+36 20 942 0586

Ariston Velis Evo 100 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

198 000 Ft

Gyors vízmelegítő, összetéveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait.

Zuhany kész

Jelez, amikor elsőként a melegvíz rendelkezésre áll.

Magas hatékonyság

A termék magas energiahatékonysággal és a fogyasztási szintek és káros kibocsátások csökkentésével jellemezhető.

Multi-pozíció

Vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető.

Eco evo funkció

Akár 14%-os megtakarítást biztosíthat a közüzemi számlákon.

ELŐNYÖK
 • Dupla tartály technológia
 • Energiahatékonyság
 • Rendkívül lapos: csak 27 cm mély
 • Rugalmas telepítés, függőlegesen vagy vízszintesen
 • Okos kijelző

Ariston Velis Evo 100 villanybojler

Kapacitás: 100 l
Elhelyezés: Függőleges vagy vízszintes
Teljesítmény: 1,5 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő (45°C-ra): 2 óra 50 perc
Max nyomás: 8 bar
Max víz hőmérséklet: 80°C
Bekötő csonkok mérete: 1/2"
Bekötő csonkok közötti osztástávolság: 408 mm
Elektromos védettség: IPX4 IP

 

Ariston Velis Evo 100 villanybojler - Egyedi olasz design

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Ariston Velis Evo 100 Energiahatékony Okos és környezetbarát

 

Az Ariston Velis Evo 100 egy kiváló minőségű elektromos vízmelegítő, amely tökéletes megoldást kínál otthoni melegvíz-szükségleteidhez. Ez a kompakt készülék könnyen telepíthető bármilyen helyiségben, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, hogy az életünket könnyebbé tegye.

Az Ariston Velis Evo 100 főbb jellemzői közé tartozik az intelligens energiahatékonysági rendszer, amely optimalizálja az energiafelhasználást, hogy csökkentse a költségeket és a környezeti hatásokat. Az ECO EVO funkció lehetővé teszi a melegvíz előállításának optimalizálását, így akár 20%-kal is csökkenthető a villanyszámla.

Az Ariston Velis 100 kompakt kialakítása azt jelenti, hogy szinte bárhova beépíthető, és felszerelhető. A tartálya egyszerű hozzáférést biztosít a karbantartáshoz. Az adaptív termosztát és az öntanuló technológia automatikusan beállítja a kívánt hőmérsékletet így mindig megbízhatóan és kényelmesen használhatod a készüléket.

Az Ariston Velis Evo 100 villanybojler számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, többek között túlmelegedés védelemmel és az elektromos feszültség védelemmei is, amely biztosítja a biztonságos és zavartalan működést. Az intelligens hőmérséklet-szabályozás pedig biztosítja a folyamatos melegvíz-ellátást akkor is, ha az elektromos áram vagy a víznyomás időlegesen megszakad.

Az Ariston Velis Evo kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

Az Ariston Velis Evo 100 egy kiváló minőségű és intelligens elektromos vízmelegítő, amely biztosítja a megbízható és kényelmes melegvíz-ellátást otthonodban. Az energiatakarékos funkciók és biztonsági intézkedések garantálják, hogy a készülék

MULTIPOZÍCIÓ FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES TELEPÍTÉS

A Velis Evo egy olyan elegáns és sokoldalú termék, amely lehetővé teszi a vízszintes és függőleges telepítést. A programozása lehetővé teszi, hogy mindkét pozíciót kezelni tudja.

A multi-pozíciós telepítési lehetőségek nagyon hasznosak lehetnek azok számára, akiknek kevés hely áll rendelkezésre otthonukban. A Velis Evo lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználd a szükséges helyet, és minden esetben biztosítsd a melegvízellátást.

Az elegáns kialakítás és sokoldalú telepítési lehetősége mellett a Velis Evo további előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készül, és hosszú élettartamra tervezték. Így biztos lehetsz benne, hogy a termék hosszú távon is megbízhatóan fog működni.

SZABÁLYOTT PROGRAMOZÁS A maximális kényelem érdekében

A Velis Evo készülékek ECO EVO funkciója lehetővé teszi a szabályozott programozást, amely maximalizálja a felhasználói komfortot, így jelentős energiamegtakarítás is biztosított. Az ECO EVO funkció lehetővé teszi, hogy a melegvízellátás a felhasználói szokásoknak megfelelően legyen beállítva.
A készülék megtanulja a felhasználói szokásokat, és pontosan a tervezett időpontokban készíti el a melegvizet. Így a felhasználóknak nem kell aggódniuk azon, hogy nincs elég melegvíz, vagy hogy túl sok energiát használnak fel a felesleges melegvíz elkészítéséhez.
Az ECO EVO funkció jelentős energiamegtakarítást garantál. Az okos vezérlés lehetővé teszi, hogy a készülék csak akkor állítsa elő a melegvizet, amikor azt valóban szükségesnek tartja. Ez nem csak energiamegtakarítást biztosít, hanem hosszabb élettartamot is biztosít a készüléknek.

Dupla tartály, dupla komfort

A Velis Evo készülék dupla tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a dupla komfortot és hatékony működést. Az innovatív felépítés lehetővé teszi a két tartály független és rugalmas vezérlését, amely lehetővé teszi a melegvíz-optimalizálást és a nagyobb kényelmet.

A készülék maximálisan felvett teljesítménye 1,5 kW, ami lehetővé teszi, hogy a Velis Evo gyorsan felmelegítse az első zuhanyhoz szükséges vizet ,mindeszt fele annyi idő alatt. Akár 50 perc alatt . Így a készülék lehetővé teszi a melegvíz gyors és hatékony elkészítését, ami különösen fontos a reggeli rohanásban vagy ha sokan vannak otthon.

A két tartály egymástól független vezérlése és az extra felvett teljesítmény lehetővé teszi a hatékony működést és az energiamegtakarítást is. Az innovatív felépítés lehetővé teszi, hogy mindig elegendő melegvíz álljon rendelkezésre, és minimalizálja az energiafelhasználást.

Legyen bármilyen távol otthonától, a Wi-Fi s Velis Evoval bármikor szabályozhatja

A modern technológiai vívmányok és az okos otthonok egyre inkább életünk részévé válnak. Az Ariston Velis Evo 100 Wi-Fi-s bojler nemcsak gyorsan telepíthetőek, hanem a hozzá tartozó alkalmazás segítségével bárhonnal elérhetővé teszi a beállítást.

A Velis Evo lehetőséget nyújt arra, hogy távolról is módosítsa a bojler beállítását. Így mindig a megfelelő hőmérsékletű víz áll rendelkezésre, amikor szükség van rá. Nem kell többé hosszú órákat várni a víz felmelegítésére, vagy aggódni amiatt, hogy a víz túl hideg vagy túl forró lesz.

A Wi-Fi-s kapcsolat lehetővé teszi, hogy az alkalmazáson keresztül figyelemmel kísérjük az energiafogyasztást és a működést. A bojler így nemcsak kényelmes, de gazdaságos megoldást is nyújt.

A vezérlés mellett az alkalmazás lehetővé teszi a bojler állapotának ellenőrzését is. Így ha bármilyen probléma merül fel a működés során, azonnal értesítést kaphatunk a telefonunkon. Ez nagyban segíti a karbantartást és a hibaelhárítást, hiszen azonnal tudjuk, ha valami nincs rendben.

Ariston Velis Evo 100 jellemzői:

 • Igény szerint akár függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető
 • SMART öntanuló elektronika
 • Titanium bevonatú dupla tartály a hosszú távú, megbízható működés érdekében
 • ABS biztonsági védelem
 • Zuhany kész funkcióval ellátott
 • Könnyedén állítható LED kijelzős kezelőfelület NTC érzékelővel
 • A megbízható és optimális működés érdekében folyamatos áramellátásra van szüksége
 • Ecoloy bevonatú fűtőelem
 • Vastag poliuretán szigetelés a minél kisebb energiaveszteség érdekében
 • Az ECO funkció energiatakarékos üzemeltetést tesz lehetővé
 • Védőérintkezős dugvillával ellátott csatlakozókábel
 • Esztétikus megjelenés lágy vonalvezetéssel
 • HMV energiahatékonysági besorolás: B
 • Vízvételi profil nagysága: M
 • 2 év alap garancia + 1 év kiterjesztett garancia a meghatározott feltételek teljesülése esetén
 • Túlmelegedés elleni védelem: az elektromos termosztát blokkolja a rendszer felfűtését hiba esetén, ezzel megakadályozva a túlmelegedést és a fűtőszál meghibásodását
 • Fagyás elleni védelem: megakadályozza, hogy a víz hőmérséklete 5 ºC alá essen
 • Legionella elleni védelem: heti egy alkalommal a vízmelegítő automatikusa 65 ºC-ra fűti fel a vizet, megszüntetve a legionella baktériumokat
 • Száraz fűtés védelem auto diagnosztika: a készülék érzékeli a tartályban az esetleges vízhiányt

 

Minőségi Ariston bojlerek felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Szeretnél egy megbízható és energiahatékony Ariston villanybojlert vásárolni, de nem tudjod kire bízd a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jársz! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatod meg új Ariston velis villanybojlered. Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu és Ariston márkák, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthonod melegvíz-ellátását. Szabadon választhatsz az egyedi igényeidnek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne haboz tovább, ved fel velünk a kapcsolatot most, és élvezd minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonodban!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg26 kg
Méretek27 × 50,6 × 106,6 cm
Méret

100 literes

Gyártó

Ariston

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 100 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 1 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között