+36 20 942 0586

Hajdu Z Smart 120 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

210 000 Ft

A Hajdu Z120 literes SMART bojler – hasonlóan más Hajdu termékhez – kiváló minőségű produktum. Hőtároló kapacitása a poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően kiváló. Az intelligens elektronikus hőfokszabályozásnak és a fűtőbetétnek köszönhetően több, mint felével csökkenthető a felületi terhelés, így garantálva az energiatakarékosságot és a hosszú élettartamot.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

smart

Az új generációs SMART nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet.

fütőtest

Kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb éltettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

Űrtartalom: 120 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 4,2 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: L
Energiahatékonysági osztály: C

További információk

Tömeg33 kg
Méretek103,9 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

120 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 120 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z120 LITERES SMART BOJLER ÁRA KOMPLETT SZERELÉSSEL EGYÜTT BUDAPESTEN

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Z120 literes SMART elektromos bojlercsere ára Budapesti szereléssel? Nem csak Budapesten, hanem a főváros környékén is állunk rendelkezésre a Hajdu forróvíztároló cseréjét illetően. A bojlercsere előre egyeztetett fix áron kerül kiszámlázásra. A bojlercsere díja – amint ez pontosan látszik a feltüntetett összegekből – tartalmazza a vízmelegítő árát, a helyszínre szállítást, a parkolás díját, a régi villanybojler leszerelését, igény esetén elszállítását, az elektromos ki- és bekötéseket, vízzel való feltöltést, beüzemelést.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

Már a kezdet kezdetén is észrevettük, azóta pedig közel harminc éve folyamatosan tapasztaljuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Az időszakos karbantartás elvégzése, meghibásodás esetén a megfelelő, profi és korrekt szakember felkutatása is nehézségekbe ütközik. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg klienseink életét, ideértve a bojlercserét, és szervizelést is.

A villanybojlervásárlás alkalmával az ember mindig hosszútávra tervez, ezért nem érdemes elkapkodni a vízmelegítővásárlást. Fontos, hogy ne csak a Hajdu Z120 literes SMART bojler ára lebegjen a szemünk előtt, hanem vegyük figyelembe a forróvíztároló paramétereit is. Elég a 80 literes vagy nagyobb, 120 literes űrtartalmú berendezésre van szükségünk? Értjük az energiacímkén feltüntetetteket, vagy számunkra mindez „kínai”? Van, aki hazaszállítja, beszereli a berendezést? Mi lesz a régi, elektromos hulladéknak minősülő vízmelegítővel?

Tudjuk, nem csak Hajdu Z120 literes SMART bojler beszerelése esetén van szükség szakemberre. Űrtartalomtól és márkától függetlenül minden berendezést ajánlott meghatározott időközönként karbantartani. Az elektromos forróvíztároló sem kivétel ez alól. A lerakódott vízkő eltávolítása, az elhasználódott fűtőszál és anód, a tömítések cseréje vagy egyéb más meghibásodás elhárítása is szakembert igényel.

PONTOS KALKULÁCIÓ – KISZÁMÍTHATÓ DÍJAK BOJLERCSERE ESETÉN

A Hajdu Z120 literes SMART bojler árak tekintetében a feltüntetett díjak pontosak, így előre kalkulálható, mennyibe kerül a Hajdu Z120 literes SMART bojler cseréje.

Azonban később, a villanybojler szerelési, javítási, karbantartási árak vonatkozásában nem szolgálhatunk konkrét árakkal, hiszen látatlanban nem tudjuk megmondani, mi a probléma. Erről csak a helyszínen, a diagnózist követően tudunk tájékoztatni és árajánlatot adni.

Ha nem tudjuk eldönteni, milyen bojler a legmegfelelőbb, a 06 20-942-0586-os telefonszámon mindig elérhetőek vagyunk. Segítünk a bojler kiválasztásában, a szállításban, a régi leszerelésében, és elvégezzük az új beszerelését, beüzemelését. A későbbiekben szívesen veszünk részt a bojlerszervizelésben, javításban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között