+36 20 942 0586

Ariston Lydos Eco 100 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

160 000 Ft

Egyedi technológiák, új anyagok és élvonalbeli formatervezés: újabb távlatok a vízmelegítés terén.

Eco-evo funkció

CoreTECH vezérléssel működtetett Eco EVO funkció: akár 14%-kal nagyobb energiamegtakarítás.

Abszolút biztonsági rendszer

A berendezés megtartja kiváló hatásfokát.

 

előnyök
 • WaterPLUS technológia: akár 16%-kal több forró víz áll rendelkezésre
 • CoreTECH vezérléssel működtetett ECO EVO funkció: akár 14%-kal nagyobb energiamegtakarítás
 • Manuális és pontos hőmérséklet-beállítás
 • „Zuhanykész” funkció: az alkalmazás jelzi, ha az első zuhany rendelkezésre áll
 • Abszolút biztonsági rendszer: a berendetés megtartja a kiváló hatásfokát
 • 100%-ban Olaszországban tervezett és gyártott berendezés
 • Élvonalbeli, felhasználóbarát frontális interfész

Ariston Lydos Eco 100 villanybojler

Kapacitás: 100 l
Elhelyezés: Függőleges
Teljesítmény: 1,8 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő (45°C-ra): 2 óra 46 perc
Max nyomás: 8 bar
Max víz hőmérséklet: 80°C
Elektromos védettség: IPX3IP

 

Ariston Lydos Eco 100 villanybojler - Hosszabb forróbb és kellemes zuhanyok

 

Az Ariston Lydos Eco 100 elektromos vízmelegítő megbízható és energiatakarékos megoldás otthoni és kisüzemi melegvíz-felhasználásra. 100 literes kapacitásával elegendő melegvizet tud biztosítani egy 2 – 3 fős család számára, vagy hatékonyan szolgálja ki a kisméretű helyeket, mint például irodák, üzletek stb.

Az Ariston 100 literes villanybojler környezetbarát, mivel belső tartálya speciális szigeteléssel van ellátva, amely csökkenti a hőveszteséget és ezáltal energiát takarít meg. A vízmelegítő elektronikus vezérléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-beállítást, csökkentve a fogyasztást.

Az Ariston Lydos 100 literes villanybojler nagyon strapabíró, mivel belső tartálya acélból készült, speciális zománcvédelemmel. Ez az anyag ellenáll a vízkőnek és a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít.

A termék könnyen felszerelhető, mivel kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy szűk helyeken is elférjen. A vízmelegítő kijelzője és gombjai megkönnyítik a vízhőmérséklet és az üzemmód beállítását.

Összességében az Ariston Lydos Eco 100 elektromos vízmelegítő megbízható, hatékony és környezetbarát megoldás otthoni és kisüzemi melegvíz előállítására.

Ariston Lydos Eco - Water Plus technológia

Az Ariston Water Plus technológia az Ariston vízmelegítők különleges funkciója. Ez a technológia egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a vízmelegítők 16%-kal több meleg vizet állítsanak elő ugyanolyan tárolókapacitás mellett, mint a technológia nélküliek.

A Water Plus technológia azért hatékony, mert a rendszer képes minimálisra csökkenteni a hideg víz és a meleg víz keveredését a vízmelegítőben, amikor meleg vizet használunk. A hideg és meleg víz keveredésének csökkentésével a melegvíz termelés is gyorsabb.

Ez a technológia különösen hasznos olyan helyeken, ahol a melegvíz igény nagyobb, mint a rendelkezésre álló tárolókapacitás. A Water Plus technológiával felszerelt vízmelegítők kielégítik a megnövekedett melegvíz-igényt, kényelmesebb és költséghatékonyabb használatot biztosítva.

Összességében a Water Plus technológia az Ariston vízmelegítők egyik legfontosabb előnye, amely megbízható melegvízellátást biztosít. Növeli a felhasználható meleg víz mennyiségét, így hosszabb használati időt biztosít a felhasználóknak.

Ariston Lydos ECO-EVO FUNKCIÓ

CoreTECH vezérlés működtetett Eco EVO funkció: akár 14%-kal nagyobb energiamegtakarítás.

Ariston Lydos ECO-EVO vízmelegítők CoreTECH vezérléssel vannak ellátva, segítségével az Eco EVO funkcióval akár 14%-kal nagyobb energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Az Eco EVO funkció segítségével a vízmelegítő szabályozza a hőmérsékletet és a fűtési időt a felhasználó által beállított hőmérséklet és használati idő alapján. Ez lehetővé teszi a vízmelegítő gazdaságos működését és az energiafogyasztás csökkentését, ami hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet a felhasználóknak.

Ariston zuhanykész funkció

Az Ariston Lydos Eco 100 elektromos vízmelegítő kijelzője egy zuhanykész állapotjelzőt is tartalmaz. A zuhanyozásra várakozókat a villogással segíti, ha a tartályban elérhető a 40 fokos víz, ami egy zuhanyozáshoz elegendő.

Lépjen kapcsolatba velünk most, és élvezze az Ariston Lydos Eco 100 elektromos vízmelegítő előnyeit, amely megbízható, hatékony és környezetbarát megoldás melegvíz-ellátási igényeire.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY

 • WaterPlus technológia*: akár 16 százalékkal több forró víz áll
  rendelkezésre
 • CoreTECH vezérléssel működtetett ECO EVO funkció:
  akár 14 százalékkal nagyobb energiamegtakarítás.
 • A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásnak is
  megfelel.

TELJES KÉNYELEM

 • Manuális és pontos hőmérséklet-beállítás.
 • Zuhanykész” funkció: az alkalmazás kijelzi, ha az első zuhany
  rendelkezésre áll.
 • T-MAX funkció nem várt forróvízigény esetére.
 • Abszolút biztonsági rendszer: a berendezés megtartja kiváló
  hatásfokát.

ÖRÖK MINŐSÉG

 • Prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyag (ciklopentán).
 • Nagyméretű magnéziumanód a korrózió ellen.
 • Kiváló minőségű zománcozott titánium tartály.

EXKLUZÍV FORMATERVEZÉS

 • 100%-ban Olaszországban terveztett és gyártott berendezés.
 • Korszerű, „harmonikus hullám” forma és optimalizált műanyag
  burkolat.
 • Teljeskörű digitális kijelzés a könnyű és gyors visszajelzésért.
 • Élvonalbeli, felhasználóbarát frontális interfész.

ŰRMÉRET Függőleges, szabványos elrendezésben 50, 80, 100 l

Minőségi villanybojlerek felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Szeretne egy megbízható és energiahatékony villanybojlert vásárolni, de nem tudja kire bízza a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jár! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatja meg új villanybojlerét. Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu és Ariston bojlerek, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthona melegvíz-ellátását. Szabadon választhat az egyedi igényeinek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és élvezze minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonában!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

További információk

Tömeg24 kg
Méret

100 literes

Gyártó

Ariston

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 100 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 1 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között