Akció!

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler

Ft74.000

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését. 2 + 5 év garanciával.

Cikkszám: h11 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu 120 literes bojler

Új Hajdu Z 120 literes bojler ára házhoz szállítással 79000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  130000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler csere házhoz szállítástól a szervizelésig

A weboldalon szereplő összeg nem csak a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára. A díjban benne foglaltatik a teljes körű szolgáltatás, mely a villanybojler cserével jár. Cégünk Hajdu vízmelegítő cserére szakosodott. Nem csak azért, mert ez az egyetlen elektromos forróvíztároló márka, melyben maradéktalanul megbízunk, hanem mert hazai termék révén gyorsan és olcsón jutunk a szerviz- és pótalkatrészekhez.

Már a kezdet kezdetén, tehát közel harminc éve tapasztaltuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg a bojlercserét.

Nem minden nap vásárol az ember villanybojlert, hogyan lenne ebben gyakorlata! Energiacímke, adatlap, különböző paraméterek, ilyen palást, olyan anód. Elég a 80 literes bojler, vagy legyen 120 literes? Ki szállítsa a beszerelés helyére, ki végezze el a vízvezetékre, és ki az elektromos hálózatra kötést? Hova kerüljön a régi, elektromos hulladéknak minősülő bojler? Cégünk ezekre a dilemmákra nyújt komplex megoldást – könnyen, hatékonyan oldjuk meg az elektromos vízmelegítő cseréjét.

Bojler felszerelés, kiszállítás, beüzemelés, elszállítását

A feltüntetett Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára tartalmazza a felszerelést, kiszállítást, a régi villanybojler elszállítását, a rozsdamentes vízoldali bekötőcsöveket, és a bojler beüzemelését.

Ha összevetjük a piacon kínált többi elektromos forróvíztároló árakat, látjuk, a Hajdu villanybojler ár relatíve nem kevés. De vegyük figyelembe, hogy a Hajdu 1966 óta folyamatosan, színvonalas termékekkel látja el a piacot, és ne feledkezzünk meg arról, a külföldről utánrendelt alkatrész mennyivel többe fog kerülni, mint a hazai.
Tapasztalat, hogy az olcsó bojlerek alig a garanciális időt túllépve bírják meghibásodás nélkül. Az lehet, hogy a Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler ára magasabb, de nem véletlenül meri vállalni a Hajdu Zrt., hogy olyan hosszú garanciális időt szab a termékeire!

A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók nem csak űrtartalom, hanem helykihasználás, elhelyezés szempontjából is képesek eleget tenni a vásárlói kívánalmaknak. Remek hőtároló kapacitását a freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő habnak köszönheti. Az elsődleges korrózióvédelmet speciális tűzzománc bevonat, a magnézium aktív anód a másodlagos védelmét biztosítja. Az elegáns hegesztett acéllemez palást burkolatát magas fényű, fehér porlakk bevonat védi.

Hajdu Z 120 literes Erp villanybojler felszerelés Budapest

Hívhatsz az év bármely napján, szombat vasárnap is dolgozunk. Évi több száz Hajdu villanybojler cseréjét javítását bízzák ránk, tartozz teis közéjük. Várjuk kérdéseid. Hívj akár most, vagy kérj visszahívást!

A melegvíznek folynia kell!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka