+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu Z 120 ErP bojler csere Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Romokban a bojlered? Bojler cserén törőd a fejed?

 

Bojler csere Budapest szombat vasárnap isBojler csere Budapest? Sokaknak nem csak az új bojler vásárlás okoz gondot, de a hazahozatal is és természetesen a felszerelés és bekötés is.

Mivel ez is egy külön szakma, ezért mi mindig azt szoktuk javasolni, hogy még a bojler vásárlás előtt keressenek fel minket. Egy rövid telefonos egyeztetés után segítünk kiválasztani az új modellt, hazahozni, felszerelni, bekötni, s elszállítani a régi bojlert.

Ez több okból kifolyólag is hasznos ügyfeleinknek, mert így nem “vakon” fognak előre költekezni egy olyan nagy háztartási eszközre, mint egy bojlerre, hanem sok éves szerviz tapasztalattal rendelkező emberek fogják segíteni a kiválasztási és a vásárlási folyamatot is.

Így elkerülhető az, hogy esetleg a boltban az eladók “rátukmálnának” ügyfeleinkre egy olyan modellt, mely nem is felel majd meg a lakók vízhasználati szokásainak.

Házhoz visszük az új bojlered és nem kell külön szerelő sem

Mivel a legtöbb embernek az autója nem alkalmas az új Z 120 ErP bojler biztonságos szállítására, ezért rengetegen élnek és örülnek, hogy mi házhoz szállítjuk a kiválasztott és megrendelt vízmelegítőt, csak úgy, ahogy más nagy háztartási eszköz vásárlása során.

Akkor is kihozzák a szerelők, beüzemelik, majd elviszik a régit. Nálunk is ez történik, csak mi kifejezetten Hajdu villanybojlerekre szakosodtunk, így az elmúlt évtizedekben elég tapasztalatra tettünk szert.

Bojler csere komplex szolgáltatással

A Hajdu Z 120 Erp villanybojler ára házhoz szállítással és felszereléssel Budapesten megtekinthető a honlapunkon, illetve az egyéb szolgáltatások árai is, melyek szintén még igénybe vehetőek, hogy a lehető legkevesebb gondot okozza Önnek a bojler csere.

Weboldalunkon egyaránt feltüntetjük a Hajdu Z 120 Erp bojler árát, illetve az egyéb munkálatok díjait is. Fontos kiemelni, hogy semmiképp sem állunk neki úgy dolgozni, hogy ügyfeleinknek ne adtunk volna előtte egy részletes szóbeli tájékoztatót, hogy mi fog történni a bojler csere alkalmával, mit miért kell beépíteni esetleg cserélni.

Bojler felszerelés meglepetések nélkül

Így nincs zsákbamacska, hiszen előre leegyeztetünk mindent, hogy ne legyen “kellemetlen meglepetés” a számlán a beszerzési, szállítási, felszerelési és bekötési munkálatok során. Itt lehet választani azt is extra szolgáltatásként, hogy elszállítsuk a régi bojlert, hogy az előírásoknak megfelelően tudjunk tőle megszabadulni.

120 literes villanybojler csere Budapest

Bizonytalan vagy, hogy melyik 120 literes bojler felelne meg igényeidnek? Nem találsz elég információt a bojler cserével kapcsolatban? Nem tudod, milyen bojlerre cseréld régi 120 literes vízmelegítőd?

Bojler csere kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a kiváló minőségű Hazai gyártású 120 literes vízszintesen és függőlegesen szerelhető, illetve a kisebb méretű 10 literes konyhai Hajdu villanybojlerek.

Keskeny bojler, szűk helyekre

A közismert és elismert nagy múltú hazai bojler gyártónk, Hajdu Aquastic Slim néven új kivételű keskeny bojlert hozott forgalomba. Ami ideális megoldást jelenthet szűk helyek kihasználására, vagy akár szekrényben való elhelyezéséhez.

A SLIM bojler 30 literes 50 literes és 80 literes kivitelben érhető el, aminek átmérője csupán 396 mm.

A Hajdu Slim keskeny forróvíz tároló, tartályát speciális titán tartalmú tűzzománc bevonat és egy aktív magnézium anód védi a korrózió ellen.

A keskeny kivitelű bojler hőszigetelése új freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán habbal rendelkezik. Ami remekül csökkenti a bojler hőveszteségét, és biztosítja a felmelegített melegvíz hőn tartását.

Tehát az új keskeny AQUASTIC SLIM készülékek, csalódás mentes alternatívát jelentenek bojler csere alkalmával a szűk helyek kihasználására.

Az oldalunkon feltüntetett telefonszámon hívhatsz a hét bármely napján. Vagy kérj visszahívást!

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő
Bojler vásárlás, bojler csere? Mindent egy kézből!

 HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján