+36 20 942 0586

Hajdu ZV Erp 80 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

220 000 Ft

Remek megoldás ha kicsi a hely, mert így elfér „fektetve” a falon, a padlón, sőt, a plafonra is szerelhető.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 80 liter
Vízcsatlakozás: G3/4
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,2 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg29 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

80 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 80 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

A HAJDU ZV 80 LITERES ERP FEKVŐ VILLANYBOJLER CSERE ÁRA FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÍTÁSSAL

A melegvíznek folynia kell – és ha nincs a bojlernek hely? A fekvő bojlerek iránti kereslet bizonyította, hogy a vízszintes szerelésű Hajdu villanybojler létjogosultságához kétség nem fér. Remek megoldás ha kicsi a hely, mert így elfér „fektetve” a falon, a padlón, sőt, a plafonra is szerelhető.

KOMPROMISSZUM, KONTRA FEKVŐ VILLANYBOJLER

A fekvő bojlernek sajnos van hátránya, ez azonban nem a gyártó, a villanybojler szerelő, hanem a fizikai törvényszerűségek számlájára írandó. A különböző hőmérsékletű víz rétegződése kedvezőtlenebb, mint álló helyzetű tárolók esetében – használat alatt hamarabb keveredik a hideg és melegvíz, a vízmelegítés hatásfoka akár 30%-kal csökkenhet. Az elégtelen mennyiségű melegvíz probléma megelőzhető, ha nagyobb tartályt vásárolunk.

A fáma szerint az elfektetett célra gyártott villamos forróvíztárolók gyorsabban vízkövesednek, és gyakrabban hibásodnak meg. 1991 óta tevékenységünk fő magva Budapesten a villanybojler szerelés, így van alapja amikor azt állítom: a vízkő a bojlerben nem amiatt képződik gyorsabban, mert a Hajdu villanybojler vízszintes elhelyezésű.

MIÉRT LEGYEN HAJDU VILLANYBOJLERÜNK?

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság által gyártott korszerű, minőségi, környezetbarát villanybojlerek évtizedek óta bizonyítanak ügyfeleiknek.

A forróvíztároló nem örök életű, de meghosszabbodhat élettartama, ha rendszeresen karbantartjuk. Fontos a vízkőtelenítés, az aktívanód-csere, nem érdemes elhanyagolni – meg fog térülni a Hajdu villanybojler ára! A Hajdu villanybojler árak elérhetőek, semmiképpen sem beszélhetünk horribilis költségekről. Mielőtt dönt, nézzen körül a piacon, hasonlítsa össze a külföldi és magyar bojler árak összegeit, a gyártóról is informálódjon!

Fontos, hogy haza produktum lévén a szerviz- és pótalkatrészellátás is gyors, hatékony, összességében olcsóbb lehet. A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler ára – mint minden más bojlercsere esetén – felöleli a 80l-es vízmelegítő árát, a kiszállítást, a régi elektromos vízmelegítő leszerelését, az új fel- beszerelést. A feltüntettet Hajdu 80 literes bojler árban a vízbekötőcsövek díja, illetve a régi, veszélyes hulladéknak minősülő bojlerelszállítás is benne foglaltatik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között