Hajdu 80l bojler árak BudapestTöbbféle szolgáltatást is tartalmaznak a 80 literes bojler árak Budapesten

A vízmelegítő berendezés legnagyobb ellenfele a rozsda és a vízkövesedésből eredő meghibásodások. Nyilvánvalóan a hosszú évek igénybevétele működésügyileg is meggyötörhetik a készüléket, és ilyenkor már csak egyetlen ésszerű megoldás jöhet számításba.

Újra kell cserélni!

A 80 literes bojler árak Budapesten igencsak sokfélék lehetnek. Ebben a témában is beigazolódik az, mint bármilyen más termék esetében, vagyis, hogy olcsó húsnak híg a leve.

Nem szabad bedőlni a jelentős árkülönbségeknek, mert a csábító ajánlatok mögött sokszor silány minőség rejtőzik. Mindez nem azt jelenti, hogy a Hajdu 80 literes bojler árak Budapesten ne volnának eléggé kedvezőek, viszont sok berendezést hoznak be manapság már külföldről, amelyeket ijesztően alacsony árakon kínálnak. Az előbbi állítás a minőségtelenségről részben ezekre vonatkozik. A magyar gyártmányú 80 literes bojler árak Budapesten mindennel együtt is versenyképesnek mondhatók.

A Hajdu igencsak közkedvelt márka Magyarországon, mivel rendkívül megbízhatóan képes hosszú évekig üzemelni. Vállalkozásunk kizárólag ezekre a berendezésekre specializálódott. Nem csupán a forgalmazásukkal, hanem a beüzemelésükkel, javításukkal és karbantartásukkal is foglalkozunk. Kiváló szakembereink mindenkor precízen és hatékonyan végzik el a munkát.

80 literes Hajdu villanybojler csere a hét minden napján

Vészhelyzet esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha a helyzet úgy kívánja a fővárosban akár hétvégi és ünnepnapokon is kiszállunk a megadott lakcímre. A 80 literes Hajdu villanybojler árak Budapesten tartalmazzák a vízmelegítő kiszállítását, a vízoldali szerelvények beszerelését, az elektromos bekötések telepítését, a régi készülék elszállítását valamint a teljes beüzemelést.

Csakis minőségi bojlerekkel dolgozunk, így bizton állíthatjuk, hogy ez egy hosszú távú befektetés. A készülékek évről évre modernebbek, tehát egyre gazdaságosabban üzemeltethetőek. Ily módon a vételáruk elég hamar megtérül. A tartósság fenntartása és a berendezés élettartamának meghosszabbítása érdekében érdemes pár évente elvégeztetni néhány karbantartási teendőt.

Hajdu 80 literes bojlerek 2+3 és 2+5 év garanciával

A hazai gyártású Hajdu 80 literes villanybojlerei 2 év teljes körű garanciával kerülnek forgalomba. Az első karbantartást a vásárlás napjától számított 24 – 26 hónapban el kell végeztetni a Hajdú szakszerviz szakembereivel. Ilyenkor ellenőrzik a 80 literes bojler magnézium védőanód állapotát, illetve ha szükséges cserélik is.

Ez fizetős szolgáltatás, de cserében bepecsételnek típustól függően + 3 év vagy + 5 év tartály garanciát. Így sokáig biztonságban tudhatod új 80 literes bojlered.

 

 

Rendeld meg nálunk Hajdú 80 literes bojlered cseréjét, hogy legyen mindig elegendő melegvízed.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛