+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston Velis EVO 80 villanybojler: Okos melegvíz ellátás a jövő technológiájával

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Praktikus és energiatakarékos választás – Ariston Velis EVO 80 villanybojler

 

 

Ariston Velis Evo 80 villanybojler Az Ariston Velis EVO 80 villanybojler egy kiváló minőségű és hatékony vízmelegítő készülék, amely ideális választás lehet otthoni használatra. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk ennek a modern villanybojler tulajdonságait, előnyeit, funkcióit, garanciális feltételeit, energiaosztályát és fogyasztását.

Tulajdonságok:

• Teljesítmény: Az Ariston Velis EVO 80 elektromos bojler 65 literes űrtartalommal rendelkezik, ami elegendő melegvíz ellátást biztosít akár közepes méretű családoknak is.

• Kettős tartály: Az egyik jellegzetessége ennek a villanybojlernek az innovatív két tartályos rendszer, amely két elszeparált belső tartállyal van felszerelve. Aminek egyik előnye, hogy a tartályok külön fűtő egységgel rendelkeznek.

Ami lehetővé teszi hogy a két tartályban lévő víz egymástól függetlenül melegíthető. Gyors felfűtést eredményez hogy egyszerre csak egy tartályban melegíti a vizet, és jelzi ha már elérte a első tartályban lévő víz hőmérséklete a 40 fokot „zuhany kész funkció” ami elegendő 1 fő gyors zuhanyzásához.

• Kompakt kialakítás: A Velis EVO 80 villanybojler rendkívül helytakarékos, így könnyen beilleszthető szűk helyekre is. Az elegáns és modern dizájnja pedig megfelel az otthonok legkülönfélébb stílusainak is.

• Digitális kijelző: A villanybojleren található digitális kijelzőn könnyen leolvasható a beállított hőmérséklet és az aktuális melegvíz hőmérséklete is, így pontosan követhető a rendszer működése.

• Magas energiahatékonyság: A Velis EVO 80 villanybojler „B” energiaosztályú, amely azt jelenti, hogy rendkívül energiatakarékos. Az intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően magától szabályozza és beállítja a melegvíz hőmérsékletét az aktuális igényeknek megfelelően, ezzel minimalizálja az energiaveszteséget.

• Antibakteriális antilegionella elleni védelem: A kettős tartályon túlmenően az Ariston Velis EVO 80 villanybojler speciális antibakteriális védelemmel is rendelkezik, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tartályban, így a melegvíz mindig friss és tiszta marad.

Elektronikus antilegionella védelem: Az Ariston Velis EVO 80 forróvíz tároló további fontos tulajdonsága az elektronikus antilegionella védelem, amely a melegvíz hőmérsékletet folyamatosan magasabb szintre emeli, megelőzve ezzel a legionellabaktériumok elszaporodását. Ezáltal biztosítja a melegvíz higiénikus minőségét és a felhasználók egészségét.

Az Ariston Velis EVO 80 villanybojler előnyei a mindennapi életben

  • Melegvíz ellátás: Az Ariston Velis EVO 80 villanybojler 65 literes űrtartalmával elegendő melegvízet biztosít egy közepes méretű család számára is. A kettős tartályrendszer pedig garantálja, hogy mindig friss és tiszta melegvíz álljon rendelkezésre
  • Multi pozíció: Vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Egyedülálló lapos kivítel, csak 27 cm mély.
  • Energiahatékonyság: A „B” energia hatékonyságú rendszernek köszönhetően az Ariston Velis EVO 80 villanybojler energiatakarékosan működik, minimalizálva az energiaveszteséget és csökkentve az üzemeltetési költségeket.
  • Könnyű telepítés és használat: A kompakt kialakításának és digitális kijelzőjének köszönhetően nagyon könnyen telepíthető és beüzemelhető. Az egyszerűen kezelhető vezérlőpanel lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítását és nyomon követését.
  • Antibakteriális és antilegionella védelem: Az Ariston Velis EVO 80 villanybojler speciális kettős tartály rendszere, valamint az antibakteriális és antilegionella védelem garantálja a melegvíz frissességét és higiénikus minőségét, így gondoskodik a felhasználók egészségéről.
  • Hosszú garancia idő: Az Ariston Velis EVO villanybojlerhez hosszú garancia idő jár, ami a termék megbízhatóságát és minőségét is alátámasztja.

Egyszerű telepítés és okos vezérlés – Velis EVO 80 villanybojler a mindennapi kényelemért

 

Ariston velis evo villanybojler beszerelése BudapestÖsszességében az Ariston Velis EVO 80 villanybojler kiváló választás lehet azoknak, akik megbízható, hatékony és energiahatékony melegvíz ellátást szeretnének otthonukban. A magas melegvíz ellátás, a B energiaosztály, az antibakteriális és antilegionella védelem, valamint a könnyű telepítés és használat mind olyan előnyök, amelyeket érdemes figyelembe venni a villanybojler választáskor.

Az Ariston Velis EVO termékbe beépített okos vezérlési funkciók is kiemelkedőek.

Az Ariston Velis EVO 80 WIFI villanybojler az Ariston mobilalkalmazással is kompatibilis, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a távvezérlését okostelefonról vagy táblagépről. Ezáltal könnyen beállíthatják a melegvíz hőmérsékletét, ellenőrizhetik az aktuális melegvíz tárolási mennyiséget és a rendszer állapotát, valamint időzíthetik a működést az energiatakarékosság érdekében. Ez az okos vezérlési lehetőség a felhasználók számára kellő rugalmasságot nyújt a melegvíz ellátás terén.

Az Ariston Velis EVO 80 vizmelegítő egy megbízható és kiváló minőségű terméket, amely az Ariston cég 2 év garanciáját vállalja. Ez bizalmat és nyugalmat nyújt a vásárlóknak a termék minőségét és tartósságát.

A fogyasztása szintén előnyös a felhasználók számára. Az Ariston Velis EVO 80 bojler energiahatékony működése révén minimalizálja az energiaveszteséget, ami lehetővé teszi az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségek csökkentését. Az „B” energiaosztályba tartozó villanybojler környezettudatos megoldást kínál az otthoni melegvíz ellátás terén, csökkentve a környezeti terhelést és az energiafelhasználást.

Az Ariston Velis EVO 80 vizmelegítő kiváló minőségű, megbízható és energiahatékony választás lehet azoknak, akik modern és hatékony melegvíz ellátást szeretnének otthonukban.

 

Ariston Velis Evo villanybojler felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

 

Szeretne egy megbízható és energiahatékony Ariston Velis Evo 80 elektromos bojlert vásárolni, de nem tudja kire bízza a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jár! Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatja meg új Ariston velis villanybojlerét. Az általunk kínált Ariston vízmelegítők, hosszú élettartamukkal és megbízhatósággal biztosítják otthona melegvíz-ellátását. Szabadon választhat az egyedi igényeinek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot, és élvezze minnél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonában!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján