+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

80 literes bojler árak Budapesten

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Többféle szolgáltatást is tartalmaznak a 80 literes bojler árak Budapesten

 

A vízmelegítő berendezés legnagyobb ellenfele a rozsda és a vízkövesedésből eredő meghibásodások. Nyilvánvalóan a hosszú évek igénybevétele működésügyileg is meggyötörhetik a készüléket, és ilyenkor már csak egyetlen ésszerű megoldás jöhet számításba.

Újra kell cserélni!

A 80 literes bojler árak Budapesten igencsak sokfélék lehetnek. Ebben a témában is beigazolódik az, mint bármilyen más termék esetében, vagyis, hogy olcsó húsnak híg a leve.

Nem szabad bedőlni a jelentős árkülönbségeknek, mert a csábító ajánlatok mögött sokszor silány minőség rejtőzik. Mindez nem azt jelenti, hogy a Hajdu 80 literes bojler árak Budapesten ne volnának eléggé kedvezőek, viszont sok berendezést hoznak be manapság már külföldről, amelyeket ijesztően alacsony árakon kínálnak. Az előbbi állítás a minőségtelenségről részben ezekre vonatkozik. A magyar gyártmányú 80 literes bojler árak Budapesten mindennel együtt is versenyképesnek mondhatók.

A Hajdu igencsak közkedvelt márka Magyarországon, mivel rendkívül megbízhatóan képes hosszú évekig üzemelni. Vállalkozásunk kizárólag ezekre a berendezésekre specializálódott. Nem csupán a forgalmazásukkal, hanem a beüzemelésükkel, javításukkal és karbantartásukkal is foglalkozunk. Kiváló szakembereink mindenkor precízen és hatékonyan végzik el a munkát.

80 literes Hajdu villanybojler csere a hét minden napján

Vészhelyzet esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha a helyzet úgy kívánja a fővárosban akár hétvégi és ünnepnapokon is kiszállunk a megadott lakcímre. A 80 literes Hajdu villanybojler árak Budapesten tartalmazzák a vízmelegítő kiszállítását, a vízoldali szerelvények beszerelését, az elektromos bekötések telepítését, a régi készülék elszállítását valamint a teljes beüzemelést.

Csakis minőségi bojlerekkel dolgozunk, így bizton állíthatjuk, hogy ez egy hosszú távú befektetés. A készülékek évről évre modernebbek, tehát egyre gazdaságosabban üzemeltethetőek. Ily módon a vételáruk elég hamar megtérül. A tartósság fenntartása és a berendezés élettartamának meghosszabbítása érdekében érdemes pár évente elvégeztetni néhány karbantartási teendőt.

Hajdu 80 literes bojlerek 2+3 és 2+5 év garanciával

A hazai gyártású Hajdu 80 literes villanybojlerei 2 év teljes körű garanciával kerülnek forgalomba. Az első karbantartást a vásárlás napjától számított 24 – 26 hónapban el kell végeztetni a Hajdú szakszerviz szakembereivel. Ilyenkor ellenőrzik a 80 literes bojler magnézium védőanód állapotát, illetve ha szükséges cserélik is.

Ez fizetős szolgáltatás, de cserében bepecsételnek típustól függően + 3 év vagy + 5 év tartály garanciát. Így sokáig biztonságban tudhatod új 80 literes bojlered.

 

Rendeld meg nálunk Hajdú 80 literes bojlered cseréjét, hogy legyen mindig elegendő melegvízed.

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján