Hajdu bojler 120 l felszereléssel beüzemeléssel

Új bojlerre van szüksége vagy meg kell javítani a régit? Válasszon gyakorlott szakembert!
Hívjon most

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Hajdu bojler 120 l felszerelése bekötése budapestA melegvíz előállításához az elektromos Hajdu 120 l bojlereit széles körben használják lakó, kereskedelmi és intézményi épületekben.

A hazai gyártású 120 l bojlerek az egyik leg megbízhatóbb és legtöbbet használt, készülékei.

Mivel a Hajdu bojler 120 l kivitele a legtöbb család számára ideális, és biztosítani tudja a napi melegvíz ellátást. Akár nappali, akár vezérelt áramról üzemel.

Hajdu bojler 120 l kivitelben Budapesti háztartások számára bekötéssel

A Hajdu 120 l bojlerei a mai napig elérhetőek függőleges és vízszintes elhelyezéssel is. De a legtöbb háztartásban függőleges szerelésű bojler biztosítja a felhasználók részére a megfelelő mennyíségű melegvízet.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már elérhetőek energiatakarékos Smart vezérléssel ellátott 120 l Hajdu bojlerek is.

Családi vállalkozásunk bármely kiválasztott 120 l bojler típust gyorsan ki szállítja, és felszereli, az ön otthonában, vagy üzletében, irodájában akár szombat vasárnap is.

Hajdu bojler 120 l típusai gáz vízmelegítő helyett

Az összes Hajdu 120 l bojler alkalmas gáz vízmelegítő kiváltására. Amennyiben önnek is szükséges a régi gáz vízmelegítőjét lecserélni elektromos forróvíz tárolóra állunk rendelkezésére.

Mivel egyre több Budapesti társasház gyűjtő kéményéröl derül ki, hogy nagyon rossz állapotban van, és bélelés nélkül nem alkalmas a meglévő gáz vízmelegítő füstgázának biztonságos elvezetésére.

Ezért egyre több háztartás kényszerül a váltásra. Hívjon minket nyugodtan, ha kérdése van az elektromos 120 l bojler felszerelésével kapcsolatban.

Bojler szerelő szolgáltatásaink több évtizede elérhetőek Budapest egész területén.

Telefonszámaink 1991 óta nem változtak, így biztos lehet benne, hogy évek multán is elérhetőek leszünk önnek is.

Hajdu bojler 120 l összes típusa vár mindenkit a villanybojler-csere.hu weboldalon méghozzá a lehető legkedvezőbb árakkal, szuper akciókkal és villámgyors kiszállítással, felszereléssel és beüzemeléssel, tehát mindenképpen megéri hozzánk fordulni.

A Hajdú 120 l bojler hosszútávra szóló, tartós befektetés is egyben, hiszen ez a nagyszerű forróvíz tároló évtizedekig biztonsággal ellátja a háztartást meleg vízzel, természetesen a megfelelő időszaki felülvizsgálatok és karbantartás mellett.

Az összes 120 l Hajdu bojler 2 év teljeskörű garanciával, és típustól függően + 3 év vagy + 8 év tartály garanciával kerül forgalomba.

FIGYELEM: A plusz tartály garancia nem jár automatikusan.

A tartály garancia meghosszabításához szakszervíz által elvégzett anód ellenőrzés szükséges, amit 2 évente kell megrendelni a Hajdu Zrt szerviz hálózatától.

Ne húzza, halogassa tovább, régi lyukas Hajdu 120 literes bojlere cseréjét, mi házhozszállítással, felszereléssel kedvező áron vállaljuk!
Rendelje meg tőlünk még ma! Nem fog csalódni!

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka