+36 20 942 0586

Ariston Lydos R 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

130 000 Ft

Egyedi technológiák, új anyagok és élvonalbeli formatervezés: újabb távlatok a vízmelegítés terén.

Kétszeres biztonság

Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát.

zománcozott titánium

Kiváló minőségű zománcozott tartály titánium tartalmú bevonat, külső hőmérséklet szabályozás

előnyök
 • Waterplus technológia: akár 16%-kal több forró víz áll rendelkezésre
 • A berendezés a legszigorúbb ESWH-szabályozásoknak is megfelel
 • Külső-hőmérséklet beállítás
 • Kétszeres biztonsági rendszerrel ellátott termosztát
 • Prémium, masszív, környezetbarát szigetelőanyag (ciklopentán)
 • Nagyméretű magnéziumanód a korrózió ellen
 • Kiváló minőségű zománcozott tartály

Ariston Lydos R 50 villanybojler

Kapacitás: 50 l
Elhelyezés: Függőleges
Teljesítmény: 1,8 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő: 1 óra 27 perc
Max nyomás: 8 bar
Max víz hőmérséklet: 75°C
Elektromos védettség: IPX3IP

 

Mit kell tudni az Ariston Lydos R 50 villanybojler vásárlás előtt?

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Az Ariston Lydos R 50 villanybojler beszerelése és használata - tippek és trükkök

 

Az Ariston Lydos R 50 villanybojler a prémium minőségű Ariston Lydos sorozat tagja. Ez a vízmelegítő az ESWH-szabályozás legszigorúbb követelményeinek megfelelően készült, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók számára biztosítja a biztonságot.

A Lydos R 50 vízmelegítő WaterPlus technológiával rendelkezik, amely akár 16% több forró vizet biztosít, mint a szokásos vízmelegítők. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartások számára, ahol 1 -2 fő él, és nagyobb az időszakos forróvíz-igény.

A Lydos R  50 külső hőmérséklet-beállítási lehetőséggel rendelkezik, amely nagyobb komfortot és energiahatékonyságot biztosít a felhasználók számára. Ez a készülék lehetővé teszi a forróvíz hőmérsékletének egyszerű beállítását egy gombnyomással, anélkül, hogy a készüléket szétszerelnénk vagy megnyitnánk.

A vízmelegítő nagyméretű magnézium anóddal rendelkezik, amely hatékonyan védi a tartályt a korróziótól. Ez az anód fontos eleme a vízmelegítőnek, amit rendszeresen ellenőrizni, illetve szükség esetén cserélni kell.

Az Ariston Lydos 50 literes vízmelegítő egy exkluzív, Olaszországban tervezett és gyártott termék, prémium minőséggel, masszív környezetbarát szigetelőanyaggal, nagyméretű magnézium anóddal és zománcozott titánium tartállyal. Az űrmérete függőleges, 50 literes, és exkluzív formatervezéssel rendelkezik, harmonikus hullámformával és optimalizált burkolattal.

Ariston Lydos R 50 villanybojler - biztonságos és megbízható forróvízforrás

Az Ariston Lydos 50 literes elektromos vízmelegítő egy kiváló minőségű, megbízható és energiahatékony termék, amely megfelel a szabványoknak és biztonságoknak nyújtott felhasználók számára.

A Lydos R villanybojler kétszeres biztonsági rendszerel van felszerelve, amely biztosítja a maximális biztonságot a használók számára. A termosztát rendszer a berendezés belsejében található, így a hőmérséklet szabályozása pontos és hatékony. Ezen felül a termosztát védett a túlmelegedéstől, így a berendezés működése teljes biztonságban van.

A Lydos R villanybojler további előnye, hogy környezetbarát szigetelőanyaggal, a ciklopentánnal van szigetelve, amely kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, így csökkenti az energiaveszteséget és csökkenti az energiafelhasználást. Az eszközök fejlesztésekor az Ariston mindig figyelembe veszi a környezetvédelmi szempontokat, így a Lydos R villanybojler is környezetbarát és energiahatékony megoldás.

Összességében az Ariston Lydos R bojler kiemelkedő teljesítményű, prémium minőségű és sok előnnyel rendelkezik. A Water Plus technológiája akár 16% több forró vizet tesz elérhetővé, a külső hőmérséklet-beállítás csökkenti az energiafelhasználást és a magnézimanód védi a tartályt a korróziótól. Mindezek mellett az eszköz modern, exkluzív formatervezéssel rendelkezik, és biztonságos, kényelmes használatot biztosít. Ha megbízható és magas minőségű villanybojlert keres, az Ariston Lydos R 50 literes villanybojler az ideális választás Önnek.

Az Ariston Lydos R 50 villanybojler beszerelése

Ha szeretné kicserélni a régi vízmelegítőjét egy modernebb modellre, az Ariston Lydos R  tökéletes választás lehet Önnek. Azonban ha aggódik a bekötés miatt, ne fedje ránk számíthat! Családi vállalkozásunk szívesen segít az új vízmelegítő bekötésében Budapest területén.

Nem csak kiszállítjuk az új Ariston Lydos 50 literes forróvíztárolót, hanem beszereljük, bekötjük és beüzemeljük akár szombat vagy vasárnap is.

Egyetlen dolga csak annyi, hogy lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy telefonon, és mi elintézzük a többit.
Az új bojler felfüggesztési pontjai megegyeznek a régebbi Ariston villanybojlerek rögzítő csavarjaival, amiket szükség esetén megerősítünk. Miután felszereltük az új vízmelegítőt, üzembe helyezzük és ellenőrizzük a helyes működést az első felfűtés során.

Ha szeretne egy új Ariston villanybojlert vásárolni, akkor ne habozzon megkeresni minket. Házhoz szállítással és bekötéssel kényelmesen és biztonságosan cseréljük ki a régi berendezést. Bízza ránk az új Ariston Lydos R 50 vízmelegítő bekötését, hogy biztosan és hatékonyan működjön a berendezés.

 

Hajdu villanybojler vásárlás házhoz szállítással beszereléssel szombat vasárnap is.

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg16 kg
Méretek450 × 568 cm
Gyártó

Ariston

Méret

50 literes

Garancia

2 + 1 év garancia

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Beszerelés – Beüzemelés

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 1 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között