+36 20 942 0586

Hajdu ZV Erp 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

255 000 Ft

A 120 literes fekvőbojler álló kivitelezésű forróvíztároló társaihoz hasonlóan zártrendszerű, egyidejűleg elégíti ki a több helyen kívánatos melegvízigényt, beleértve a zuhanyozós csaptelepeket is.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 120 liter
Vízcsatlakozás: G3/4
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg36 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

120 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 120 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

A HAJDU ZV ERP 120 LITERES FEKVŐ VILLANYBOJLER CSERE ÁRA FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÍTÁSSAL

A 120 literes fekvőbojler álló kivitelezésű forróvíztároló társaihoz hasonlóan zártrendszerű, egyidejűleg elégíti ki a több helyen kívánatos melegvízigényt, beleértve a zuhanyozós csaptelepeket is.

A „fektetett” bojler állását nem lehet variálni hiszen speciálisan gyártott – csak vízszintes szerelésre, használatra alkalmas. Megrendeléskor ne feledkezzünk meg arról hogy jelöljük, jelezzük a budapesti villanybojler szerelő számára, hogy balos, vagy jobbos kivitelű termékre van szükségünk.

A HAJDU ZV 120 LITERES ERP FEKVŐ VILLANYBOJLER ADATAI, ÁRAK

A Hajdu villanybojler árak nem megfizethetetlen összegek. A piacon találhatóak olcsóbb elektromos forróvíztárolók, de semmiképpen se vásároljon úgy villamos vízmelegítőt, hogy nem ismerkedik meg a termékkel és a gyártóval.

A Hajdu 120 l-es elektromos forróvíztároló igényes kivitelezésű, stílusos, acéllemez palástja magasfényű, fehér porlakkal bevont. A vizet maximum 80°C-ra melegíti. Célszerű a készüléket 60°C-on üzemeltetni, energiahatékonyabb, vízkövesedés szempontjából is kedvezőbb ez a vízhőfok, sőt, a higiéniai feltételek is megfelelőek, még pangó víz esetében is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között