+36 20 942 0586

Hajdu ZV Erp 150 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

290 000 Ft

Az acéllemezből gyártott vízmelegítők tűzzománc bevonattal, magnézium aktívanóddal ellátottak, a minél hatékonyabb korrózióvédelem okán. A külső, elegáns burkolat fehér, magasfényű porlakkal bevont. Az energiahatékony hőszigetelés, jó hőtartás a speciális, freonmentes poliuretán habnak is köszönhető. Az alkatrészutánpótlás gördülékeny, hiszen hazai termékről van szó.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 150 liter
Vízcsatlakozás: G3/4
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 2,4kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg47 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

150 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 150 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

A HAJDU ZV 150 LITERES ERP FEKVŐ VILLANYBOJLER CSERE ÁRA BUDAPESTEN FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÍTÁSSAL

Ha az eddigiektől eltérő űrtartalmú villamos vízmelegítő kerül felszerelésre, és nem biztos abban, jól spekulál-e a méret/űrtartalom tekintetében, egyeztessen velünk!

MIT TARTALMAZ A 150 LITERES FEKVŐ BOJLER CSERE DÍJA?

A feltüntetett Hajdu bojler teljes körű csere árai egyértelműsítik, hogy a komplett bojlercsere Budapesten kiszállással, szerelvényárakkal, munkadíjjal együtt, illetve lebontva mennyibe kerül.
Ha szükség van az elöregedett helyett új nyomáscsökkentő szelepre, bojler elzáró sarokszelepre, a bojler átdübelezésére, megoldjuk – ezekben az esetekben munkadíjat nem, csak a beépítendő anyagok árát számlázzuk.

Ha nem muszáj, hogy a 150 l-es villanybojler állandóan melegítsen, érdemes áttérni a konyhanyelven „éjszakai áram” elnevezésen ismert szolgáltatásra, azaz a vezérelt áramra. A régi, mechanikus órákkal vezérelt éjszakai áram este 10 órától reggel 6-ig dolgozott. Napjainkban a hangfrekvenciás vezérlés a legkorszerűbb, és a fogyasztó számára is a legjobb, hiszen nappal, amikor a „kötelező” üzemi terhelés csökken, a hálózat terhelhetőbb, a villanybojlerek „extra” energiavételezéshez jutnak. Keresse ez ügyben áramszolgáltatóját!

HAJDU ZV 150 LITERES ERP FEKVŐ ELEKTROMOS FORRÓVÍZTÁROLÓ TULAJDONSÁGAI

A 150 l-es vízszintes szerelésű bojler minőség tekintetében semmiben sem különbözik kisebb, sem nagyobb társaitól. Az acéllemezből gyártott vízmelegítők tűzzománc bevonattal, magnézium aktívanóddal ellátottak, a minél hatékonyabb korrózióvédelem okán. A külső, elegáns burkolat fehér, magasfényű porlakkal bevont. Az energiahatékony hőszigetelés, jó hőtartás a speciális, freonmentes poliuretán habnak is köszönhető. Az alkatrészutánpótlás gördülékeny, hiszen hazai termékről van szó.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között