+36 20 942 0586

Hajdu Aquastic Erp 100 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

165 000 Ft

100 liternyi víz 65°C-on két, sőt, három személy tisztálkodására (két tusolás, vagy egy tusolás, egy fürdés), mosogatásra, kézmosásra elegendő.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Hajdu Aquastic Erp 100 Eco villanybojler

Űrtartalom: 100 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 3,5 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

 

Hajdu Aquastic Eco Erp 100 literes villanybojler

Az új Hajdu Aquastic eco 100 Erp villanybojler az egyik legnépszerűbb Hajdu bojler, zárt rendszerű zománcozott melegvíztároló tartállyal és állítható hőmérsékletszabályozással.

A 100 literes Aquastic vízmelegítő megbízható, energiatakarékos és hosszú élettartamú termék, nagyon jó ár-érték arányban.

A Hajdu Aquastic 100 literes villanybojler ideális választás lehet azok számára, akik kisebb háztartásban élnek, vagy kevesebb meleg vizet igényelnek.

Ez a fűtőbetét és a tartály kapacitása szerint 2-3 fő melegvíz ellátására alkalmas, így kisebb és közepes lakásokba is kiváló választás.

Kiváló minőség és hosszú élettartam - Az új Hajdu Aquastic 100 literes elektromos vízmelegítő előnyei

A zárt rendszerű zománcozott melegvíztárolóval felszerelt Hajdu Aquastic villanybojler egyik fő előnye, hogy vastag szigetelésének köszönhetően hatékonyan tárolja és állandó hőmérsékleten tartja a meleg vizet.

Az Aquastic elektromos vízmelegítő állítható hőmérséklet szabályzóval rendelkezik, így könnyen beállítható a kívánt hőmérséklet, ezért mindenki kényelmes és megfelelő mennyiségű melegvízhez juthat.

A Hajdu Aquastic villanybojler energiatakarékos működése kiváló választás lehet azok számára, akik spórolni szeretnének villanyszámlájukon. A villanybojler kézi beállítású höfokszabályzóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a pontos hőmérsékletszabályozást és a melegvíz termelés optimalizálását.

A Hajdu Aquastic 100 literes villanybojler hosszú élettartamának titka az anyaghasználatban rejlik. A zománcozott acéltartály kiváló minőségű és tartós anyag, amely ellenáll a korróziónak és a vízkőlerakódásnak.

Összességében elmondható, hogy az új Hajdu Aquastic eco 100 literes villanybojler kiváló választás lehet azok számára, akik nagyra értékelik a megbízhatóságot, az energiahatékonyságot, a tartósságot.

Az Aquastic elektromos vízmelegítő könnyen telepíthető és karbantartható, így otthoni használatra is problémamentes megoldás. Az új, hőmérséklet-szabályozóval felszerelt Hajdu Aquastic 100 elektromos vízmelegítő precíz hőmérsékletszabályozást és energiatakarékos működést tesz lehetővé, hozzájárulva az alacsonyabb villanyszámlákhoz.

A termék előnyeit kiemelve elmondható, hogy a Hajdu Aquastic villanybojler:

• Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a korróziónak és a vízkőlerakódásnak

• Állítható hőmérséklet-szabályzóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és az állandó melegvízellátást

• Ideális méretének köszönhetően kényelmes és költséghatékony megoldást kínál kisebb családok számára

• Hosszú élettartamú és megbízható termék, amely könnyen használható és karbantartható

Ezért az új Hajdu Aq eco 100 literes villanybojler kiváló választás lehet azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, az energiahatékonyságot és a tartósságot.

Ne aggódj a Hajdú Aquastic ECO 100 Erp forróvíztároló bekötése miatt - hívj minket!

Bízd ránk új Hajdú Aquastic ECO 100 literes forróvíztároló bekötését Budapest területén, mert mi nem csak kiszállítjuk, hanem beszereljük, bekötjük és beüzemeljük akár szombat vasárnap is.

 • Neked csak annyi dolgod lesz, hogy e-mailben van telefonon felvedd velünk a kapcsolatot, a többit mi elintézzük.
 • Felfüggesztési pontjai megegyeznek a régebbi Hajdu villanybojlerek rögzítő csavarjaival.
 • Szükség esetén megerősítjük, a felfüggesztési pontokat.
 • A felszerelés után a kiválasztott Hajdu Aquastic ECO 100 literes forróvíztárolót üzembe helyezzük.
 • Az első felfűtésnél ellenőrizzük a helyes működést.

 

Hajdu villanybojler vásárlás házhoz szállítással beszereléssel szombat vasárnap is.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

További információk

Tömeg30 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

100 literes

Felfűtési idő 65 °C-ra [h]

3,5 óra

Garancia

2 + 3 év garancia

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Beszerelés – Beüzemelés

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 100 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

MIRE ELÉG A HAJDU 100 LITERES ERP ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐ ÁLTAL FELMELEGÍTETT VÍZ?

100l-es bojler ára alig kerül többe, mint a 80 l-es Hajdu villanybojler. Mint ebben az esetben is, hiába csak 20 liter a két forróvíztároló közötti különbség, érdemes fontolóra venni melyik számunkra az optimális. A kiszállítási, szerelési költségek állandóak, így sem a 100 literes Hajdu villanybojler ára, sem a 80 literes Hajdu villanybojler ára nem tér el a feltüntetettől. 100 liternyi víz 70°C-on két, sőt, három személy tisztálkodására (két tusolás, vagy egy tusolás, egy fürdés), mosogatásra, kézmosásra elegendő.

A HAJDU AQUASTIC 100 LITERES ERP VILLANYBOJLER ÁRA

Szintén tartalmazza a kiszállítást, felszerelést, bekötést. Tartalmazza még a vízvezetékre történő becsatlakozást a bekötőcsővel, az elektromos hálózatra csatlakozást, a régi forróvíztároló leszerelését, eltávolítását.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között