+36 20 942 0586

Stiebel Eltron PSH 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

150 000 Ft

Fokozatmentesen a kívánt hőmérsékletre

A fali tároló azzal tűnik ki, hogy egyidejűleg több vételezési hely ellátását biztosítja meleg vízzel. Például egyszerre élvezheti a magas fokú HMV komfortot a fürdőszobában és a konyhában.

Teljesen intuitív kezelés

A kívánt hőmérséklet a fali tároló elején található forgatógombbal fokozatmentesen állítható. A minőségi hőszigetelés alacsony hőveszteséget is biztosít.

előnyök
 • Hidraulikus vezérlésű fali tároló
 • Kiváló hőszigetelés
 • Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás a 30-70 °C tartományban
 • A hőmérséklet alakulását mutató kijelző a vízhőmérséklet vizuális ellenőrzéséhez
 • A fagyvédelmet integrálták a melegvíz-tárolóba.

Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler

Csatlakoztatott teljesítmény ~ 230 V: 1.8 kW
Hálózati csatlakozás: 1/N/PE
Névleges feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Terhelési profil: L
Energiahatékonysági osztály: C
24 órás készenléti áramfogyasztás 65 °C-on: 1,73 kWh
Névleges űrtartalom: 120 l
Kevertvíz-mennyiség, 40 °C-on: 219 l
Hőmérséklet-beállítási tartomány: 30-70 °C
Max. átfolyó mennyiség: 23.5 l/perc
Szín: fehér
Védettség (IP): IP24

 

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler: Teljes körű szolgáltatás az Ön otthonához

Amikor a melegvíz-ellátásról van szó, a megbízhatóság és a hatékonyság kulcsfontosságú. A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler nem csupán egy eszköz a háztartásban, hanem egy ígéret a kényelemre és a folyamatos melegvíz-szolgáltatásra. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan biztosítjuk Önnek a legjobb ár-érték arányt, a házhozszállítástól kezdve a beüzemelésen át egészen a régi készülék elszállításáig.

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic előnyei

• Megbízhatóság: A Stiebel Eltron márka szinonimája a minőségnek és tartósságnak.

• Energiatakarékosság: A PSH 120 Classic modell korszerű technológiájával jelentős megtakarítást érhet el.

• Felhasználóbarát: Egyszerű kezelhetőség és beállítások teszik ideális választássá minden háztartás számára.

Árak és Házhozszállítás

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler ára tartalmazza a házhozszállítást is. Nem kell aggódnia a szállítás bonyodalmai miatt; mi gondoskodunk arról, hogy a bojler biztonságosan és időben megérkezzen otthonába. A pontos árakért és a házhozszállítás részleteiért kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Felszerelés és Beüzemelés

A vásárlás után nem hagyjuk magára. Szakértő csapatunk vállalja a felszerelést és a beüzemelést, így Önnek nem kell szakember után néznie. A felszerelés során figyelembe vesszük az Ön igényeit, és a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel dolgozunk.

Régi Bojler Elszállítása

Amennyiben régi bojlerét szeretné cserélni, mi gondoskodunk a leszerelésről és az elszállításról is. Így Önnek nem kell a régi készülék miatt fejfájást szenvednie, és a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően megsemmisítjük azt.

Szolgáltatásunk Elérhetősége
A hét minden napján számíthat ránk. Legyen szó hétvégéről vagy ünnepnapról, mi állunk rendelkezésére. A gyors és rugalmas szolgáltatásunkkal az Ön kényelme és elégedettsége a legfontosabb.

Összegzés

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojlerrel nem csak egy kiváló minőségű terméket kap, hanem egy teljes körű szolgáltatást is, ami magában foglalja:

• Versenyképes árakat, amelyek magukban foglalják a házhozszállítást.

• Professzionális felszerelést és beüzemelést, melyet tapasztalt szakembereink végeznek.

*Régi bojlerének kényelmes és környezetbarát elszállítását.

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojlerrel kapcsolatos döntése nem csupán egy egyszerű vásárlás, hanem egy hosszú távú befektetés az otthoni kényelembe és energiahatékonyságba. A mi célunk, hogy ezt a folyamatot a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük az Ön számára.

Miért válassza a Stiebel Eltron PSH 120 Classicot?

• Kiváló hőtárolás: A bojler korszerű hőszigetelése biztosítja, hogy a meleg víz hosszabb ideig megőrizze hőmérsékletét.

• Biztonság: A beépített biztonsági rendszerek megóvják otthonát a vízszivárgástól és egyéb potenciális problémáktól.

• Egyszerű karbantartás: A Stiebel Eltron PSH 120 Classic úgy lett tervezve, hogy a karbantartása egyszerű és költséghatékony legyen.

Hogyan rendelheti meg a Stiebel Eltron PSH 120 Classicot?

A rendelési folyamat egyszerű és felhasználóbarát. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben, és mi segítünk Önnek a megfelelő modell kiválasztásában, valamint tájékoztatjuk a fizetési és szállítási opciókról. A rendelését követően minden további teendőt mi intézünk, Önnek csak élveznie kell a meleg víz kényelmét.

Vásárlói vélemények
Számos elégedett ügyfél osztotta meg velünk pozitív tapasztalatait a Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojlerrel kapcsolatban. Ezek a visszajelzések bizonyítják, hogy a termék és a szolgáltatásunk egyaránt megállja a helyét a piacon.

Következő lépések

Ne hagyja, hogy a melegvíz-ellátás gondjai elvegyék otthona kényelmét. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegye meg az első lépést egy megbízható, energiatakarékos és kényelmes megoldás felé. A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler és a teljes körű szolgáltatásunk garantálja, hogy a meleg víz mindig a rendelkezésére álljon, amikor csak szüksége van rá.

Kapcsolat és További Információ

Ha további kérdései vannak, vagy szeretné megrendelni a Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojlert, kérjük, látogasson el weboldalunkra vagy hívjon minket közvetlenül. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legjobb döntés meghozatalában.

Az otthoni melegvíz-ellátás nem csak egy szükséglet, hanem egy luxus is lehet, ha a megfelelő berendezést választja. A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojlerrel biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja, mind termék, mind szolgáltatás szempontjából. Ne várjon tovább, élvezze a melegvíz nyújtotta kényelmet már ma!

Stiebel Eltron PSH 120 Classic Villanybojler Műszaki Adatok

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic egy magas energiahatékonysággal rendelkező villanybojler, amely kiváló választás a modern otthonok számára. Az alábbiakban részletezzük a készülék legfontosabb műszaki jellemzőit:

• Csatlakozási teljesítmény: ~ 230 V, 1.8 kW, ami biztosítja a gyors és hatékony melegvíz-termelést.

• Hálózati csatlakozás: 1/N/PE, ami egyszerű és biztonságos elektromos csatlakozást tesz lehetővé.

• Névleges feszültség: 220-240 V, amely a legtöbb háztartási hálózattal kompatibilis.

• Frekvencia: 50/60 Hz, így széles körű nemzetközi használatra is alkalmas.

• Terhelési profil: L, ami a nagyobb melegvíz-igényű háztartások számára ideális.

• Energiahatékonysági osztály: C, ami jelzi, hogy a bojler gazdaságosan használja az energiát.

• 24 órás készenléti energiafogyasztás 65 °C-on: 1,73 kWh, ami alacsony energiafogyasztást jelent készenléti üzemmódban.

• Névleges űrtartalom: 120 liter, elegendő melegvíz-kapacitást biztosítva egy átlagos családi ház számára.

• Kevertvíz-mennyiség, 40 °C-on: 219 liter, ami bőséges mennyiségű meleg vizet biztosít a mindennapi használathoz.

• Hőmérséklet-beállítási tartomány: 30-70 °C, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a kívánt hőmérsékletre állítsa be a vizet.

• Max. átfolyási mennyiség: 23.5 liter/perc, ami gyors és hatékony melegvíz-szolgáltatást garantál.

• Szín: Fehér, amely illeszkedik a legtöbb fürdőszoba és konyha modern dizájnjához.

• Védettség (IP): IP 24, ami a bojler biztonságos használatát garantálja nedves helyiségekben is.

• Méretek: Magasság: 1117 mm, Szélesség: 475 mm, Mélység: 483 mm, ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a bojler könnyen elférjen a kijelölt helyen.

• Tömeg: 39,00 kg, ami a bojler stabil elhelyezését és rögzítését teszi lehetővé.

A Stiebel Eltron PSH 120 Classic villanybojler a fent említett műszaki adatokkal biztosítja, hogy otthonában mindig rendelkezésre álljon a melegvíz, miközben üzemeltetése gazdaságos és megbízható. Az elegáns kialakítás és a fehér szín tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe, míg a készülék energiahatékonysága és megbízhatósága hosszú távon is fenntartható melegvíz-szolgáltatást garantál.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

További információk

Tömeg39 kg
Méretek48,3 × 47,5 × 111,7 cm
Gyártó

Stiebel Eltron

Méret

120 literes

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 120 literes villanybojler, amelyhez 1 év teljes körű, és 4 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Szolgáltatási terület

  Budapest

  Keressen

  Mindennap 8:00 - 20:00 között