+36 20 942 0586

Hajdu Aquastic Erp 150 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

225 000 Ft

A vízhőfoktól függően a Hajdu 150 literes bojler egy, illetve akár négy személy napi melegvízigényét is kielégítheti. Ha a forróvíztárolót 40°C-ra állítjuk egy, ha 50°C-ra két-három, ha 60°C-ra, négy személy számára termelhet megfelelő mennyiségű melegvizet. Négy személynél nagyobb létszámú csapatnak 80°C-ra szükséges állítani a hőfokot.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Űrtartalom: 150 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 5,3 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg39 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

150 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 150 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU AQUASTIC ZÁRTRENDSZERŰ 150 LITERES ERP VILLANYBOJLER

A villanybojlerek melegvíz-előállító kapacitása természetesen nagyban függ attól, hány fokra állítjuk az elektromos forróvíztárolót. Melegebb víz esetében kevesebb vízmennyiség is elég, viszont ennek megvan az a hátulütője, hogy hamarabb vízkövesedik a magnéziumanód, csökken a 150 literes bojler energiahatékonysága. Ráadásul a felfűtött víz adott hőmérsékleten tartása is több energiát emészt fel.

A vezérelt áramról működő bojlerek felfűtése általában éjszaka történik, ilyenkor hárul a legkisebb energiaterhelés az áramszolgáltatóra. Nap közben, amennyiben a kapacitásuk engedi, szintén működtetik villanybojlerünket.

MIRE ELÉG A 150 LITERES BOJLER TERMELTE VÍZ – VÍZHŐFOK

A vízhőfoktól függően a Hajdu 150 literes bojler egy, illetve akár négy személy napi melegvízigényét is kielégítheti. Ha a forróvíztárolót 40°C-ra állítjuk egy, ha 50°C-ra két-három, ha 60°C-ra, négy személy számára termelhet megfelelő mennyiségű melegvizet. Négy személynél nagyobb létszámú csapatnak 80°C-ra szükséges állítani a hőfokot. 

A HAJDU AQUASTIC ERP 150 FÜGGŐLEGES BOJLER ÁRA

Egyszerű utánajárni, relatíve összességében mikor magasabb a 150 literes Hajdu bojler ára. Ha egy csapat végzi el az egész munkát, vagy ha több, egymástól függetlenül dolgozó szakemberre bízzuk a bojlercserét. Előbbi szisztéma nem csak hatékony, hanem kényelmes, hiszen nem kell több megbízható mester után nyomozni.

Ráadásul a Hajdu Aquastic Erp 150 literes bojler ára felöleli a vízmelegítő házhoz szállítását is. Meglehet egy kisebb űrtartalmú villamos vízmelegítő esetében ez nem probléma, de nagyobb, 120-150 l-es bojler esetében már nehezebb feladat. Nem beszélve arról mennyi időt kíván a bojler megvásárlása, szállítása. Szerintem egyértelmű hogy ideálisabb, olcsóbb, ha egy gárda dolgozik a bojlercserén.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között