+36 20 942 0586

Hajdu Z Smart 80 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

190 000 Ft

A Hajdu Z80 literes SMART bojler – hasonlóan más Hajdu termékhez – kiváló minőségű produktum. Hőtároló kapacitása a poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően kiváló. Az intelligens elektronikus hőfokszabályozásnak és a fűtőbetétnek köszönhetően több, mint felével csökkenthető a felületi terhelés, így garantálva az energiatakarékosságot és a hosszú élettartamot.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

smart

Az új generációs SMART nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet.

fütőtest

Kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb éltettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

Űrtartalom: 80 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 2,9 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: B

További információk

Tömeg27 kg
Méretek72,2 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

80 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 80 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z80 LITERES SMART BOJLER ÁRAK

A villanybojler-csere.hu weboldalon pontosan feltüntetjük, hogy a Hajdu Z80 literes SMART bojler árak Budapesten és környékén mennyit kóstálnak. Így tökéletes költségvetési tervet készíthetünk, ha bojlercserére kerül a sor. A díjban nem csak a zártrendszerű függőleges Hajdu Z80 literes SMART bojler ára, hanem a régi vízmelegítő leszerelése, elszállítása, az új bojler házhozszállítása, felszerelése és bekötése is benne van.

Előfordulhat, hogy cserélni kell a vizes szerelvényeket a vízmelegítő-tároló beszerelésekor. Erre munkadíjat nem kérünk, csak a beépített elemek árát kell kifizetni.

HAJDU Z80 LITERES SMART VILLANYBOJLER TELJES KÖRŰ CSERÉJE BUDAPESTEN

A Hajdu Z80 literes SMART bojler – hasonlóan más Hajdu termékhez – kiváló minőségű produktum. Hőtároló kapacitása a poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően kiváló. Az intelligens elektronikus hőfokszabályozásnak és a fűtőbetétnek köszönhetően több, mint felével csökkenthető a felületi terhelés, így garantálva az energiatakarékosságot és a hosszú élettartamot.

Az intelligens elektronikus hőfokszabályozó bojler az első héten kitapasztalja a melegvízvételi szokásokat. A második hétre levonja a konzekvenciákat, és az igényeknek megfelelően biztosítja, szabályozza a víz hőmérsékletét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között