Akció!

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler

Ft74.000

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését. 2 + 5 év garanciával.

Cikkszám: h11 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu 120 literes bojler

Új Hajdu Z 120 literes bojler ára házhoz szállítással 79000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  130000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler csere házhoz szállítástól a szervizelésig

A weboldalon szereplő összeg nem csak a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára. A díjban benne foglaltatik a teljes körű szolgáltatás, mely a villanybojler cserével jár. Cégünk Hajdu vízmelegítő cserére szakosodott. Nem csak azért, mert ez az egyetlen elektromos forróvíztároló márka, melyben maradéktalanul megbízunk, hanem mert hazai termék révén gyorsan és olcsón jutunk a szerviz- és pótalkatrészekhez.

Már a kezdet kezdetén, tehát közel harminc éve tapasztaltuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg a bojlercserét.

Nem minden nap vásárol az ember villanybojlert, hogyan lenne ebben gyakorlata! Energiacímke, adatlap, különböző paraméterek, ilyen palást, olyan anód. Elég a 80 literes bojler, vagy legyen 120 literes? Ki szállítsa a beszerelés helyére, ki végezze el a vízvezetékre, és ki az elektromos hálózatra kötést? Hova kerüljön a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler? Cégünk ezekre a dilemmákra nyújt komplex megoldást – könnyen, hatékonyan oldjuk meg az elektromos vízmelegítő cseréjét.

Bojler felszerelés, kiszállítás, beüzemelés, elszállítását

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését.

Ha összevetjük a piacon kínált többi elektromos forróvíztároló árakat, látjuk, a Hajdu villanybojler ár relatíve nem kevés. De vegyük figyelembe, hogy a Hajdu 1966 óta folyamatosan, színvonalas termékekkel látja el a piacot, és ne feledkezzünk meg arról, a külföldről utánrendelt alkatrész mennyivel többe fog kerülni, mint a hazai.
Tapasztalat, hogy az olcsó bojlerek alig a garanciális időt túllépve bírják meghibásodás nélkül. Az lehet, hogy a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára magasabb, de nem véletlenül meri vállalni a Hajdu Zrt., hogy olyan hosszú garanciális időt szab a termékeire!

A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók nem csak űrtartalom, hanem helykihasználás, elhelyezés szempontjából is képesek eleget tenni a vásárlói kívánalmaknak. Remek hőtároló kapacitását a freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habnak köszönheti. Az elsődleges korrózióvédelmet speciális tűzzománc bevonat, a magnézium aktív anód a másodlagos védelmét biztosítja. Az elegáns hegesztett acéllemez palást burkolatát magas fényű, fehér porlakk bevonat védi.

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler felszerelés Budapest

Hívhatsz az év bármely napján, szombat vasárnap is dolgozunk. Évi több száz Hajdu villanybojler cseréjét javítását bízzák ránk, tartozz teis közéjük. Várjuk kérdéseid. Hívj akár most, vagy kérj visszahívást!

A melegvíznek folynia kell!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.