+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Nyári Tibor Budapesti bojler szerelő

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Hajdu bojler szerelés Gond és probléma mentesen

 

Bojler szerelő BudapestBudapesti bojler szerelő szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető, mert.

Mi tudjuk, hogy a hibamentes, villanybojler mennyire fontos a mindennapi meleg víz biztosításához.

Egy megbízható villanybojler elengedhetetlen, otthonunk folyamatos és stabil forróvíz ellátásához.

Hiszen az év minden napján biztosítania kell a meleg vizet a konyhai mosogató, fürdőszobai mosdó, kád, zuhanyzó használatához.

Ha szeretné, hogy villanybojlere hiba és gond nélkül üzemeljen érdemes betartani a gyári ajánlásokat, a Hajdu villanybojlerek esetében ez 24 hónap, azaz kétévente szükséges a bojler karbantartása tisztítása.

Családi bojler szerelő vállalkozásunk 1991 óta javítja és szervizeli a Budapesti Hajdu villanybojlereket.

Leggyakoribb villanybojler hibák

A villanybojler gyakori hibái, a villanybojler tartályában lezajló káros folyamatoknak köszönhető.

Az elektromos forróvíz tárolók használata közben, felhasználóként nem szembesülünk a vízmelegítés során felmerülő problémákról.

Mivel a használat során zárt térben füst, korom és robajok nélkül csendben végzi dolgát.

Sokan nem is tudják, hogy néha karban kell tartani, vízkőteleníteni kell a készülékünket.

Így csak akkor fordulnak bojler szerelő szakemberhez, amikor már baj van.

Azaz amikor már nem melegít, csöpög, szivárog belőle a víz, esetleg már rozsdás víz folyik a bojler oldalán illetve az alján.

Ha a bojler szerelvényeivel van baj, lecsökken a melegvíz nyomása illetve a bojler biztonsági szelep túlfolyójából folyamatosan folyik a víz.

Fontos, hogyha bármilyen szivárgást észlel, azonnal áramtalanítsa vízmelegítőjét.

1.- Fűtőszál fűtőelem hiba

Budapesti bojler szerelő csapatunkat leggyakrabban avval a kéréssel keresik, meg hogy nem fűt nem melegít a villanybojler. Ennek egyik hiba forrása a zárlatos fűtőszál, vagy fűtőbetét lehet. Sokszor találkozunk túlhevült szakadt fűtőbetétekkel, amit csak cserével lehet helyre állítani.

2.- Hőkorlátozó, hőfokszabályzó hiba

Szintén akkor kell a hőkorlátozó vagy hőfokszabályzó meghibásádára, gondolni, ha nincs, melegvíz, nem, melegíti a vizet a villanybojler.

Amikor a hőfokszabályzó meghibásodik, túlfűti a tárolóban lévő vizet, ami ha eléri a 110C fokot a hőkioldó megszakítja a vízmelegítő áram ellátását.

Ez általában akkor fordul elő, amikor már túl sok vízkő gyűlt össze a forróvíz tartályában.

3.- Vízkőtelenítés, anód csere

Minden villanybojler gyártó típustól függően 12-24 havonta ajánlja a forróvíz tárolóik karbantartását. Mert kb. ennyi idő alatt már jelentős vízkő képződik a villanybojlerben, ami napról napra csökkenti a készülék hatásfokát. Minden bojler szerelő csapat ajánlja ilyenkor a magnézium védőanód cseréjét is. A magnézium anód védi a tartály zománcozott felületét a rozsdásodástól.

4.- Bojler merülőcső hiba

Ritka, de előfordul, hogy a bojler belsejében lévő merülő cső hibája sérülése miatt nem jön megfelelő mennyiségű és hőfokú melegvíz, a bojlerből. Ami a merülő cső eltörése során tapasztalható. Bojler szerelő vállalkozásunk ennek a hibának a feltárásában is nagy tapasztalatra és rutinra tet szert az évek folyamán.

5.- Bojler biztonsági szelep hiba

Sokan nem tudják, de ez az apró bojler szelep hatással lehet a villanybojler élettartalmára is. A feladata, ha megnő a tartályban lévő víz nyomása, a szelep kicsöpögteti a túlnyomást. Evvel védve a tartályt a túlnyomás okozta repedéstől, vagy az alaplap megnyílástól. Amire akkor kerül sor, ha túlságosan megnő a bojlerben lévő víz térfogata, és nem tud távozni a bojler túlfolyóján.

6.- Bojler nyomáscsökkentő probléma

Ott ahol eléri a hálózati víznyomás a 6 bárt kötelező víz nyomáscsökkentőt beépíteni a forróvíz tárolók elé. Általában Budai kerületekben kell használni, de a pesti oldalon vannak olyan helyek ahol szükséges a használatuk. A bojler nyomáscsökkentő meghibásodását jelzi, ha a lakásunk minden meleg vizes csapján lecsökken, vagy alig folyik a melegvíz.

 

A Gondtalan Melegvíz-ellátás Titka: Profi Bojler szerelő

A bojler az egyik legfontosabb eszköz a háztartásokban, hiszen a melegvíz-ellátás zavartalansága nélkülözhetetlen a mindennapokban. Egy váratlan meghibásodás komoly kellemetlenségeket okozhat, ezért fontos, hogy a bojler szerelést megbízható szakemberekre bízzuk.

Miért fontos a szakszerű bojler szerelés?

Megelőzés: A rendszeres karbantartás és szakszerű szerelés megelőzi a váratlan meghibásodásokat és hosszabb élettartamot biztosít a bojlernek.

Biztonság: A helytelenül telepített vagy karbantartott bojler balesetveszélyes lehet. Szakértőink gondoskodnak róla, hogy minden biztonsági előírásnak megfeleljen.

Takarékosság: Egy jól karbantartott bojler hatékonyabban működik, így hosszú távon energiát és költségeket takaríthat meg.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler specialistaNyári Tibor bojler szerelő csapata 

Amennyiben Ön is azt szeretné, hogy a bojler szerelés ne váljon rémálommá, és már elsőre gond és probléma mentes legyen, forduljon hozzánk bizalommal. Tapasztalt villanybojler szerelő csapatunk Budapest összes kerületében áll rendelkezésére, akár szombat-vasárnap is.

Hajdu Villanybojlerek Szakértője: Kiemelten foglalkozunk Hajdu villanybojlerek felszerelésével, cseréjével, karbantartásával és javításával.

Gyors és Hatékony Megoldások: Tudjuk, hogy az idő fontos, ezért törekszünk a lehető leggyorsabb kiszolgálásra.

Teljes Körű Szolgáltatás: Legyen szó új bojler telepítéséről vagy a meglévő karbantartásáról, csapatunk minden helyzetben készen áll.

Hogyan érhet el minket?

Kapcsolatfelvétel egyszerű és gyors, hívjon minket közvetlenül a megadott telefonszámon. Ne hagyja, hogy a bojler gondok megzavarják a mindennapjait. Bízza profikra a munkát, és élvezze a nyugodt és megbízható melegvíz-ellátást, amit Nyári Tibor bojler szerelő csapata nyújt.

Bojler szerelés Budapest – Nyári Tibor

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján