+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Bojler szerelés Gond és probléma mentesen

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

 

Bojler szerelő BudapestBudapesti bojler szerelő szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető, mert.

Mi tudjuk, hogy a hibamentes, villanybojler mennyire fontos a mindennapi meleg víz biztosításához.

Egy megbízható villanybojler elengedhetetlen, otthonunk folyamatos és stabil forróvíz ellátásához.

Hiszen az év minden napján biztosítania kell a meleg vizet a konyhai mosogató, fürdőszobai mosdó, kád, zuhanyzó használatához.

Ha szeretné, hogy villanybojlere hiba és gond nélkül üzemeljen érdemes betartani a gyári ajánlásokat, a Hajdu villanybojlerek esetében ez 24 hónap, azaz kétévente szükséges a bojler karbantartása tisztítása.

Családi bojler szerelő vállalkozásunk 1991 óta javítja és szervizeli a Budapesti Hajdu villanybojlereket.

Leggyakoribb villanybojler hibák

A villanybojler gyakori hibái, a villanybojler tartályában lezajló káros folyamatoknak köszönhető.

Az elektromos forróvíz tárolók használata közben, felhasználóként nem szembesülünk a vízmelegítés során felmerülő problémákról.

Mivel a használat során zárt térben füst, korom és robajok nélkül csendben végzi dolgát.

Sokan nem is tudják, hogy néha karban kell tartani, vízkőteleníteni kell a készülékünket.

Így csak akkor fordulnak bojler szerelő szakemberhez, amikor már baj van.

Azaz amikor már nem melegít, csöpög, szivárog belőle a víz, esetleg már rozsdás víz folyik a bojler oldalán illetve az alján.

Ha a bojler szerelvényeivel van baj, lecsökken a melegvíz nyomása illetve a bojler biztonsági szelep túlfolyójából folyamatosan folyik a víz.

Fontos, hogyha bármilyen szivárgást észlel, azonnal áramtalanítsa vízmelegítőjét.

1.- Fűtőszál fűtőelem hiba

Budapesti bojler szerelő csapatunkat leggyakrabban avval a kéréssel keresik, meg hogy nem fűt nem melegít a villanybojler. Ennek egyik hiba forrása a zárlatos fűtőszál, vagy fűtőbetét lehet. Sokszor találkozunk túlhevült szakadt fűtőbetétekkel, amit csak cserével lehet helyre állítani.

2.- Hőkorlátozó, hőfokszabályzó hiba

Szintén akkor kell a hőkorlátozó vagy hőfokszabályzó meghibásádára, gondolni, ha nincs, melegvíz, nem, melegíti a vizet a villanybojler.

Amikor a hőfokszabályzó meghibásodik, túlfűti a tárolóban lévő vizet, ami ha eléri a 110C fokot a hőkioldó megszakítja a vízmelegítő áram ellátását.

Ez általában akkor fordul elő, amikor már túl sok vízkő gyűlt össze a forróvíz tartályában.

3.- Vízkőtelenítés, anód csere

Minden villanybojler gyártó típustól függően 12-24 havonta ajánlja a forróvíz tárolóik karbantartását. Mert kb. ennyi idő alatt már jelentős vízkő képződik a villanybojlerben, ami napról napra csökkenti a készülék hatásfokát. Minden bojler szerelő csapat ajánlja ilyenkor a magnézium védőanód cseréjét is. A magnézium anód védi a tartály zománcozott felületét a rozsdásodástól.

4.- Bojler merülőcső hiba

Ritka, de előfordul, hogy a bojler belsejében lévő merülő cső hibája sérülése miatt nem jön megfelelő mennyiségű és hőfokú melegvíz, a bojlerből. Ami a merülő cső eltörése során tapasztalható. Bojler szerelő vállalkozásunk ennek a hibának a feltárásában is nagy tapasztalatra és rutinra tet szert az évek folyamán.

5.- Bojler biztonsági szelep hiba

Sokan nem tudják, de ez az apró bojler szelep hatással lehet a villanybojler élettartalmára is. A feladata, ha megnő a tartályban lévő víz nyomása, a szelep kicsöpögteti a túlnyomást. Evvel védve a tartályt a túlnyomás okozta repedéstől, vagy az alaplap megnyílástól. Amire akkor kerül sor, ha túlságosan megnő a bojlerben lévő víz térfogata, és nem tud távozni a bojler túlfolyóján.

6.- Bojler nyomáscsökkentő probléma

Ott ahol eléri a hálózati víznyomás a 6 bárt kötelező víz nyomáscsökkentőt beépíteni a forróvíz tárolók elé. Általában Budai kerületekben kell használni, de a pesti oldalon vannak olyan helyek ahol szükséges a használatuk. A bojler nyomáscsökkentő meghibásodását jelzi, ha a lakásunk minden meleg vizes csapján lecsökken, vagy alig folyik a melegvíz.

Nyári Tibor bojler szerelő

Ha szeretné, hogy a bojler szerelés ne legyen rémálom és már elsőre gond és probléma mentes legyen. Keresse tapasztalt bojler szerelő csapatunkat, Budapest összes kerületében akár szombat vasárnap is vállaljuk Hajdu villanybojlerek felszerelését cseréjét, és karbantartását, javítását.

Bojler szerelő Budapest – Nyári Tibor

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján