+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu bojler 120l felszereléssel beüzemeléssel

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Új bojlerre van szüksége vagy meg kell javítani a régit? Válasszon gyakorlott szakembert!
Hívjon most

 

Hajdu bojler 120l felszerelésselA melegvíz előállításához az elektromos Hajdu 120 l bojlereit széles körben használják lakó, kereskedelmi és intézményi épületekben.

A hazai gyártású 120l bojlerek az egyik leg megbízhatóbb és legtöbbet használt, készülékei.

Mivel a Hajdu bojler 120l kivitele a legtöbb család számára ideális, és biztosítani tudja a napi melegvíz ellátást. Akár nappali, akár vezérelt áramról üzemel.

Főbb jellemzők:

• Űrtartalom: 120 liter

• Hatékony hőszigetelés: A bojler kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, amely segít minimalizálni a hőveszteséget és csökkenti az energiaköltségeket.

• Biztonságos használat: A Hajdu 120l bojler rendelkezik egy biztonsági szelepvel, amely védi a túlnyomástól. A hőkorlátozó elektronikája megakadályozza a melegvíz túlmelegedését.

• Tartósság: A Hajdu bojler 120 l minőségi acélból készül, és a tartály belseje zománcos bevonatot kapott , ami hosszú élettartamot biztosít.

• Könnyű telepítés: A bojler könnyen telepíthető és használható, így gyorsan élvezheted a melegvíz kényelmét otthonodban.

Ez a bojler ideális választás lehet a nagyobb családok vagy háztartások számára, akik megbízható és hatékony melegvízellátást szeretnének. A Hajdu bojler 120l kiváló minőségű termék, amely hosszú távon is kielégíti a melegvíz igényeit.

Hajdu bojler 120l éves Fogyasztása

Amikor bojlert választunk otthonunk melegvíz-ellátására, fontos szempont lehet az éves fogyasztás, hiszen ez befolyásolja az energiahasználatot és a költségeket is. A Hajdu cég kínálatában számos különböző típusú bojler található, melyek mindegyike különböző fogyasztási adatokkal rendelkezik. Az alábbiakban összehasonlítjuk négy Hajdu 120 literes bojler éves fogyasztását, hogy segítsünk eligazodni a választásban.

Hajdu Aquastic Eco 120 ErP Bojler: Éves fogyasztás: 2805 kWh

Hajdu Z 120 ErP Bojler: Éves fogyasztás: 2720 kWh

Hajdu Z 120 Smart Bojler: Éves fogyasztás: 2573 kWh

Hajdu SY 120 R Smiley Bojler: Éves fogyasztás: 2312 kWh

Fontos megérteni, hogy a fogyasztás számos tényezőtől függ, ideértve a helység hőmérsékletét, a bejövő víz hőmérsékletét, a felhasználók számát és még a fürdési szokásokat is. Például hideg környezetben vagy hideg bejövő víz esetén a bojlernek több energiát kell felhasználnia a víz melegítésére, ami növelheti az éves fogyasztást.

Hajdu bojler 120l kivitelben Budapesti háztartások számára bekötéssel

A Hajdu 120 l bojlerei a mai napig elérhetőek függőleges és vízszintes elhelyezéssel is. De a legtöbb háztartásban függőleges szerelésű bojler biztosítja a felhasználók részére a megfelelő mennyíségű melegvízet.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már elérhetőek energiatakarékos Smart vezérléssel ellátott 120 l Hajdu bojlerek is.

Családi vállalkozásunk bármely kiválasztott 120 l bojler típust gyorsan ki szállítja, és felszereli, az ön otthonában, vagy üzletében, irodájában akár szombat vasárnap is.

Hajdu bojler 120 l típusai gáz vízmelegítő helyett

Gáz vízmelegítő helyet Hajdu bojler 120l változatbanAz összes Hajdu 120 l bojler alkalmas gáz vízmelegítő kiváltására. Amennyiben önnek is szükséges a régi gáz vízmelegítőjét lecserélni elektromos forróvíz tárolóra állunk rendelkezésére.

Mivel egyre több Budapesti társasház gyűjtő kéményéröl derül ki, hogy nagyon rossz állapotban van, és bélelés nélkül nem alkalmas a meglévő gáz vízmelegítő füstgázának biztonságos elvezetésére.

Ezért egyre több háztartás kényszerül a váltásra. Hívjon minket nyugodtan, ha kérdése van az elektromos 120 l bojler felszerelésével kapcsolatban.

Bojler szerelő szolgáltatásaink több évtizede elérhetőek Budapest egész területén.

Telefonszámaink 1991 óta nem változtak, így biztos lehet benne, hogy évek multán is elérhetőek leszünk önnek is.

Hajdu bojler 120 l összes típusa vár mindenkit a villanybojler-csere.hu weboldalon méghozzá a lehető legkedvezőbb árakkal, szuper akciókkal és villámgyors kiszállítással, felszereléssel és beüzemeléssel, tehát mindenképpen megéri hozzánk fordulni.

A Hajdú 120l bojler hosszútávra szóló, tartós befektetés is egyben, hiszen ez a nagyszerű forróvíz tároló évtizedekig biztonsággal ellátja a háztartást meleg vízzel, természetesen a megfelelő időszaki felülvizsgálatok és karbantartás mellett.

Az összes 120 literes Hajdu bojler 2 év teljeskörű garanciával, és típustól függően + 3 év vagy + 8 év tartály garanciával kerül forgalomba.

FIGYELEM: A plusz tartály garancia nem jár automatikusan.

A tartály garancia meghosszabításához szakszervíz által elvégzett anód ellenőrzés szükséges, amit 2 évente kell megrendelni a Hajdu Zrt szerviz hálózatától.

 

Ne húzza, halogassa tovább, régi lyukas Hajdu 120 literes bojlere cseréjét, mi házhozszállítással, felszereléssel kedvező áron vállaljuk!
Rendelje meg tőlünk még ma! Nem fog csalódni!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján