Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
hajdu-z120-smart

Új Hajdu Z120 Smart 120 literes bojler ára házhoz szállítással 74000 Ft 

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  125000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

garancia-7
garancia7
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z120 literes SMART bojler ára komplett szereléssel együtt Budapesten

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Z120 literes SMART elektromos bojlercsere ára Budapesti szereléssel? Nem csak Budapesten, hanem a főváros környékén is állunk rendelkezésre a Hajdu forróvíztároló cseréjét illetően. A bojlercsere előre egyeztetett fix áron kerül kiszámlázásra. A bojlercsere díja – amint ez pontosan látszik a feltüntetett összegekből – tartalmazza a vízmelegítő árát, a helyszínre szállítást, a parkolás díját, a régi villanybojler leszerelését, igény esetén elszállítását, az elektromos ki- és bekötéseket, vízzel való feltöltést, beüzemelést.

Komplex szolgáltatással állunk rendelkezésre

Már a kezdet kezdetén is észrevettük, azóta pedig közel harminc éve folyamatosan tapasztaljuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Az időszakos karbantartás elvégzése, meghibásodás esetén a megfelelő, profi és korrekt szakember felkutatása is nehézségekbe ütközik. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg klienseink életét, ideértve a bojlercserét, és szervizelést is.

A villanybojlervásárlás alkalmával az ember mindig hosszútávra tervez, ezért nem érdemes elkapkodni a vízmelegítővásárlást. Fontos, hogy ne csak a Hajdu Z120 literes SMART bojler ára lebegjen a szemünk előtt, hanem vegyük figyelembe a forróvíztároló paramétereit is. Elég a 80 literes vagy nagyobb, 120 literes űrtartalmú berendezésre van szükségünk? Értjük az energiacímkén feltüntetetteket, vagy számunkra mindez „kínai”? Van, aki hazaszállítja, beszereli a berendezést? Mi lesz a régi, elektromos hulladéknak minősülő vízmelegítővel?

Tudjuk, nem csak Hajdu Z120 literes SMART bojler beszerelése esetén van szükség szakemberre. Űrtartalomtól és márkától függetlenül minden berendezést ajánlott meghatározott időközönként karbantartani. Az elektromos forróvíztároló sem kivétel ez alól. A lerakódott vízkő eltávolítása, az elhasználódott fűtőszál és anód, a tömítések cseréje vagy egyéb más meghibásodás elhárítása is szakembert igényel.

Pontos kalkuláció – kiszámítható díjak bojlercsere esetén

A Hajdu Z120 literes SMART bojler árak tekintetében a feltüntetett díjak pontosak, így előre kalkulálható, mennyibe kerül a Hajdu Z120 literes SMART bojler cseréje.

Azonban később, a villanybojler szerelési, javítási, karbantartási árak vonatkozásában nem szolgálhatunk konkrét árakkal, hiszen látatlanban nem tudjuk megmondani, mi a probléma. Erről csak a helyszínen, a diagnózist követően tudunk tájékoztatni és árajánlatot adni.

Ha nem tudjuk eldönteni, milyen bojler a legmegfelelőbb, a 06 20-942-0586-os telefonszámon mindig elérhetőek vagyunk. Segítünk a bojler kiválasztásában, a szállításban, a régi leszerelésében, és elvégezzük az új beszerelését, beüzemelését. A későbbiekben szívesen veszünk részt a bojlerszervizelésben, javításban.

Hajdu Z120 Smart 120 literes villanybojler bekötése, felszerelése Budapest

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.