+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Hajdu bojler 120 l felszereléssel beüzemeléssel

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Új bojlerre van szüksége vagy meg kell javítani a régit? Válasszon gyakorlott szakembert!
Hívjon most

A melegvíz előállításához az elektromos Hajdu 120 l bojlereit széles körben használják lakó, kereskedelmi és intézményi épületekben.

A hazai gyártású 120 l bojlerek az egyik leg megbízhatóbb és legtöbbet használt, készülékei.

Mivel a Hajdu bojler 120 l kivitele a legtöbb család számára ideális, és biztosítani tudja a napi melegvíz ellátást. Akár nappali, akár vezérelt áramról üzemel.

Hajdu bojler 120 l kivitelben Budapesti háztartások számára bekötéssel

A Hajdu 120 l bojlerei a mai napig elérhetőek függőleges és vízszintes elhelyezéssel is. De a legtöbb háztartásban függőleges szerelésű bojler biztosítja a felhasználók részére a megfelelő mennyíségű melegvízet.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már elérhetőek energiatakarékos Smart vezérléssel ellátott 120 l Hajdu bojlerek is.

Családi vállalkozásunk bármely kiválasztott 120 l bojler típust gyorsan ki szállítja, és felszereli, az ön otthonában, vagy üzletében, irodájában akár szombat vasárnap is.

Hajdu bojler 120 l típusai gáz vízmelegítő helyett

Az összes Hajdu 120 l bojler alkalmas gáz vízmelegítő kiváltására. Amennyiben önnek is szükséges a régi gáz vízmelegítőjét lecserélni elektromos forróvíz tárolóra állunk rendelkezésére.

Mivel egyre több Budapesti társasház gyűjtő kéményéröl derül ki, hogy nagyon rossz állapotban van, és bélelés nélkül nem alkalmas a meglévő gáz vízmelegítő füstgázának biztonságos elvezetésére.

Ezért egyre több háztartás kényszerül a váltásra. Hívjon minket nyugodtan, ha kérdése van az elektromos 120 l bojler felszerelésével kapcsolatban.

Bojler szerelő szolgáltatásaink több évtizede elérhetőek Budapest egész területén.

Telefonszámaink 1991 óta nem változtak, így biztos lehet benne, hogy évek multán is elérhetőek leszünk önnek is.

Hajdu bojler 120 l összes típusa vár mindenkit a villanybojler-csere.hu weboldalon méghozzá a lehető legkedvezőbb árakkal, szuper akciókkal és villámgyors kiszállítással, felszereléssel és beüzemeléssel, tehát mindenképpen megéri hozzánk fordulni.

A Hajdú 120 l bojler hosszútávra szóló, tartós befektetés is egyben, hiszen ez a nagyszerű forróvíz tároló évtizedekig biztonsággal ellátja a háztartást meleg vízzel, természetesen a megfelelő időszaki felülvizsgálatok és karbantartás mellett.

Az összes 120 l Hajdu bojler 2 év teljeskörű garanciával, és típustól függően + 3 év vagy + 8 év tartály garanciával kerül forgalomba.

FIGYELEM: A plusz tartály garancia nem jár automatikusan.

A tartály garancia meghosszabításához szakszervíz által elvégzett anód ellenőrzés szükséges, amit 2 évente kell megrendelni a Hajdu Zrt szerviz hálózatától.

Ne húzza, halogassa tovább, régi lyukas Hajdu 120 literes bojlere cseréjét, mi házhozszállítással, felszereléssel kedvező áron vállaljuk!
Rendelje meg tőlünk még ma! Nem fog csalódni!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján