+36 20 942 0586

Hajdu Z Smart 50 literes villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Mit tartalmaz az ár?

Az új villanybojler ára.

Új villanybojler házhoz szállítása.

Régi villanybojler leszerelése.

Új villanybojler felszerelése.

Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.

Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.

Bojler beüzemelése.

Régi bojler elszállítása.

185 000 Ft

Az 50 literes függőleges Hajdu SMART kiváló zártrendszerű elektromos forróvíztároló. A bojlernek a kemény víz felmelegítése sem jelent gondot. Öntanuló, intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, ezzel pénzt spórolva.

ZÁRTRENDSZERŰ TÁROLÓS VÍZMELEGÍTŐ

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

HŐSZIGETELÉS

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

smart

Az új generációs SMART nevű sorozat készülékei Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet.

fütőtest

Kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb éltettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

Űrtartalom: 50 liter
Átmérő: 515 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás: 0,6 Mpa
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 1,8 óra
Melegvíz hőmérséklet: max 65 °C
Csapolási profil: M
Energiahatékonysági osztály: B

További információk

Tömeg22 kg
Méretek59,2 cm
Gyártó

Hajdu

Méret

50 literes

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Az alábbi anyagokra lehet még szükség:

Nyomáscsökkentő szelep

10.000 Ft

Bojler elzáró sarokszelep

5.000 Ft/db

Bojler átdübelezése

5.000 Ft

BUDAI KERÜLETEKBEN NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÉPÍTÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DÍJA EGYSZERI 10.000 FT!

Gyakori kérdések

Hány év garancia jár a villanybojlerre?

Vadonatúj professzionális 50 literes villanybojler, amelyhez 2 év teljes körű, és 5 év tartálygarancia jár. A házhoz szállításért külön díjat nem számolunk fel.

Ki fogja felszerelni az új villanybojlerem?

Megbízható szerelőt keres aki ki is megy ha ígéri? Járt már úgy, hogy szabadságot vett ki és hiába várta a szerelőt? Velünk ez nem fordulhat elő. A régi bojlert leszereljük, és az újat teljeskörűen felszereljük, beüzemeljük. Professzionális szerelő munkánkra 1 év garanciát vállalunk.

Ki kell cserélni a bekötőcsöveket?

Legtöbb esetben flexibilis, szövetburkolatú gumicsövekkel van bekötve a villanybojler. Egy új bojler cseréjénél a régi típusú csövek meghagyása kockázatos. Mivel anyaguk gumi, idővel elöregednek, vízkövesedés miatt könnyen megtörnek. Az új inox fémcsövek teljesen rozsdamentesek, helyszínen méretre vágjuk, így esztétikusabb lesz a fürdőszobája. Továbbá nagyobb a belső átmérője, ezért több víz tud áramolni, nyomásproblémák sem lépnek fel.

Mit csináljak a leszerelt bojlerrel?

A régi bojler, amely tele lehet vízkővel, 80 kg-ot is nyomhat. Veszélyes hulladéknak minősül, így a hétköznapi szemétszállításnál nem leadható, valamint a házból kicipelése sem egyemberes feladat. Mi elszállítjuk, megfelelő helyen leadjuk, Önnek a a kisujját sem kell mozdítania.

HAJDU Z50 LITERES SMART BOJLER ÁRA FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÍTÁSSAL

Cégünk feltünteti a függőleges Hajdu Z50 SMART bojler árát, illetve a bojler teljes körű cseréjének díját is Budapesten és környékén. Így jóval könnyebb kikalkulálni, mennyibe kerül egy Hajdu Z50 SMART bojler ára az előző forróvíztároló leszerelésével, elszállításával, az új Hajdu Z50 SMART bojler beszereléssel, beüzemeléssel együtt. Budapesten és környékén nem csak kiszállítjuk, hanem be is szereljük a vízmelegítőt. A bojlercsere árában természetesen benne vannak azok a szerelvények is, melyekre esetleg szükség lehet az új vízmelegítő üzembe helyezésénél.

CÉGÜNK ÉS A HAJDU Z50 SMART 50 LITERES ERP VILLANYBOJLER

Nem véletlen, hogy Hajdu villanybojlerek cseréje és szerelése a fő irányvonal szolgáltatásaink között. A márka több évtizede készíti termékeit, számtalan díjat nyert. Követi a korszerűségi kívánalmakat, és a folyamatos műszaki fejlődés is elengedhetetlen a cég részéről.

A Hajdu Z50 SMART bojler telepítését mindig bízzuk szakemberre! A szakszerű beszerelés elengedhetetlen, hiszen az elektromos forróvíztároló nem játék. Az áramellátást biztosító vezetékek bekötése hozzáértő specialistát kívánnak, ahogyan a vízellátást biztosító vezetékek, szerelvények, tömítések is. Ez vonatkozik a bojlerkarbantartásra, bojlerjavításra is. Bár a Hajdu Z50 SMART bojler szervizelése egyszerűbb, mint korszerűtlenebb társaié, de ettől függetlenül hívjunk szakembert a javításhoz, cseréhez is. Ne feledkezzünk meg arról sem, ha garanciális időn belül hibásodik meg a bojler, mert a garancia csak akkor érvényesíthető, ha szakember vizsgálja és szereli meg a szerkezetet.

HAJDU Z50 SMART BOJLER JELLEMZŐI

Ismerkedjünk meg kicsit behatóbban ezzel az igazán korszerű 50 literes forróvíztárolóval. Természetesen a Hajdu Z50 SMART bojler is a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. terméke, s mint olyan, hazai márkatermék.

Az 50 literes függőleges Hajdu SMART kiváló zártrendszerű elektromos forróvíztároló. A bojlernek a kemény víz felmelegítése sem jelent gondot. Öntanuló, intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, rengeteg elektromos energiát, így pénzt spórolva. Hőszigetelése is remek, fűtőtestét kerámiabevonat és aktív anód védi a korrodációtól. Egyszerre több helyről vételezhetjük a vizet. Karbantartása egyszerű, és az alkatrészutánpótlás is biztosított. Kiváló minőség és hosszú élettartam jellemzi.

Jogos és alapvető igény, hogy az elektromos forróvíztároló ára megfizethető legyen, és álljon arányban az értékkel. Legyen biztonságos, energiatakarékos, jó szervízhátterű, szép, megbízható és örökéletű. Utóbbit sajnos nem tudjuk garantálni, de azt igen, hogy a Hajdu Z50 SMART bojler ára – megfelelő karbantartással – alaposan megszolgálja ellenértékét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatási terület

    Budapest

    Keressen

    Mindennap 8:00 - 20:00 között