50 literes bojler árHajdu 50 literes bojler ár 

Otthonunk kényelme az egyik legfontosabb dolog életünkben. A mindennapi élet viszontagságai közepette ez az egyetlen hely, ahol, mint egy paradicsomi szigeten, meg tudunk pihenni, jól érezhetjük magunkat, kielégíthetjük felmerülő szükségleteinket.

A komforthoz rengeteg tényező hozzájárul. Az egyik ezek közül az, hogy meleg víz folyik a csapból, nem kell külön időt szánnunk arra, hogy felmelegítsük. Ebben pedig a bojler a legnagyobb segítségünk.

Az 50 literes bojler ár igazán kedvező, a legmegfizethetőbb megoldás ebben a kategóriában. A hálózati vízforrás, csak hideg vizet képes adni nekünk, és ez a nagyszerű találmány, a bojler az, amely felmelegíti és tárolja a meleg vizet, hogy tisztálkodáshoz, mosogatáshoz ezt tudjuk használni.

Az 50 literes bojler ára igazán pénztárcabarát. Úgy meg főleg, hogy akár egy kéttagú család igényeit is képes kielégíteni. Hiszen ha zuhanyzunk, egy személy napi vízhasználata 20-30 liter körülire tehető, de gondoljunk csak bele, hogy ez nem mind meleg víz.

 

A szóban forgó berendezés 50 liter vizet melegít fel 55 -60 fokra, aztán ezt tárolja. Fürdéshez általában legfeljebb 40 fokos vizet használunk, mert ez a legkellemesebb testünknek. Így tekintve az 50 literes bojler ár máris nagyon megéri, mivel csak akkor kell maximalizálni a teljesítményt, ha többen használják. Ez a teljesítmény viszont még akkor sem nagy, ha maximumon működik, mivel nem nagy mennyiségű víztömeget kell felmelegíteni.

50 literes bojler kedvező áron

Az 50 literes bojler ár épp megfelelő, nem hatalmas kiadás és számíthatunk rá, hogy a továbbiakban a villanyszámla sem fogja bántóan megterhelni a havi kiadásainkat. Minden esetben mi határozhatjuk meg, milyen magas hőfokot kívánunk elérni.

Ha egyedül élünk, akár azt is megtehetjük, hogy csak kevésbé melegítjük fel a vizet a bojlerben, csökkentve ezzel az energiapazarlást.

Energiatakarékos 50 literes bojler 

Az 50 literes bojler árát tekintve az egyik legmegfelelőbb választás egyedülálló emberek kis lakásába vagy egy háromfős család részére, akik minél inkább szeretnék lefaragni a havi költségeiket. Meleg víz nélkül ma már nem tudnánk élni. A bojlereknek hála, nem is kell!

Új 50 literes bojler felszerelése, bekötése Budapest

Hívj bennünket a 06 20 9420 586 -os telefonszámon, ha nem tudsz dönteni, melyik bojlert vásárold, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

Azaz az oldalunkon feltüntetett 50 literes bojler árak tartalmazzák a kiválasztott új Hajdu bojler házhoz szállítását, a régi 50 literes bojler leszerelését, elszállítását, új villanybojler felszerelését, bekötését, beüzemelését Budapest területén a hét minden napján.

Hívj akár még ma!

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

 

  • Csaptelep csere,és mosógép bekötés miatt kerestem meg Tibit. Nagyon rendes megbízható fiatalember,megbízható és jó szakértelemmel végzi a munkáját. Bármi kérdésem merült fel,minden kérdésemre válaszolt. Évekkel ezelőtt bojler csere miatt is őt bíztam meg a feladattal. Nagyon megbízható csapat a testvérével együtt. Máskor is csak őket megkeresni. Korrekt ,nyugalmat sugárzó csapat ,ajánlani tudom őket mindenkinek.
  • Vasárnap de. küldtem e- mailen megrendelést Hajdú bojler javításra. Azt kértem, hogy előzetesen telefonon jelentkezzenek. Meglepetésemre 5 perc múlva (hétvégén!) már szólt is a telefonom és részletesen másnapra már megbeszéltünk mindent. Pontosan érkeztek, korrektül dolgoztak és adták a számlát. Sok rossz tapasztalat után igazán örültem, hogy vannak még tisztességes szakemberek, akik ráadásul családi vállalkozásban dolgoznak! Jó szívvel ajánlom őket! Ha... Tovább
  • Gyors kiszállás, korrekt munkavégzés, azonnali segítség, szakmailag abszolút naprakész, teljeskörű tájékoztatás, teljes munkavégzés a rossz bojler leszerelésétől kezdve annak elvitelén át egészen az új bojler beüzemeléséig, teljeskörű tájékoztatás a további teendőkről. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!
  • Telefonon részletes tájékoztatást kaptam a bojler állapotáról. Egy nap alatt kaptam időpontot, a megadott időben jöttek. Gyors, korrekt, udvarias, megbízható csapat! A számlát 2 nap múlva meg is kaptam, ahogy mondták. Nagyon köszönöm Önöknek, hogy gyorsan ki tudtak jönni és kicserélték a bojleremet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
  • Ritka szimpatikus és jószándékú hozzáállás jellemzi a két szakember gyors és kiváló szakértelmét! Nyugodt tud lenni az ember a mai világban, ha talál ilyen értékes szakembereket! Köszönjük a segítséget Nekik! 🤜🤛