Bojler csere BudapestHajdu Z 120 ErP bojler csere Budapest

Romokban a bojlered? Bojler cserén töröd a fejed?

Sokaknak nem csak az új bojler vásárlás okoz gondot, de a hazahozatal is és természetesen a felszerelés és bekötés is.

Mivel ez is egy külön szakma, ezért mi mindig azt szoktuk javasolni, hogy még a bojler vásárlás előtt keressenek fel minket. Egy rövid telefonos egyeztetés után segítünk kiválasztani az új modellt, hazahozni, felszerelni, bekötni, s elszállítani a régi bojlert.

Ez több okból kifolyólag is hasznos ügyfeleinknek, mert így nem “vakon” fognak előre költekezni egy olyan nagy háztartási eszközre, mint egy bojlerre, hanem sok éves szerviz tapasztalattal rendelkező emberek fogják segíteni a kiválasztási és a vásárlási folyamatot is.

Így elkerülhető az, hogy esetleg a boltban az eladók “rátukmálnának” ügyfeleinkre egy olyan modellt, mely nem is felel majd meg a lakók vízhasználati szokásainak.

Házhoz visszük az új bojlered és nem kell külön szerelő sem

Mivel a legtöbb embernek az autója nem alkalmas az új Z 120 ErP bojler biztonságos szállítására, ezért rengetegen élnek és örülnek, hogy mi házhoz szállítjuk a kiválasztott és megrendelt vízmelegítőt, csak úgy, ahogy más nagy háztartási eszköz vásárlása során. Akkor is kihozzák a szerelők, beüzemelik, majd elviszik a régit. Nálunk is ez történik, csak mi kifejezetten Hajdu villanybojlerekre szakosodtunk, így az elmúlt évtizedekben elég tapasztalatra tettünk szert.

Bojler csere komplex szolgáltatással

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler ára házhoz szállítással és felszereléssel Budapesten megtekinthető a honlapunkon, illetve az egyéb szolgáltatások árai is, melyek szintén még igénybe vehetőek, hogy a lehető legkevesebb gondot okozza Önnek a bojler csere.

Weboldalunkon egyaránt feltüntetjük a Hajdu Z 120 Erp bojler árát, illetve az egyéb munkálatok díjait is. Fontos kiemelni, hogy semmiképp sem állunk neki úgy dolgozni, hogy ügyfeleinknek ne adtunk volna előtte egy részletes szóbeli tájékoztatót, hogy mi fog történni a bojler csere alkalmával, mit miért kell beépíteni esetleg cserélni.

Bojler csere meglepetések nélkül

Így nincs zsákbamacska, hiszen előre leegyeztetünk mindent, hogy ne legyen “kellemetlen meglepetés” a számlán a beszerzési, szállítási, felszerelési és bekötési munkálatok során. Itt lehet választani azt is extra szolgáltatásként, hogy elszállítsuk a régi bojlert, hogy az előírásoknak megfelelően tudjunk tőle megszabadulni.

120 literes bojler csere Budapest

Bizonytalan vagy, hogy melyik 120 literes bojler felelne meg igényeidnek? Nem találsz elég információt a bojler cserével kapcsolatban? Nem tudod, milyen bojlerre cseréld régi 120 literes vízmelegítőd?

Bojler csere kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a kiváló minőségű Hazai gyártású 120 literes vízszintesen és függőlegesen szerelhető, illetve a kisebb méretű 10 literes konyhai Hajdu villanybojlerek.

Az oldalunkon feltüntetett telefonszámon hívhatsz a hét bármely napján. Vagy kérj visszahívást!

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő
Bojler vásárlás? Mindent egy kézből!

Hajdu Z 120 Erp bojler csere Budapest