+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu kisbojler választás – nem is olyan nehéz feladat

Kisbojlernek tekintjük azokat az 50 literesnél kisebb modelleket, amelyeket kiegészítő bojlerként használunk a lakásban. A legkisebbek általában 5 literesek, a nagyobbak pedig 30 liter körüliek.

Rengeteg esetben lehet szükséged kisbojlerre a lakásban, hiszen ha például nem akarod, hogy a konyhában a melegvíz használat befolyásolja valakinek a mosakodási szokásait, akkor bizony praktikus döntés kettéválasztani a konyha és a fürdő melegvíz elosztását.

Kisbojler a lakáson belül

Természetesen nemcsak a konyhában lehet szükséged külön kisbojlerre, hanem például a mosókonyhában is hasznos, ha van egy kis csap, ahol van melegvíz a kényes kelmék mosásához vagy áztatásához.

A garázsban is lehet szükséged kisbojlerre, hiszen ha sokat dolgozol mindenféle projekten, munka közben a koszt sokkal könnyebb lemosni melegvízzel, így akár itt is szükséged lehet melegvizes csapra.

Amennyiben egy meglévő helyre szeretnél a régi helyére egy új modellt beépíteni, a Hajdu kisbojler választás előtt nézd meg az előzőn lévő címkét, s itt olvasd el figyelmesen a gyári adatokat, mert ezek szükségesek ahhoz, hogy a megfelelő típusú modellt tudd megrendelni.

Előfordulhat, hogy nem látod, vagy nem tudsz hozzáférni a matricához, ebben az esetben próbálj meg róla egy képet készíteni, majd eljuttatni nekünk. Amennyiben ez sem megoldható, írj nekünk e-mailt, s kimegyünk a helyszínre, hogy megnézzük, milyen modell lesz számodra ideális megoldás a régi helyett.

Abban az esetben, ha nincs még helye az új bojlernek, feltétlenül szakemberrel végeztesd el a kiépítést, s győződj meg arról, hogy az adott típus és kivitelezés megfelel-e majd a jövőbeni vízfogyasztásodnak.

Hajdu kisbojler bekötése Budapest

Mi egyaránt tudunk segíteni meg találni a megfelelő bojlert, illetve igény esetén helyszíni felmérést is végzünk, így a megfelelő Hajdu kisbojler kiválasztása után kiépítjük a teljes vízhálózat szakaszt is.

Amennyiben teljesen tanácstalan vagy, s a Hajdu kisbojler választást inkább professzionális kezekre bíznád, kérd segítségünket e-mailben vagy telefonon, és segítünk megrendelni a megfelelő modellt.

 

Hajdu 5 és 10 literes vízmelegítők bekötése beszerelése Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján