Akció!

Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojler

Ft79.000

A  Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojler– hasonlóan más Hajdu termékhez – kiváló minőségű produktum. Hőtároló kapacitása a poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően kiváló. Őntanuló okos SMART kontroll elektronikával van ellátva. Hatásfoka az évek mullásával sem romlik.

Leírás

Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
hajdu-z80-smart

Új Hajdu Z80 Smart 80 literes bojler ára házhoz szállítással 79000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  130000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z80 literes SMART bojler árak

A villanybojler-csere.hu weboldalon pontosan feltüntetjük, hogy a Hajdu Z80 literes SMART bojler árak Budapesten és környékén mennyit kóstálnak. Így tökéletes költségvetési tervet készíthetünk, ha bojlercserére kerül a sor. A díjban nem csak a zártrendszerű függőleges Hajdu Z80 literes SMART bojler ára, hanem a régi vízmelegítő leszerelése, elszállítása, az új bojler házhozszállítása, felszerelése és bekötése is benne van.

Előfordulhat, hogy cserélni kell a vizes szerelvényeket a vízmelegítő-tároló beszerelésekor. Erre munkadíjat nem kérünk, csak a beépített elemek árát kell kifizetni.

Hajdu Z80 literes SMART villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A Hajdu Z80 literes SMART bojler – hasonlóan más Hajdu termékhez – kiváló minőségű produktum. Hőtároló kapacitása a poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően kiváló. Az intelligens elektronikus hőfokszabályozásnak és a fűtőbetétnek köszönhetően több, mint felével csökkenthető a felületi terhelés, így garantálva az energiatakarékosságot és a hosszú élettartamot.

Az intelligens elektronikus hőfokszabályozó bojler az első héten kitapasztalja a melegvízvételi szokásokat. A második hétre levonja a konzekvenciákat, és az igényeknek megfelelően biztosítja, szabályozza a víz hőmérsékletét.

Nyári Tibor – villanybojlercsere házhoz szállítástól a szervizelésig

Közel harminc éve látjuk nap, mint nap, micsoda kínlódás ügyfeleinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Nem csoda, hiszen gyakran nem egyértelműek az információk. Ráadásul a piac és az online bojler webáruházak számtalan olcsó illetve csillagászati összegeket kóstáló terméket kínálnak. Ember legyen a talpán, aki – szakember segítsége, tanácsa nélkül – gyorsan és melléfogás nélkül bukkan rá a tökéletesre és fizeti ki álmai bojlerének árát.

Ezért (is) gondoltuk azt, hogy a bojlervásárlást megkönnyítendő komplex bojlercsere szolgáltatással élünk. Ez már csak azért is szerencsés, mert ha hozzánk fordulsz, mielőtt megvásárolod az elektromos forróvíztárolót, megmenekülsz sok felesleges körtől, idegeskedéstől, vacillálástól, és biztosan az a termék kerül megvételre, mely a leginkább személyre szabott. Az sem mellékes, hogy nem fog ki tudja hány ember megfordulni a bojlercsere miatt az ingatlanban.

Számunkra is ez az ideálisabb megoldás, hiszen egy kézen keresztül, gyorsan és egyszerűen, folyamatában koordináljuk le az egész villanybojlercserét. Keress bennünket a 06 20-942-0586-os telefonszámon, ha aktuális a bojlercsere és a Hajdu Z80 literes SMART villanybojler beszerelése. A hét minden napján elérhetőek vagyunk, dolgozunk szombat vasárnap is.

 

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojlerrel kapcsolatban?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.