+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu 50 literes bojler ár

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Hazai gyártású 50 literes Hajdu villanybojler kedvező áron

 

50 literes bojler árOtthonunk kényelme az egyik legfontosabb dolog életünkben. A mindennapi élet viszontagságai közepette ez az egyetlen hely, ahol, mint egy paradicsomi szigeten, meg tudunk pihenni, jól érezhetjük magunkat, kielégíthetjük felmerülő szükségleteinket.

A komforthoz rengeteg tényező hozzájárul. Az egyik ezek közül az, hogy meleg víz folyik a csapból, nem kell külön időt szánnunk arra, hogy felmelegítsük. Ebben pedig a bojler a legnagyobb segítségünk.

Az 50 literes bojler ár igazán kedvező, a legmegfizethetőbb megoldás ebben a kategóriában.

A hálózati vízforrás, csak hideg vizet képes adni nekünk, és ez a nagyszerű találmány, a bojler az, amely felmelegíti és tárolja a meleg vizet, hogy tisztálkodáshoz, mosogatáshoz ezt tudjuk használni.

Az 50 literes bojler ára igazán pénztárcabarát. Úgy meg főleg, hogy akár egy kéttagú család igényeit is képes kielégíteni. Hiszen ha zuhanyzunk, egy személy napi vízhasználata 20-30 liter körülire tehető, de gondoljunk csak bele, hogy ez nem mind meleg víz.

 

A szóban forgó berendezés 50 liter vizet melegít fel 55 -60 fokra, aztán ezt tárolja. Fürdéshez általában legfeljebb 40 fokos vizet használunk, mert ez a legkellemesebb testünknek. Így tekintve az 50 literes bojler ár máris nagyon megéri, mivel csak akkor kell maximalizálni a teljesítményt, ha többen használják. Ez a teljesítmény viszont még akkor sem nagy, ha maximumon működik, mivel nem nagy mennyiségű víztömeget kell felmelegíteni.

50 literes bojler kedvező áron

Az 50 literes bojler ár épp megfelelő, nem hatalmas kiadás és számíthatunk rá, hogy a továbbiakban a villanyszámla sem fogja bántóan megterhelni a havi kiadásainkat. Minden esetben mi határozhatjuk meg, milyen magas hőfokot kívánunk elérni.

Ha egyedül élünk, akár azt is megtehetjük, hogy csak kevésbé melegítjük fel a vizet a bojlerben, csökkentve ezzel az energiapazarlást.

Energiatakarékos 50 literes bojler 

Az 50 literes bojler árát tekintve az egyik legmegfelelőbb választás egyedülálló emberek kis lakásába vagy egy háromfős család részére, akik minél inkább szeretnék lefaragni a havi költségeiket. Meleg víz nélkül ma már nem tudnánk élni. A bojlereknek hála, nem is kell!

Új 50 literes bojler felszerelése, bekötése Budapest

Hívj bennünket a 06 20 9420 586 -os telefonszámon, ha nem tudsz dönteni, melyik bojlert vásárold, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

Azaz az oldalunkon feltüntetett 50 literes bojler árak tartalmazzák a kiválasztott új Hajdu bojler házhoz szállítását, a régi 50 literes bojler leszerelését, elszállítását, új villanybojler felszerelését, bekötését, beüzemelését Budapest területén a hét minden napján.

Hívj akár még ma!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján