+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Fedezd fel az Új Hajdu Aquastic Eco 100 Literes Villanybojlert

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Hajdu Aquastic eco 100 literes villanybojler felszereléseMa elhoztam neked a legfrissebb forróvíz forradalmat, az új Hajdu Aquastic Eco 100 literes villanybojlert. Ha kisebb háztartásban élsz vagy csak egy megbízható és energiatakarékos megoldást keresel a meleg víz ellátására, akkor ez a cikk neked szól!

A Hajdu Aquastic Eco 100 Erp egy zárt rendszerű, zománcozott melegvíztároló tartállyal és állítható hőmérsékletszabályozással rendelkezik, így garantáltan minden igényednek megfelel. Nos, hadd mutassam be, miért érdemes komolyan fontolóra venni ezt a kiváló minőségű, hosszú élettartamú villanybojlert.

1. Ideális Méret Kényelmes Használathoz: A 100 literes Aquastic villanybojler ideális választás kisebb és közepes méretű lakásokba, vagy akár háztartásokba is. A fűtőbetét és a tartály kapacitása 2-3 fő melegvíz ellátását biztosítja, így mindig lesz elegendő meleg víz a mindennapi szükségleteidhez.

2. Kiváló Minőség és Hosszú Élettartam: A Hajdu villanybojler anyaghasználata a minőséget és tartósságot szem előtt tartva történt. A zománcozott acéltartály ellenáll a korróziónak és a vízkőlerakódásnak, így hosszú távon is biztosítja a megbízható működést.

3. Energiahatékonyság és Kényelem: A villanybojler energiatakarékos működése ideális megoldás azoknak, akik szeretnének spórolni a villanyszámlájukon. Az állítható hőmérséklet-szabályzó lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítását, így mindig olyan melegvizet használhatsz, amilyet szeretnél. Ez a precíz szabályozás és a kézi höfokszabályzó garantálja a melegvíz termelés optimális működését.

4. Könnyű Telepítés és Karbantartás: Az Aquastic villanybojler könnyen telepíthető és karbantartható, így otthoni használatra is tökéletes megoldás. A hőmérséklet-szabályozóval felszerelt változat pedig még inkább elősegíti az energiatakarékos és kényelmes használatot.

5.  2 + 3 Év Tartálygarancia: Az Aquastic villanybojlerhez most egyedülálló 2 + 3 év tartálygarancia jár. Mit is jelent ez pontosan? Nos, az első két év során teljes körű garanciával élhetsz, ami alatt a Hajdu cég vállalja a bojler teljes működési rendjét. De ez még nem minden! A 2 év után további +3 évig kiterjesztheted a garanciát, de van egy kis feltétel. Mindössze annyi a dolgod, hogy a 24. hónap után szakszervíz által karban tartsd a villanybojlert. Ezzel nemcsak meghosszabbítod a garanciát, de biztosítod is a bojler hosszú élettartamát és kiváló működését.

6. Szakszervíz Karbantartás: A Hajdu Aquastic 100 literes villanybojler számára a szakszervíz karbantartás nem csupán egy kötelező teendő, hanem egy garanciális előny. Miért? Mert a szakszervíz szakemberei nemcsak gondoskodnak a bojler optimális állapotáról, hanem a garancia érvényesítéséhez is hozzájárulnak.

A szervíz karbantartásnak köszönhetően nemcsak a Hajdu Aquastic villanybojlered lesz hosszú életű, de a garanciális időszak alatt is zavartalanul élvezheted a melegvíz kényelmét. Ez a szervíz tehát nem csupán kötelező lépés, hanem egy okos döntés a garancia meghosszabbításához és a bojlered optimális állapotának fenntartásához.

7. Egyedülálló Biztonságérzet: Tehát, ha a Hajdu Aquastic 100 literes villanybojler mellett teszed le a voksod, nem csak a kiváló minőségű meleg vizet élvezheted, hanem egy egyedülálló biztonságérzetet is. A 2 + 3 év tartálygarancia és a szakszervíz karbantartás kombinációja valóban felejthetetlenné teszi ezt a forróvíz forradalmat.

8. Komplett szolgáltatás: Ha már eldöntötted, hogy a Hajdu Aquastic Eco Erp 100 literes villanybojler a tökéletes választás számodra, ne aggódj a bekötés miatt! Hívj minket, és mi nemcsak kiszállítjuk a bojlert, hanem beszereljük, bekötjük és beüzemeljük akár szombat vagy vasárnap is. Csak vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és mi minden mást elintézünk!

 

Hajdu AQ ECO 100 ERP Villanybojler: Biztonságos Használat és Technikai Specifikációk

A Hajdu AQ ECO 100 ERP Villanybojler kiváló teljesítménnyel és hatékonysággal rendelkezik, de ahhoz, hogy az eszköz hosszú élettartamú és biztonságos legyen, szigorú óvintézkedéseket kell betartani az összeszerelés, telepítés és karbantartás során. Az alábbiakban felsoroljuk a fontos intézkedéseket:

Felügyelet nélküli kezelés: A készülék kezelése gyermekek számára csak felnőtt felügyelettel javasolt.

Képesített szakember által elvégzett műveletek: A gépkönyv által felsorolt, felhasználó által elvégezhető feladatokon túli beavatkozásokat kizárólag képzett szakember végezheti el.

Feszültségmentesítés: Javítás vagy karbantartás előtt a készüléket mindig feszültségmentesíteni kell.

Forró víz égési sérülésekre való figyelmeztetés: Az 50 °C feletti kifolyó víz súlyos égési sérüléseket okozhat, ezért óvatosan kell használni.

Tároló feltöltése vízzel: A fűtés bekapcsolása előtt a tárolót mindig fel kell tölteni vízzel.

Biztonsági intézkedések a csatlakoztatás során: Tilos a készüléket tömlővel bekötni. Vörösréz vízvezeték hálózatra történő csatlakoztatáskor szigetelő közdarabokat kell használni.

Üzemi nyomás korlátozása: A készüléket soha nem szabad üzemi nyomásnál nagyobb nyomás alá helyezni, mivel ez életveszélyes lehet.

Vízcsepegés elvezetése: A biztonsági szelep és a készülék közé vízvezetéki szerelvényt beépíteni, valamint a vízcsepegést nem látható módon elvezetni tilos.

Fagymentes üzemeltetés: A nyomáscsökkentő szelep és a biztonsági szelep csak fagymentes környezetben szabad beüzemelni és üzemeltetni.

Hajdu Aquastic eco 100 Erp villanybojler árak. 100 literes bojler vásárlás.Műszaki Adatok:

Űrtartalom: 100 l
Átmérő: 496 mm
Magasság: 847 mm
Vízcsatlakozás: G1/2
Max. üzemi nyomás [MPa]: 0,6
Villamos teljesítmény: 1,8 kW
Felfűtési idő 65 °C-ra: 3,5 óra
Tömeg: 30 kg
Melegvíz hőmérséklet [°C]: max. 65
Éves villamosenergia-fogyasztás: 2726 kWh

 

Ezeknek az óvintézkedéseknek és műszaki paramétereknek a betartásával biztosítható, hogy a Hajdu AQ ECO 100 ERP Villanybojler megbízhatóan működjön, miközben a felhasználók biztonságát is garantálja.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján