+36 20 942 0586

Hajdu ZV Erp 200 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

330 000 Ft

A vízszintes szerelésű 200 literes Hajdu bojlert olyan háztartásokba, közintézményekbe, szolgáltató egységekbe ajánljuk, ahol a melegvízigény az átlagosnál nagyobb, a hely viszont relatíve kevés.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek

Űrtartalom: 200 liter
Vízcsatlakozás: G3/4
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 2,4 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 5,3 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 80 °C
Csapolási profil: XL
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg53 kg
Gyártó

Hajdu

Méret

200 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 200 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

A HAJDU ZV 200 LITERES ERP VÍZSZINTES SZERELÉSŰ VILLANYBOJLER CSERE

Nem hagyunk kétséget: nincsenek titkos költségek, „cseles” pluszmunkák! A 200 l-es zártrendszerű, vízszintes szerelésű elektromos forróvíztároló ára Budapesten felszereléssel, kiszállítással pontosan előre kalkulálható.

Mivel komplex szolgáltatást nyújtunk, ezért nem kell mást tenied, mint kiválasztani az ideális űrtartalmú Hajdu villamos vízmelegítőt, átböngészni az árakat, majd felvenni velünk a kapcsolatot!

ELSŐ A BIZTONSÁG – MASSZÍV HÁTTÉR: STABILAN FÜGGŐ BOJLER!

A 200 literes elektromos forróvíztároló akár álló, akár fekvő szerelésű, mindenképpen nagy terhet ró a falra. A 200 l-es bojler tömege 53kg, ehhez jön a 200 liter víz súlya. Nem kevés! A bojlerszerelés előtt mindenképpen meg kell vizsgálni a teherhordó falat, akkor is, ha az új villamos vízmelegítő nem lesz nehezebb, mint a lecserélendő. Ne kockáztasson! Súlyos balesetektől óvjuk meg magunkat, szeretteinket, ha óvatosak vagyunk! Ne sajnáljuk az időt a pénzt – első a biztonság!

KIS HELYRE IS MEHET NAGY, 200 LITERES BOJLER!

A vízszintes szerelésű 200 literes Hajdu bojlert olyan háztartásokba, közintézményekbe, szolgáltató egységekbe ajánljuk, ahol a melegvízigény az átlagosnál nagyobb, a hely viszont relatíve kevés.

A tartály a vizet 5 óra alatt melegíti fel 80°C-ra. Ez azért is fontos, mivel a fekvő szerelésű elektromos forróvíztárolóknál nem a legideálisabban rétegződik a hideg és a melegvíz. Nagyobb melegvízigény esetében optimális, ha eleve méretesebb forróvíztárolót vásárolunk, mivel a tartály működés közben veszít hatékonyságából, „hála” a fizikai törvényszerűségeknek.

Mint minden Hajdu villanybojler esetében, itt is evidens a belső és külső korrózióvédelem, az energiahatékonyságot támogató szigetelés, és a stílusos külcsín.

Lehet, hogy olcsó bojler is kapható a piacon, de ahhoz sem férhet kétség, hogy egy 200 literes Hajdu bojler ár megtérülő befektetés, ár-érték arány tekintetében simán verheti vetélytársait. Azért is, mert remek termék – számtalan szakmai elismerést gyűjtött már be a cég –, képesek megújulni, mégis megtartani a tradíciókat, és hazai gyártású produktum lévén gördülékeny az alkatrész-utánpótlás is. Ha velünk szereltet, maradjunk kapcsolatban, hiszen a szervizelést, karbantartást is szívesen elvégezzük!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között