+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 150 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

265 000 Ft

Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 150 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 5,3 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

További információk

Tömeg39 kg
Méretek102,5 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

150 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 150 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z 150 LITERES ERP VILLANYBOJLER TELJES KÖRŰ CSERÉJE BUDAPESTEN

A fentebb feltüntetett 150 literes Hajdu bojler ár listázásában fillérre pontosan informálódhatunk a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréjét illetően Budapest területén.

A hazai háztartásokban zömmel elektromos forróvíztároló biztosítja a család napi melegvíz-ellátását. Az elektromos vízmelegítő vásárlás fő szempontja a villanybojler ára. A hazai termékpalettán több jó minőségű villanybojler is megtalálható. A magasabb elektromos forróvíztároló ár általában azt sejteti, hogy a termék jó minőségű, de ez korántsem biztos!

A 150 literes villanybojler vásárlása előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a bojler ár mellett a szóba jövő vízmelegítő márkák jellemzőiről, és magáról a gyártóról. Ha esedékes a villanybojler csere, a legegyszerűbb, ha a bojlercserét végző szakembertől érdeklődünk. A tapasztalt, hozzáértő szakember már maga mögött tudhat párszáz teljes körű villanybojler cserét. A profi mesterek naprakész információkkal rendelkeznek minden elektromos árammal működő forróvíztárolót tekintve.

BUDAPESTEN ÉVENTE 7-800 HAJDU BOJLER CSERE

Hogy kézzelfoghatóbbá tegyük a dolgot: csapatunk, a Nyári Tibor villanybojler szerelő team évente csak Budapesten Hajdu bojler csere okán 7-800-szor ül autóba. A leszerelendő forróvíztárolók legtöbbje Hajdu bojler, és szerencsére az új vízmelegítő is Hajdu – sokan kedvelik a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojlert. Ebből következik, úgy ismerjük a különféle márkájú termékeket, mint a tenyerünket! A Nyári Tibor villanybojler szerelő csapat a Hajdu villanybojlerekre specializálódott, ezért pontosan meg tudjuk mondani a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler ár mellett, mennyibe kerül a bojler teljes körű cseréje Budapesten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között