+36 20 942 0586

Ariston Velis Evo 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

185 000 Ft

Gyors vízmelegítő, összetéveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait.

Zuhany kész

Jelez, amikor elsőként a melegvíz rendelkezésre áll.

Magas hatékonyság

A termék magas energiahatékonysággal és a fogyasztási szintek és káros kibocsátások csökkentésével jellemezhető.

Multi-pozíció

Vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető.

Eco evo funkció

Akár 14%-os megtakarítást biztosíthat a közüzemi számlákon.

ELŐNYÖK
 • Dupla tartály technológia
 • Energiahatékonyság
 • Rendkívül lapos: csak 27 cm mély
 • Rugalmas telepítés, függőlegesen vagy vízszintesen
 • Okos kijelző

Ariston Velis Evo 50 villanybojler

Kapacitás: 50 l
Elhelyezés: Függőleges vagy vízszintes
Teljesítmény: 1,5 kW
Feszültség: 230 V
Felfűtési idő (45°C-ra): 1 óra 30 perc
Max nyomás: 8 bar
Max víz hőmérséklet: 80°C
Bekötő csonkok mérete: 1/2"
Bekötő csonkok közötti osztástávolság: 408 mm
Elektromos védettség: IPX4 IP

 

Ismerje meg az Ariston Velis Evo 50 villanybojler előnyeit

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Ariston Velis Evo 50 jellemzői

 

Az Ariston Velis EVO 50 EU lapos villanybojler egy modern, kis helyigényű függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető melegvíztároló. Az új, lapos formatervezésnek köszönhetően egyszerűen és helytakarékosan telepíthető.

A bojler 45 literes kapacitással, és két különálló tartállyal rendelkezik, lehetővé téve a felfűtési ciklusok jobb alkalmazását. A két tartály közül először csak egy tartályban indul el a víz melegítése, a megosztott víz mennyiség miatt ezért azt gyorsabban tudja felmelegíteni. Ezzel az eljárással csökkenthető a napi első zuhanyhoz szükséges melegvíz felfűtési ideje.

A mutatós LED-kijelzős kezelőfelületén egyszerűen állítható a vízhőmérséklet egészen 80 °C-ig. Rendelkezik egy előre programozott biztonsági programmal ami egy héten egyszer 60 fok fölé emeli a víz hőmérsékletét, ha valaki esetleg nagyon alacsony vízhőmérsékletet állít be. Ugyanis a tartósan alacsony vízhőmérsékleten használt bojlerek tartályában a legionella baktérim elszaporodásától kell tartani. Ezért ez a funkció tisztán tartja a bojlert és biztosítja a higiénikus víztárolást.

Velis Evo 50 kényelmi funkciói

A bojler tartálya speciális zománc felülettel és magnézium anódos védelemmel is el van látva a korróziós folyamatok csökkentése végett
Az Ariston Velis EVO 50 EU lapos villanybojler több biztonsági funkcióval is rendelkezik. A fagykárok elkerülése véget az elektronika nem engedi, hogy a belső tartályban 5 °C alá süllyedjen a víz hőmérséklete és a bojler károsodjon.

A túlmelegedés elleni védelem hiba esetén lekapcsolja a vízmelegítő fűtését, hogy megelőzze ezzel a víz felforrását. Az elektromos biztonsági rendszer a felfűtési folyamat befolyásolásával lekapcsolja a fűtőelemet, így maximális biztonságot garantál. Ha valamilyen probléma merülne fel, azt a diagnosztika funkció felismeri és jelzi a hozzátartozó hibakódot.

Az Ariston lapos bojler ECO-EVO funkciója lehetővé teszi akár 14%-os energiamegtakarítást a hagyományos bojlerekhez képest. A rendszer tanulékony, és megjegyzi a fogyasztói felhasználási szokásait. Így a szokásos időpontokban a bojler előállítja a szükséges mennyiségű melegvizet. Az optimális használat érdekében a nap többi időszakában melegvíz alacsonyabb hőmérsékleten áll rendelkezésre.

Az Ariston Velis EVO 50 EU lapos villanybojler energiatakarékos és biztonságos, valamint több funkcióval rendelkezik, mint a hagyományos bojlerek.

• Vízmelegítő tartályok száma: 2
• Víztároló kapacitása: 45 liter
• Fűtőteljesítmény: 1500 W
• Maximális vízhőmérséklet: 80 °C
• Minimális vízhőmérséklet: 35 °C
• Víznyomás: 0,8-8 bar

Az Ariston Velis EVO 50 EU lapos bojler ideális megoldás mindenkinek, ha fontos a helytakarékosság és az energiahatékonyság. A bojler kettős tartály technológiájának köszönhetően hatékonyan állítja elő a meleg vizet, és a zuhanykész funkció révén gyorsan felmelegszik. A készülék modern, kéken világító LED-kijelzős kezelőfelületén egyszerűen állítható vízhőmérséklet, így mindig az igényeknek megfelelően szabályozható a vízhőmérséklet.

Az Ariston Velis EVO 50 EU lapos bojler legfontosabb előnye, hogy kis helyigényű és falhoz rögzithető, így könnyen telepíthető. Az új formatervezés és a lapos kialakítású készülék akár vízszintesen is telepíthető, így a helykihasználás optimalizálható.

Ariston Velis EVO vízmelegítő biztonságos és megbízható használatot biztosít. A készülék fagyás és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

Ariston Velis Evo 50 vízmelegítő éves fogyasztása

A Velis Evo 50 villanybojler fogyasztása több tényezőtől is függ. Egyrészt a bojler űrtartalma és a víz hőmérséklete határozza meg, hogy mennyi idő alatt és mennyi energia felhasználásával melegíti fel a vizet. Másrészt a bojler szigetelése, valamint az általa tárolt víz hőmérséklete is nagyban befolyásolja a fogyasztást.

Fontos szerepet játszik a bojler elhelyezése és használati szokásai is. Ha például a bojler túl hideg helyen van, vagy ha túl magas hőmérsékleten használjuk, akkor az is növelheti az energiafogyasztást.

Átlagos használat mellet Ariston Velis Evo 50 villanybojler éves áramfogyasztása 1287 kWh.

Az Ariston Velis Evo 50 bojler azonban az energiatakarékosság érdekében számos innovatív technológiát is alkalmaz, mint például az Eco Evo funkciót, amely optimalizálja a bojler üzemeltetését az adott használati szokásoknak megfelelően. Ezáltal a bojler energiatakarékosabbá válik, és csökkenthető az éves energiafogyasztása.

Minőségi Ariston bojlerek felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

Szeretne egy megbízható és energiahatékony Aristonvillanybojlert vásárolni, de nem tudja kire bízza a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jár! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatja meg új Ariston velis villanybojlerét. Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu és Ariston márkák, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthona melegvíz-ellátását. Szabadon választhat az egyedi igényeinek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot most, és élvezze minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonában!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

További információk

Tömeg20 kg
Méretek27 × 50,6 × 77,6 cm
Méret

50 literes

Gyártó

Ariston

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Beszerelés – Beüzemelés

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 1 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között