Mitől okos az okos bojler?

Az érintőképernyős telefonok világában nem meglepő, ha az okos órák, villanyégők, klímák, zárak és konnektorok mellett megjelentek az okos bojlerek is. Jogosan tehetjük fel így a kérdést, hogy vajon mitől lesz okos egy okos bojler?

Okos, mert képes tanulni

Nem kell félni, nem fogják átvenni az okos bojlerek az emberiség felett a hatalmat. A tanulás alatt azt értjük, hogy az okos bojlerben lévő, emberek által írt programok képesek eltárolni a vízhasználattal kapcsolatos szokásokból leszűrt adatokat.

Ez azt jelenti, hogy a program egy idő után – általában egy hét, de ez modelltől függ – az eltárolt adatokból megérti, hogy mennyi ideig kell egy meghatározott hőmérsékleten adott mennyiségű meleg vagy hideg vízzel feltölteni és szinten tartani a tartályt.

Okos, mert időt és energiát is spórol

Az okos bojlerben lévő programmal így optimális lesz a szerkezet kihasználtsága, emiatt akár 15%-kal kevesebb vizet fogyaszt a bojler. Azaz energiatakarékos.

Mivel egy idő után megtanulja a bojler az optimális üzemelést, így nem kell várni a felmelegítésre vagy arra, hogy megfelelő mennyiségű víz álljon mindig rendelkezésre.

Okos, mert smatrphone-ról, tabletről és PC-ről is irányítható

Mivel az okos bojlerhez tartozó applikáció letölthető, így amennyiben van otthon vagy a munkahelyünkön wifi, egyszerűen, a telefonunkról vagy tabletünkről, de persze számítógépről is tudjuk irányítani vagy előre beprogramozni így a bojler működését.

Ez nagy kényelmet nyújt, ha nem akarunk minden változtatás alkalmával ott lenni a szerkezet közelében, hiszen egyes helyeken ez értékes időt von el a mindennapok fontosabb teendői elől.

Okos, mert optimálisan működik

Bizonyos okos bojler modellek vigyáznak a felmelegített vízre, így ha egy újabb mennyiség kerül a tartályba, azt úgy izolálják el a már felmelegített víztől, hogy az ne hűljön le.

Tehát alapvetően arra vannak beprogramozva informatikailag és a gyakorlati kivitelezés során olyan mechanizmussal működnek, melyek alapvetően hozzájárulnak a víztakarékosság, a felhasználó szokásai és a szerkezet dizájnja szempontjából is a kedvező működéshez. Energiatakarékos bojler kiválasztása

Kinek ajánljuk az okos bojlert?

• Akik hosszútávon gondolkodnak, hiszen a befektetett anyagiak viszonylag rövid idő alatt megtérülnek, s ahogy telik az idő, úgy egyre optimálisabb lesz a ház, lakás vagy iroda vízellátása.

• Akik számára fontos a kényelmes és optimális időbeosztás, mert a legtöbb mai modern eszközről könnyedén irányítható, programozható és módosítható wifin keresztül a rendszer működése.

Energiatakarékos okos bojler felszerelés Budapest

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)