+36 20 942 0586

Hajdu Aquastic Erp 200 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

250 000 Ft

Ez az űrtartalom a nagycsaládosok eszményi bojlermérete. A 200 literes bojler ajánlott apartmanokba, kisebb üzemekbe, intézményekbe is. Az alacsony készenléti energiaigénnyel felvértezett termék remek hőszigeteléssel bír, felfűtési ideje optimális.

zártrendszerű tárolós vízmelegítő

 A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

Hőszigetelés

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

Űrtartalom: 200 liter
Átmérő: 544 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 2,4 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 5,3 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg52 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

200 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 200 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

MIRE ELÉG A 200 LITERES BOJLER TERMELTE VÍZ?

Ez az űrtartalom a nagycsaládosok eszményi bojlermérete. A 200 literes bojler ajánlott apartmanokba, kisebb üzemekbe, intézményekbe is. Az alacsony készenléti energiaigénnyel felvértezett termék remek hőszigeteléssel bír, felfűtési ideje optimális.

Természetesen a 200 literes Hajdu bojler ára a kiszállításra (Budapesten parkolási díjjal együtt), felszerelésre, a régi bojler leszerelésére, elektromos ki- bekötésre, a meglévő vízoldali szerelvények le- felszerelésére, az új vízmelegítő bekötésére, és a régi bojler elszállítására is vonatkozik.

A Hajdu Aq 200 villanybojler súlya üresen több, mint 48 kg. Nem nehéz kiszámolni, vízzel telten mekkora terhelést ró a szerkezet a falra. Ha figyelembe vesszük, micsoda körültekintést igényel a 200 l-es Hajdu elektromos vízmelegítő felszerelése, beláthatjuk, ár-érték szempontjából jó befektetés a komplex villanybojler szerelés.

VÍZKŐKÉPZŐDÉS, BAKTERIOLÓGIAI SZEMPONTOK A BOJLEREK ESETÉBEN

A hazai vízminőséget rendkívül szigorúan veszik. Ettől függetlenül vannak bizonyos ajánlott szabályok, melyeket érdemes figyelembe venni a forróvíztároló által melegített vízzel kapcsolatban. A bojlerben tárolt víz nem cserélődik ki minden alkalommal minden cseppet illetően, főleg ha a tartály kapacitása nagyobb, mint a szükséges vízmennyiség. Étkezési célra akkor javallott, ha felforraljuk, illetve ha a bojlerben lévő vízhőfok eléri a kellő mértéket. Antibakteriális a vízhőfok ha eléri, illetve meghaladja a 60-65°C-t. Ennél melegebb víz katalizálja a vízkőképződést.

A HAJDU Zrt. az Aquastic 200 literes tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

MIRE FIGYELJEN ÚJ 200 LITERES HAJDU AQUASTIC VILLANYBOJLER VÁSÁRLÁSAKOR

A a régi 200 literes Hajdu villanybojlere végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szüksége, tudnia kell hogy az új 200 literes Hajdu Aquastic villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Mérje le hány cm van a régi 200 literes villanybojlere alja és a falból kiálló hideg- melegvízes vízcsövek között. Mérje le azt is, hány centiméter van a régi villanybojler és a plafon között, mert ha a távolság engedi, az új 200 literes bojlert feljebb is szerelhetjük.

200 literes Hajdu villanybojler vásárlása előtt mindenképpen kérje ki véleményünket, kifundáljuk befér-e az új 200 literes Hajdu Aquastic villanybojler a régi helyére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között