Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
140Z
c180
Hajdu Z 120 Erp villanybojler

Új Hajdu Z 120 literes bojler ára házhoz szállítással 69.000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40.000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  120.000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

garancia-7
garancia7
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

 

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojlercsere házhoz szállítástól a szervizelésig

A weboldalon szereplő összeg nem csak a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára. A díjban benne foglaltatik a teljes körű szolgáltatás, mely a villanybojler cserével jár. Cégünk Hajdu vízmelegítő cserére szakosodott. Nem csak azért, mert ez az egyetlen elektromos forróvíztároló márka, melyben maradéktalanul megbízunk, hanem mert hazai termék révén gyorsan és olcsón jutunk a szerviz- és pótalkatrészekhez.

Már a kezdet kezdetén, tehát közel harminc éve tapasztaltuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg a bojlercserét.

Nem minden nap vásárol az ember villanybojlert, hogyan lenne ebben gyakorlata! Energiacímke, adatlap, különböző paraméterek, ilyen palást, olyan anód. Elég a 80 literes bojler, vagy legyen 120 literes? Ki szállítsa a beszerelés helyére, ki végezze el a vízvezetékre, és ki az elektromos hálózatra kötést? Hova kerüljön a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler? Cégünk ezekre a dilemmákra nyújt komplex megoldást – könnyen, hatékonyan oldjuk meg az elektromos vízmelegítő cseréjét.

Bojler felszerelés, kiszállítás, beüzemelés, elszállítását

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését.

Ha összevetjük a piacon kínált többi elektromos forróvíztároló árakat, látjuk, a Hajdu villanybojler ár relatíve nem kevés. De vegyük figyelembe, hogy a Hajdu 1966 óta folyamatosan, színvonalas termékekkel látja el a piacot, és ne feledkezzünk meg arról, a külföldről utánrendelt alkatrész mennyivel többe fog kerülni, mint a hazai.
Tapasztalat, hogy az olcsó bojlerek alig a garanciális időt túllépve bírják meghibásodás nélkül. Az lehet, hogy a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára magasabb, de nem véletlenül meri vállalni a Hajdu Zrt., hogy olyan hosszú garanciális időt szab a termékeire!

A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók nem csak űrtartalom, hanem helykihasználás, elhelyezés szempontjából is képesek eleget tenni a vásárlói kívánalmaknak. Remek hőtároló kapacitását a freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habnak köszönheti. Az elsődleges korrózióvédelmet speciális tűzzománc bevonat, a magnézium aktív anód a másodlagos védelmét biztosítja. Az elegáns hegesztett acéllemez palást burkolatát magas fényű, fehér porlakk bevonat védi.

A melegvíznek folynia kell!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.