+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

208 000 Ft

Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Hajdu Z 120 Erp villanybojler:

Űrtartalom: 120 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

 

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler előnyei

 

Neked is jó minőségű villanybojlerre van szükséged? Amely képes kiszolgálni az egész család igényeit? Akkor érdemes megfontolnod a Hajdu Z 120 Erp villanybojler beszerzését.

A Hajdu Z 120 Erp villanybojlerek jól ismertek a megbízhatóságukról és az alacsony fogyasztásukról, így egy ilyen elektromos forróvíz tároló biztosan hosszú távon kielégíti majd a melegvíz igényeidet.

Ha Budapest területén laksz, és azon gondolkodol, hogy kicseréled a jelenlegi villanybojlered egy nagyobb és nagyobb Hajdu Z 120 literes modellre, akkor a helyes döntést meghozatalában is segítünk.

A hazai gyártású Hajdu Z erp bojler bőséges melegvíz mellett alacsony energiafogyasztással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hosszú távon jelentős megtakarítást érhetünk el vele.

A 120 literes Hajdu Z Erp bojler bőséges melegvizet, így akár három vagy négy fős családoknak is megfelelő lehet.

Az energiaosztály tekintetében a Hajdu Z 120 Erp bojlerek az C energia osztályba tartoznak, így biztosak lehetünk abban, hogy nagyon hatékonyan működnek.

 

Hajdu Z 120 literes villanybojler garanciális feltételei

 

A Hajdu Z Erp bojlerekhez 2 + 8 év tartály garancia jár, így ez egy nagyon fontos tényező lehet a vásárlási döntésünk meghozatalakor.

A Hajdu Z Erp 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest területén nemcsak azt jelenti, hogy jobb minőségű villanybojlert kapunk.

Hanem azt is, hogy megbízható és professzionális szolgáltatást kapunk a Hazai gyártású 120 literes forróvíz tároló választásával.

A szakemberek szakértelmének legjobb meleg a telepítési folyamat simán és gyorsan megy végbe, így hamar élvezhetjük a víz biztonságát és kényelmét.

Összefoglalva, a Hajdu Z120 literes villanybojler nagyszerű választás bárki számára, aki hatékony és megbízható villanybojlerre van szüksége.

Az alacsony energiafogyasztás, a bőséges melegvíz kínálat, a 2 + 8 éves garancia és a magas minőség mind olyan tényezők, amelyek megerősítik a Hajdu Z 120 Erp villanybojler mellett.

 

Hajdu Z 120 Erp villanybojler energiaosztály és teljesítmény

 

A Hajdu Z 120 literes villanybojler kiváló energiahatékonyságot és megbízható teljesítményt kínál az otthoni melegvízellátás számára.

Az energiaosztálya „ C „ minősítésű, amely biztosítja a költséghatékony működést.

A bojler teljesítménye 1,8 kW, amely elegendő melegvíz biztosításához akár 3-4 fő számára is.

A Hajdu 120 literes villanybojler nagy hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít az otthoni melegvíz-ellátáshoz, minimalizálja az energiafelhasználást és a költségeket.

A Hajdu Z 120 erp villanybojler egy kiváló minőségű berendezéssel, amely megbízhatóan biztosítja a melegvíz igényt Budapesti otthonunkban.

A 120 literes űrtartalom bőséges mennyiségű melegvíz biztosítására elegendő, így akár nagyobb családok, számára is használhatók.

Az Erp technológia, ami az energiahatékony működést biztosítja, további előnyt jelent, mivel csökken az energiafogyasztás, így pénzt és energiát takaríthatunk meg.

A „C” energiaosztályba sorolható Hajdu Z Erp 80 literes villanybojler kiváló teljesítményt nyújt, folyamatosan energiatakarékos működést biztosít.

Az új Hajdu Z 120 literes villanybojlerekhez 2 év garancia jár, de most a Hajdu Csoport egy különleges ajánlattal kedveskednek vásárlóknak: az alap 2 év garancia mellett +8 év tartály garanciát kapnak az új Hajdu Z 120 erp villanybojlerekre.

Az ilyen hosszú garancia időszak biztosítja, hogy a hazai gyártású Hajdu 120 literes elektromos forróvíz tároló hosszú éveken át megbízhatóan működhet, és akár 10 évig is problémamentesen biztosítsa a melegvízellátást otthonunkban.

A 8 év garancia azonban csak akkor érvényesíthető, ha a 2 év garancia lejártával a Hajdu szakszerviz szakemberei elvégzik a bojler karbantartását.

Összességében elmondható, hogy a Hajdu 120 literes villanybojler kiváló minőségű, energiatakarékos és megbízható berendezés, amely hosszú éveken át biztosítja a melegvíz-ellátást.

A + 8 év garancia lehetősége további előnyt jelent, amely inkább megerősíti a Hajdu Z 120 Erp villanybojler kiváló minőségét és megbízhatóságát.

 

Hajdu Z 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest területén

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

További információk

Tömeg33 kg
Méretek100,1 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

120 literes

Garancia

2 + 8 év tartály garancia

Szolgáltatások

Házhoz szállítás – Beszerelés – Beüzemelés Budapest

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 120 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 8 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z 120 LITERES ERP VILLANYBOJLER CSERE HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSTÓL A SZERVIZELÉSIG

A weboldalon szereplő összeg nem csak a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára. A díjban benne foglaltatik a teljes körű szolgáltatás, mely a villanybojler cserével jár. Cégünk Hajdu vízmelegítő cserére szakosodott. Hazai termék révén gyorsan és olcsón jutunk a szerviz- és pótalkatrészekhez.

Már a kezdet kezdetén, tehát közel harminc éve tapasztaltuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg a bojlercserét.

Nem minden nap vásárol az ember villanybojlert, hogyan lenne ebben gyakorlata! Energiacímke, adatlap, különböző paraméterek, ilyen palást, olyan anód. Elég a 80 literes bojler, vagy legyen 120 literes? Ki szállítsa a beszerelés helyére, ki végezze el a vízvezetékre, és ki az elektromos hálózatra kötést? Hova kerüljön a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler? Cégünk ezekre a dilemmákra nyújt komplex megoldást – könnyen, hatékonyan oldjuk meg az elektromos vízmelegítő cseréjét.

BOJLER FELSZERELÉS, KISZÁLLÍTÁS, BEÜZEMELÉS, ELSZÁLLÍTÁSÁT

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését.

Ha összevetjük a piacon kínált többi elektromos forróvíztároló árakat, látjuk, a Hajdu villanybojler ár relatíve nem kevés. De vegyük figyelembe, hogy a Hajdu 1966 óta folyamatosan, színvonalas termékekkel látja el a piacot, és ne feledkezzünk meg arról, a külföldről utánrendelt alkatrész mennyivel többe fog kerülni, mint a hazai.
Tapasztalat, hogy az olcsó bojlerek alig a garanciális időt túllépve bírják meghibásodás nélkül. Az lehet, hogy a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára magasabb, de nem véletlenül meri vállalni a Hajdu Zrt., hogy olyan hosszú garanciális időt szab a termékeire!

A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók nem csak űrtartalom, hanem helykihasználás, elhelyezés szempontjából is képesek eleget tenni a vásárlói kívánalmaknak. Remek hőtároló kapacitását a freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habnak köszönheti. Az elsődleges korrózióvédelmet speciális tűzzománc bevonat, a magnézium aktív anód a másodlagos védelmét biztosítja. Az elegáns hegesztett acéllemez palást burkolatát magas fényű, fehér porlakk bevonat védi.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között