+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Energiatakarékos okos bojler Hajdu SmartMitől okos az okos bojler?

Az érintőképernyős telefonok világában nem meglepő, ha az okos órák, villanyégők, klímák, zárak és konnektorok mellett megjelentek az okos bojlerek is. Jogosan tehetjük fel így a kérdést, hogy vajon mitől lesz okos egy okos bojler?

Okos, mert képes tanulni

Nem kell félni, nem fogják átvenni az okos bojlerek az emberiség felett a hatalmat. A tanulás alatt azt értjük, hogy az okos bojlerben lévő, emberek által írt programok képesek eltárolni a vízhasználattal kapcsolatos szokásokból leszűrt adatokat.

Ez azt jelenti, hogy a program egy idő után – általában egy hét, de ez modelltől függ – az eltárolt adatokból megérti, hogy mennyi ideig kell egy meghatározott hőmérsékleten adott mennyiségű meleg vagy hideg vízzel feltölteni és szinten tartani a tartályt.

Okos, mert időt és energiát is spórol

Az okos bojlerben lévő programmal így optimális lesz a szerkezet kihasználtsága, emiatt akár 15%-kal kevesebb vizet fogyaszt a bojler. Azaz energiatakarékos.

Mivel egy idő után megtanulja a bojler az optimális üzemelést, így nem kell várni a felmelegítésre vagy arra, hogy megfelelő mennyiségű víz álljon mindig rendelkezésre.

Okos, mert smatrphone-ról, tabletről és PC-ről is irányítható

Mivel az okos bojlerhez tartozó applikáció letölthető, így amennyiben van otthon vagy a munkahelyünkön wifi, egyszerűen, a telefonunkról vagy tabletünkről, de persze számítógépről is tudjuk irányítani vagy előre beprogramozni így a bojler működését.

Ez nagy kényelmet nyújt, ha nem akarunk minden változtatás alkalmával ott lenni a szerkezet közelében, hiszen egyes helyeken ez értékes időt von el a mindennapok fontosabb teendői elől.

Okos, mert optimálisan működik

Bizonyos okos bojler modellek vigyáznak a felmelegített vízre, így ha egy újabb mennyiség kerül a tartályba, azt úgy izolálják el a már felmelegített víztől, hogy az ne hűljön le.

Tehát alapvetően arra vannak beprogramozva informatikailag és a gyakorlati kivitelezés során olyan mechanizmussal működnek, melyek alapvetően hozzájárulnak a víztakarékosság, a felhasználó szokásai és a szerkezet dizájnja szempontjából is a kedvező működéshez. Energiatakarékos bojler kiválasztása

Kinek ajánljuk az okos bojlert?

• Akik hosszútávon gondolkodnak, hiszen a befektetett anyagiak viszonylag rövid idő alatt megtérülnek, s ahogy telik az idő, úgy egyre optimálisabb lesz a ház, lakás vagy iroda vízellátása.

• Akik számára fontos a kényelmes és optimális időbeosztás, mert a legtöbb mai modern eszközről könnyedén irányítható, programozható és módosítható wifin keresztül a rendszer működése.

Energiatakarékos okos bojler felszerelés Budapest

 HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján