+36 20 942 0586

Ariston Lydos villanybojler

Ariston Lydos – Nem csak melegvíz, hanem tartósság is

A vízmelegítés terén az Ariston mindig is az innovációk élén járt, és most egy újabb mérföldkövet értek el azzal, hogy bevezették az új Lydos termékcsaládjukat.

Az új Lydos villanybojler új technológiákkal, anyagokkal és formatervezéssel rendelkeznek, hogy még nagyon megbízhatóbb legyen a melegvíz-ellátás otthonunkban.

ariston-lydos-eco-villanybojler-03Az Ariston legújabb vízmelegítője, az Ariston Lydos villanybojler, forradalmi változást hoz a zuhanyozásban.

Az Umberto Palermo által tervezett és prémium anyagokból Olaszországban gyártott mennyiségben nagyobb mennyiségű forróvizet biztosít, mint a hagyományos vízmelegítők, és mindig hatékonyan és gyorsan működik.

Ez az új vízmelegítő nem csak a hosszabb zuhanyzást biztosítja, hanem a hosszú élettartammal is rendelkezik. Az Ariston Lydos kiváló minőségű alkatrészei és tartós felépítése biztosítja, hogy sokáig szolgáljon bennünket.

A berendezés biztonságos használatot biztosit és garantálva, hogy nyugodtan élvezhetjük a zuhanyozás élményét anélkül, hogy aggódnunk kellene a meghibásodás miatt.

Az Ariston Lydos új termékcsaládja valóban valóságos élményt nyújt a vízmelegítés terén. Ha élvezni szeretné a hosszabb zuhanyzásokat, a kényelmes és hatékony vízmelegítést és hosszú élettartamot, akkor érdemes megfontolni az Ariston Lydos villanybojler vásárlását.

ARISTON LIDOS WATER PLUS TECHNOLÓGIA

Ariston-lydos-eco-tulajdonságaiTöbb meleg vizet szeretne azonos tárolótartály mellett, akkor az Ariston Water Plus technológiájára érdemes figyelni.

Ez a szabadalmaztatott technológia arra lett tervezve, hogy csökkentse a hideg és meleg víz keverését a tartályban, így akár 16% több forró vizet biztosít a zuhanyzáshoz.

Így, ha otthonába az Ariston Lydos vízmelegítőt választja, biztos lehet benne, hogy hosszabb és kellemesebb zuhanyokat vehet majd. A WaterPlus technológia a hidegvizet a tartály alján tartja, és így készen áll arra, hogy bármikor biztosítsa a plusz forró vizet.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és élvezze a zuhanyzás valódi élményét az Ariston vízmelegítőkkel.

Az Ariston új Titan Shield technológiája megvédi vízmelegítődet az idő vasfogától

Titan Shield technológia

Az Ariston mindig is arra törekedett, hogy olyan minőségi berendezéseket fejlesszen, amelyek az idő múlásával is megőrzik minőségüket. Ezért az Ariston 25 évvel ezelőtt bevezette az elektromos vízmelegítőihez használt TiTec titánium zománc bevonatot.

Most pedig az Ariston bemutatta az újonnan kifejlesztett kettős Titan Shield technológiát, amely teljes védelmet biztosít a tartály korróziójával szemben.

Az új technológia révén a Lydos belső felülete kettős védelmet nyújt a korrózió ellen, amely magában foglalja a korrózióálló és rozsdaálló titániumzománc bevonatot és a magnézium anódot.

A titánium természetes tulajdonságai révén a tartály belső felülete ásványi védelmet nyújt a vízkövesedés ellen. A titánium ugyanis olyan dioxidfóliát képez, amely megakadályozza a vízkőképződést a tartály belső felületén. egy vízmelegítő hosszú élettartama garantált.

Az Ariston Titan Shield technológiája egyedülálló megoldást nyújt a tartály belső felületének védelmére.

Az új technológia révén a Lydos vízmelegítő tovább erősíti az Ariston hírnevét a minőségi és megbízható vízmelegítő berendezések gyártójaként.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Mind a(z) 3 találat megjelenítve