+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

80 literes bojler árak Budapesten

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Többféle szolgáltatást is tartalmaznak a 80 literes bojler árak Budapesten

 

A vízmelegítő berendezés legnagyobb ellenfele a rozsda és a vízkövesedésből eredő meghibásodások. Nyilvánvalóan a hosszú évek igénybevétele működésügyileg is meggyötörhetik a készüléket, és ilyenkor már csak egyetlen ésszerű megoldás jöhet számításba.

Újra kell cserélni!

80 literes bojler árak BudapestA 80 literes bojler árak Budapesten igencsak sokfélék lehetnek. Ebben a témában is beigazolódik az, mint bármilyen más termék esetében, vagyis, hogy olcsó húsnak híg a leve.

Nem szabad bedőlni a jelentős árkülönbségeknek, mert a csábító ajánlatok mögött sokszor silány minőség rejtőzik. Mindez nem azt jelenti, hogy a Hajdu 80 literes bojler árak Budapesten ne volnának eléggé kedvezőek, viszont sok berendezést hoznak be manapság már külföldről, amelyeket ijesztően alacsony árakon kínálnak. Az előbbi állítás a minőségtelenségről részben ezekre vonatkozik. A magyar gyártmányú 80 literes bojler árak Budapesten mindennel együtt is versenyképesnek mondhatók.

A Hajdu igencsak közkedvelt márka Magyarországon, mivel rendkívül megbízhatóan képes hosszú évekig üzemelni. Vállalkozásunk kizárólag ezekre a berendezésekre specializálódott. Nem csupán a forgalmazásukkal, hanem a beüzemelésükkel, javításukkal és karbantartásukkal is foglalkozunk. Kiváló szakembereink mindenkor precízen és hatékonyan végzik el a munkát.

80 literes Hajdu villanybojler csere a hét minden napján

Vészhelyzet esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha a helyzet úgy kívánja a fővárosban akár hétvégi és ünnepnapokon is kiszállunk a megadott lakcímre. A 80 literes Hajdu villanybojler árak Budapesten tartalmazzák a vízmelegítő kiszállítását, a vízoldali szerelvények beszerelését, az elektromos bekötések telepítését, a régi készülék elszállítását valamint a teljes beüzemelést.

Csakis minőségi bojlerekkel dolgozunk, így bizton állíthatjuk, hogy ez egy hosszú távú befektetés. A készülékek évről évre modernebbek, tehát egyre gazdaságosabban üzemeltethetőek. Ily módon a vételáruk elég hamar megtérül. A tartósság fenntartása és a berendezés élettartamának meghosszabbítása érdekében érdemes pár évente elvégeztetni néhány karbantartási teendőt.

Hajdu 80 literes bojlerek 2+3 és 2+5 év garanciával

A Hajdu 80 literes villanybojlerek kiváló választásnak bizonyulnak a melegvíz ellátására. Ezek a hazai gyártású bojlerek 2 év teljes körű garanciával kerülnek forgalomba, ami a vásárlók számára biztosítja a termék minőségét és megbízhatóságát.

Az első karbantartásra a vásárlás napjától számított 24-25 hónapban kerül sor, amelyet a Hajdú szakszerviz szakemberei végzik el. Ez a karbantartás kiemelten fontos, mivel lehetővé teszi a bojler állapotának ellenőrzését és a szükséges beavatkozások elvégzését. A szakemberek ellenőrzik az 80 literes bojler magnézium védőanódjának állapotát, és ha szükséges, cserélik azt.

Ez a szolgáltatás fizetős, azonban cserébe a bojler típusától függően további 3 vagy 5 év tartálygaranciát kap a vásárló. Ezáltal hosszú távon is biztonságban tudhatod az új 80 literes bojlered.

Amennyiben szeretnél egy Hajdu 80 literes bojlert, hogy mindig elegendő melegvíz álljon rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal. Vállaljuk a bojler cseréjét és a szakszerű beüzemelést, hogy a lehető leghatékonyabban és megbízhatóan működjön a melegvíz ellátásod.

Ne habozz, rendeld meg nálunk a Hajdu 80 literes bojlered cseréjét, és élvezd a kényelmet és megbízhatóságot, amit ez a minőségi termék nyújt!

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján