Hajdu Aquastic ECO 80 literes forróvíztároló bekötése

Hajdu Aquastic ECO elektromos forróvíz tároló méreteiA Hajdu Aquastic ECO 80 elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak.

A Hazai gyártású zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja.

Ezek a villanybojlerek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab.

A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

• Űrtartalom: 30, 50, 80, 100, 120, 150, 200 liter.
• Elhelyezési lehetőség: fali függőleges.
A HAJDU Zrt. a tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

A Hajdu Aquastic Eco 80 literes forróvíztárolót megvásárolhatod az otthonfelújítási program keretében 50%-os állami támogatással, amit szereléssel együtt megrendelheted oldalunkon keresztül.

Műszaki adatok
Űrtartalom: 80 liter
Teljesítmény: 1.8 kW
Szélesség: 496 mm
Magasság: 697 mm
Tömeg: 27 kg
Felfűtési idő 65 C-ra: 2.8 óra
Vízcsatlakozás: 1/2″
Energiaosztály: C

Elektromos forróvíztároló bekötése

Bízd ránk új Hajdú Aquastic ECO 80 literes forróvíztároló bekötését Budapest területén, mert mi nem csak kiszállítjuk, hanem beszereljük, bekötjük és be is üzemeljük a hét bármely napján. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy e-mailben van telefonon felvedd velünk a kapcsolatot, a többit mi elintézzük.

Üzembe helyezés

A felszerelés után a kiválasztott Hajdu Aquastic ECO 80 literes forróvíztárolót üzembe helyezzük.

Az első felfűtésnél ellenőrizzük a helyes működést.

A termék alkalmas háztartások és intézmények melegvíz igényeinek kiszolgálására.

Felfüggesztési pontjai megegyeznek a régebbi Hajdu villanybojlerek rögzítő csavarjaival.

✅ Szükség esetén megerősítjük, a felfüggesztési pontokat.

Hajdu Aquastic Eco 80 literes forróvíztároló működése

A zártrendszerű Hajdu Aquastic Eco 80 forróvíztároló alkalmas több vízelvételi hely melegvíz-ellátására háztartásokban és intézményekben.
A kapott melegvíz egyaránt alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra, azonban tekintettel arra, hogy a melegvíz fémoldó képessége nagyobb, ajánlott mind a főzéshez, mind az iváshoz hideg vizet használni, melegvíz szükséglet esetén azt felmelegítve fogyasztani. Ivóvíz minőségű a víz, ha megfelel a 201/2001. (X.25.) Kormány-rendeletben meghatározott határértékeknek.

A tárolóban levő víz hőmérséklete a igényeidnek megfelelően (max. 65 ºC-ra) beállítható.

A beállított hőmérséklet elérése után a hőmérsékletszabályozó önműködően kikapcsolja a fűtést.

Így hosszú időn keresztül melegvíz nyerhető a tárolóból. A belső tartályt körülvevő poliuretán hőszigetelés megakadályozza a víz gyors lehűlését, így hosszú időn keresztül melegvíz nyerhető a tárolóból. A 80 literes forróvíz tároló olyan kialakítású, hogy a melegvíz keveredés nélkül távozik.

Kombinált bojler biztonsági szelep

A 80 literes elektromos forróvíz tároló is el van látva biztonsági szeleppel, ami a víz felmelegítése során keletkezett többlet nyomást hivatott elvezetni. Mivel minden nap akár többször is megnőhet a bojler tartályában a nyomás célszerű már a víz és csatornahálózat kiépítése során megtervezni és kiépíteni a csepp vízvezetéket. Mert ha nincs lefolyó a közelben külső edényre lesz szükség a csöpögő víz felfogására, amit időnként üríteni kell majd.

Bojler hőmérséklet szabályozó

A hőmérséklet szabályzó és korlátozó (egybeépített) A forróvíztárolóban levő víz hőmérséklete a forgatógomb segítségével kívülről fokozatmentesen szabályozható. A forgatógombot az óramutató járásával egyező irányban ütközésig elforgatva a szabályozó nulla állásban van.

Az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva a szabályozó gombot, a kívánt hőmérséklet egyre magasabbra állítható.

A hőkorlátozó a szabályozó meghibásodása esetén a fűtés áramkörének megszakításával megvédi a forróvíztárolót a káros túlfűtéstől. A korlátozó újbóli bekapcsolását csak szakember végezheti, a túlfűtés okának elhárítása után!

Fűtőtest, fűtőszáll

Meghibásodás esetén kicserélése a villamos és elektromos hálózatról lekapcsolt és víztelenített tároló, zárófedél csavarjainak kicsavarásával lehetséges. A javítást csak szakember végezheti.

Aktív anód

A forróvíztároló kiegészítőleg aktív anóddal van védve a korrózióval szemben. Az aktív anód élettartama a víz és üzemi viszonyoktól függ.
A vízkő eltávolítására időszakonként végrehajtott karbantartási intézkedéseknél, de legalább kétévenként felül kell vizsgálni az anód állapotát.

Az ismételt ellenőrzés időpontját a szerelő határozza meg. Ha az anód átmérője akár egy helyen is 10 mm-re csökken, az anódot ki kell cserélni.

A cserét csak szerződött szakszerviz végezheti (lásd jótállási jegy!). Az aktív anód cseréje után a földelését az eredeti állapotnak megfelelően kell visszaállítani. Rendkívül fontos.

Tehát nem elég csak kiválasztani az új Hajdú Aquastic ECO 80 literes forróvíztárolót, hanem időnként karban is kell tartani. Válasz minket új villanybojlered felszereléséhez, bekötéséhez, mi segítünk a kiválasztásban és a garancián túli szervízelésben is. Budapest minden kerületében rendelkezésedre állunk a hét minden napján.

Hívj akár most!

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.