+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 30 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

165 000 Ft

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka 1 óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 30 liter
Átmérő: 410 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 1 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: S
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

További információk

Tömeg16 kg
Méretek57,3 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

30 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 30 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 3 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z 30 LITERES ERP VILLANYBOJLER TELJES KÖRŰ CSERÉJE BUDAPESTEN

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka másfél óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

A BOJLER NEHÉZ, KOMOLY FELFÜGGESZTÉST IGÉNYEL

A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler űrtartalmát illetően nem egy monstrum, de éppolyan körültekintően végezzük a 30 literes elektromos vízmelegítő cseréjét, mintha 200 l-es forróvíztárolóról lenne szó. Igaz, az üres 30 literes Hajdu bojler 17kg-os tömege smafu a 200 literes vízmelegítő 53 kilójához, magassága 60 cm sincs, átmérője alig 40 cm, de essünk abba a hibába, hogy alábecsüljük. A feltöltött 30 l-es Hajdu villanybojler 47 kilója nem kevés – folyamatosan terheli a hordozófelületet – stabil, strapabíró rögzítés szükségeltetik.

Gyakran a bojler csere közben derül ki, hogy az új Hajdu bojler függesztését meg kell erősíteni, át kell dübelezni. Weboldalunkon a Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler ár alatt külön feltüntettük az esetleg szóba jöhető pluszköltségeket – például a dübelezést, a vizes szerelvények cseréjét, beépítését.
Ezek semmiképpen sem rejtett költségek! A Hajdu elektromos vízmelegítő felszerelése során külön munkadíj felszámítása nélkül elvégezzük a cserére szoruló szerelvények cseréjét, beépítését – csak az anyagokat kell kifizetni.

MIÉRT KERÜL ENNYIBE A HAJDU Z 30 LITERES ERP VILLANYBOJLER?

A 30l-es Hajdu villamos forróvíztároló ára 102 500 Ft. Ez természetesen nem csak a 30 literes vízmelegítő ára, hanem a komplex bojler csere díja is.
A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler „bojler csere ára összesen” mellett szereplő díjban benne van a Hajdu bojler ára, a kiszállítás, a felszerelés, bekötés, az inox bekötőcsövek, és a régi bojler elszállítsa is. Utóbbi szolgáltatást is kedvelik ügyfeleink, hiszen a bojler elektronikai veszélyes hulladéknak minősül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között