Akció!

Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler

Ft89.000

A Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler vásárlás alkalmával az ember mindig hosszútávra tervez, ezért nem érdemes elkapkodni a vízmelegítővásárlást. Fontos, hogy ne csak a Hajdu Z120 literes SMART bojler ára lebegjen a szemünk előtt, hanem vegyük figyelembe a forróvíztároló paramétereit is.

Leírás

Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
hajdu-z120-smart

Új Hajdu Z120 Smart 120 literes bojler ára házhoz szállítással 89000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  140000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z120 literes SMART bojler ára komplett szereléssel együtt Budapesten

Mit tartalmaz a honlapon feltüntetett Hajdu Z120 literes SMART elektromos bojlercsere ára Budapesti szereléssel? Nem csak Budapesten, hanem a főváros környékén is állunk rendelkezésre a Hajdu forróvíztároló cseréjét illetően. A bojlercsere előre egyeztetett fix áron kerül kiszámlázásra. A bojlercsere díja – amint ez pontosan látszik a feltüntetett összegekből – tartalmazza a vízmelegítő árát, a helyszínre szállítást, a parkolás díját, a régi villanybojler leszerelését, igény esetén elszállítását, az elektromos ki- és bekötéseket, vízzel való feltöltést, beüzemelést.

Komplex szolgáltatással állunk rendelkezésre

Már a kezdet kezdetén is észrevettük, azóta pedig közel harminc éve folyamatosan tapasztaljuk, mekkora teher klienseinknek az elektromos forróvíztároló cseréje. Az időszakos karbantartás elvégzése, meghibásodás esetén a megfelelő, profi és korrekt szakember felkutatása is nehézségekbe ütközik. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy komplex szolgáltatási csomaggal könnyítjük meg klienseink életét, ideértve a bojlercserét, és szervizelést is.

A villanybojlervásárlás alkalmával az ember mindig hosszútávra tervez, ezért nem érdemes elkapkodni a vízmelegítővásárlást. Fontos, hogy ne csak a Hajdu Z120 literes SMART bojler ára lebegjen a szemünk előtt, hanem vegyük figyelembe a forróvíztároló paramétereit is. Elég a 80 literes vagy nagyobb, 120 literes űrtartalmú berendezésre van szükségünk? Értjük az energiacímkén feltüntetetteket, vagy számunkra mindez „kínai”? Van, aki hazaszállítja, beszereli a berendezést? Mi lesz a régi, elektromos hulladéknak minősülő vízmelegítővel?

Tudjuk, nem csak Hajdu Z120 literes SMART bojler beszerelése esetén van szükség szakemberre. Űrtartalomtól és márkától függetlenül minden berendezést ajánlott meghatározott időközönként karbantartani. Az elektromos forróvíztároló sem kivétel ez alól. A lerakódott vízkő eltávolítása, az elhasználódott fűtőszál és anód, a tömítések cseréje vagy egyéb más meghibásodás elhárítása is szakembert igényel.

Pontos kalkuláció – kiszámítható díjak bojlercsere esetén

A Hajdu Z120 literes SMART bojler árak tekintetében a feltüntetett díjak pontosak, így előre kalkulálható, mennyibe kerül a Hajdu Z120 literes SMART bojler cseréje.

Azonban később, a villanybojler szerelési, javítási, karbantartási árak vonatkozásában nem szolgálhatunk konkrét árakkal, hiszen látatlanban nem tudjuk megmondani, mi a probléma. Erről csak a helyszínen, a diagnózist követően tudunk tájékoztatni és árajánlatot adni.

Ha nem tudjuk eldönteni, milyen bojler a legmegfelelőbb, a 06 20-942-0586-os telefonszámon mindig elérhetőek vagyunk. Segítünk a bojler kiválasztásában, a szállításban, a régi leszerelésében, és elvégezzük az új beszerelését, beüzemelését. A későbbiekben szívesen veszünk részt a bojlerszervizelésben, javításban.

Hajdu Z120 Smart 120 literes villanybojler bekötése, felszerelése Budapest

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)