+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Csöpögő villanybojler cseréje Budapesten a XIII. kerületében!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Kevés meleg víz és csöpögő villanybojler: Mi lehet a probléma?

 

Sajnos bármikor előfordulhat, hogy elkezd csöpögni a villanybojler, és fontos, hogy ilyenkor minél hamarabb megoldást találjunk a problémára. Ha csöpög, csordogál, nem melegít, vagy túl sok áramot fogyaszt a bojler, akkor bojler szerelőre lesz szükséged. Abban az esetben is ez a helyzet, ha kevés meleg vizet ad a készülék.

A megelőzés mindig jobb, mint a javítás. Ha szeretnéd elkerülni a csöpögő villanybojler problémáját, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd a készüléket. Időnként ellenőrizd a bojler állapotát, és gondoskodj a rendszeres vízkőtelenítésről. Ez segít megelőzni a problémák kialakulását és meghosszabbítja a bojler élettartamát.

Ha észreveszed, hogy a bojlerből víz csöpög vagy csepeg, ez lehet a lyukas bojler jele. A víz kifolyása a bojlerből arra utalhat, hogy valahol lyuk keletkezett a tartályon vagy a csöveken.

Villanybojler szerelő Budapest XIII.-ker

Rozsdás csöpögő villanybojler cseréje Budapest XIII.-kerületMielőtt szerelőt választanál, sok esetben több szakembert is fel kell keresned. Ugyanis, van, aki javítással foglalkozik és esetleg karbantartással. Megint mások vízvezeték szerelők, és esetleg megint mások a különféle készülékek kereskedelmével foglalatoskodnak. Megesik az is, hogy hiába keressük fel mind a két szakembert, félreértésből vagy egyéb ok miatt kiderül, hogy az egyiket feleslegesen hívtuk ki, és költöttünk rá pénzt.

Emiatt mi olyan üzleti stratégiával dolgozunk, ami teljes mértékben ügyfélbarát és elégedett vevőket generál automatikusan. Ez azt jelenti, hogy mindenben tudunk Neked segíteni. Ha kell javítást, vízkő eltávolítást biztosítunk, ha szükséges akkor kicseréljük a készüléket, újat hozunk és elszállítjuk a régit és természetesen a karbantartást illetően is számíthatsz ránk.

Ezért írtuk a címben, hogy ha rajtunk múlik, akkor nincs több csöpögő villanybojler Budapesten a XIII. kerületben. Szeretnéd, hogy a Te készülékedre is igaz legyen ez a megállapítás? Akkor keress minket, hiszen a hét minden napján reggeltől estig állunk szolgálatodra.

Budapest XIII.-kerületében villanybojler csere a hét minden napján

Rengeteg tapasztalatot szereztünk az évek során, mert közel ezer Hajdú készüléket cserélünk ki éves szinten. Így nem lesz szükséged külön vízvezeték szerelőre, ha minket választasz. Ráadásul 5 millió forintig teljes körű kár és felelősségbiztosítással is rendelkezünk, így Te semmit sem kockáztat, ha minket választasz.

Természetesen rugalmasak vagyunk, ha éppen nem érsz el minket, mi visszahívunk!

Nálunk a kiszállás, a bojler kiszállítása, parkolási költség, a régi készüléknek a leszerelése, elszállítása, elektromos ki és bekötés, meglévő vízoldali szerelvények le és felszerelése, az új bojler bekötése, beüzemelése mind benne van az árajánlatunkban. A budai körzetben a nyomáscsökkentő készüléket is beszereljük, melyre általában a XIII. kerületben nem szokott szükség lenni.

Villanybojler csere esetén válassz minket, mert A-tól Z-ig mindent egy kézben megoldunk!

 

Hajdu villanybojler csere Budapest XIII.-kerületében

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján