy elektromos veszélyes hulladéknak minősül.

A 80 l-es bojler melegvíz-előállítása elegendő egy kisebb létszámú család, intézmény, üzlet számára, a háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére.

VILLANYBOJLER ÁRAK

Tisztában vagyunk azzal, a Hajdu Z Erp 80 literes bojler ára magasabb, mint például egy olasz forróvíztárolóé, de ez okkal van így. Azok számára, akik kicsit is ismerik a piacon futó forróvíztárolókat, nem meglepő a 80 literes Hajdu Z Erp ára. A 80 l-es Hajdu Z Erp zártrendszerű forróvíztároló megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú – érdemes rá beruházni.

NYÁRI TIBOR VILLANYBOJLER SZERELŐ

Családi vállalkozásunk a Hajdu bojlerek cseréjének specialistája. Évente 7 -800 db Hajdu villanybojlert cserélünk le és szerelünk fel Budapest területén, és 7- 800 db Hajdu bojlert javítunk, vagy vízkőtelenítünk. Hozzáértésünk a Hajdu cég stabil piaci jelenlétének is köszönhető. Hogy mennyire szilárd a Hajdu bojlert gyártó cég helyzete, alátámasztja a 2016-ban megérdemelten elnyert „A” minősítés. A minősítés a vállalkozások stabilitását és megbízhatóságát minősíti – hazánkban rendkívül kevés vállalkozás tudhatja magáénak. Ezen kívül számtalan díj, elismerés bizonyítja, hogy a cég még ennyi év után is megállja a helyét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között