+36 20 942 0586

Hajdu Z Erp 200 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

295 000 Ft

A zártrendszerű Hajdu Z 200 literes bojler űrtartalma folytán a háztartási, kommunális, és az ipari használati melegvíz igényt is kielégítheti. Mivel 80°C-ra is felfűthető a benne tárolt víz, ezért a nagyobb mértékű melegvíz kívánalmaknak is eleget tesz.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 200 liter
Átmérő: 544 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 2,4 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 5,3 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C
Tartály anyaga: Acéllemez

További információk

Tömeg52 kg
Méretek153,5 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

200 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 200 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 8 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z 200 LITERES ERP VILLANYBOJLER TELJES KÖRŰ CSERÉJE BUDAPESTEN

A zártrendszerű Hajdu Z 200 literes bojler űrtartalma folytán a háztartási, kommunális, és az ipari használati melegvíz igényt is kielégítheti. Mivel 80°C-ra is felfűthető a benne tárolt víz, ezért a nagyobb mértékű melegvíz kívánalmaknak is eleget tesz.

Ár-érték tekintetében biztató a 200 literes Hajdu bojler ára, hiszen remek energetikai paraméterekkel bír többek közt palástvastagságának és kiváló hőszigetelésének köszönhetően – a víz felfűtési ideje 6 órán belüli!
Az ideális elektromos forróvíztároló hőszigetelő anyagvastagsága 22-55mm. Az ennél vékonyabb szigetelésű villanybojlerek áramfogyasztása nagyságrendekkel nagyobb lehet! A falvastagság hat báros nyomásra gyártva általában 1,7mm, de a tíz bárra tervezett villamos vízmelegítők falvastagsága 2,5mm is lehet. A Hajdu elektromos forróvíztároló vastag szigeteléssel forgalomba hozott produktum, így a 200 literes Hajdu villanybojlert ár-érték tekintetében vizsgálva is korrekt termék véleményünk szerint.

A HAJDU BOJLER HOSSZÚ ÉLETTARTAMRA SZÁNT TERMÉK – MÉLTÁNYOS GARANCIÁLIS IDŐVEL

A szabályozható vízhőmérséklet evidens. Hosszú élettartam jellemzi, köszönhetően az acéllemez tartálynak, a fokozott korrózióvédelemnek, a speciális tűzzománcnak, illetve a beépített magnézium aktívanódnak. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év teljes körű, és 7 év tartálygaranciát vállal.

Mindent figyelembe véve a Hajdu Z 200 literes Erp villanybojler ára – nem megfeledkezve arról, hogy ebben benne van a teljes villanybojler csere felszereléssel, kiszállítással együtt – kedvező.

Mivel hazai termék, fontos momentum, hogy a külföldről utánrendelt alkatrész akár többhetes átfutási idővel érkezik meg, ráadásul a villanybojler árához képest gyakran aránytalanul drágán. Addig tétlenségre van kárhoztatva a villanybojler, mi pedig melegíthetjük a vizet a gáztűzhelyen, vagy járhatunk át a szomszédba fürödni – utóbbi valljuk be, elég kellemetlen. Nem beszélve arról ha a szolgáltatásunk rovására megy, hiszen a melegvíz hiánya ellehetetleníti egyes szolgáltató ágazatok (plázák, fodrászatok, éttermek, sportcentrumok, művelődési és egyéb intézmények, panziók, apartmanok…) működését, munkamenetük gördülékenységét.

MIRE FIGYELJEN ÚJ 200 LITERES HAJDU Z ERP VILLANYBOJLER VÁSÁRLÁSAKOR

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlere végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szüksége, tudnia kell hogy az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Mérje le hány cm van a régi 200 literes villanybojlere alja és a falból kiálló hideg- melegvízes vízcsövek között. Mérje le azt is, hány centiméter van a régi villanybojler és a plafon között, mert ha a távolság engedi, az új 200 literes bojlert feljebb is szerelhetjük.

200 literes Hajdu villanybojler vásárlása előtt mindenképpen kérje ki véleményünket, kifundáljuk befér-e az új 200 literes Hajdu Z ErP villanybojler a régi helyére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között