Gázbojler helyett villanybojler felszerelése Budapest

Gázbojler helyett villanybojler felszerelése szükséges, ha gáz kéményünk nincs kibélelve és szén-dioxid visszaáramlást mértek a régi gáz vízmelegítő készülékeknél.

Budapest területén több tízezer gáz vízmelegítő működik romos elhasználódott kéménybe kötve, ami életveszélyes is lehet.

A legrosszabb állapotban lévő kémények a társasházi gyűjtő kémények. Melyek ezer sebből vérzenek, kezdve a kivitelezési hibáktól. A tömörségi problémákig, a gyűjtő kémények kivitelezését több éve tiltják, azaz újonnan épített, társas házakban már nem alkalmazzák.

Ezért ha nálad is megállapították, hogy gond van a gázbojler kéményével, a leggyorsabb és leg költséghatékonyabb megoldás, ha régi gázbojler helyett villanybojler felszerelésére kerül sor.

Minden nyílt égésterű kéménynél problémát okoz a ventilátoros elszívás, mivel az elszívás során visszaszívja a szén-monoxidot a lakás légterébe. Ezét a nyílt égésterű vízmelegítők, és gravitációs kémények használatakor tilos gépi szellőztetést használni.

Itt az ideje, hogy lecseréljük a veszélyes gázbojlerünket elektromos villanybojlerre.  

Az egyedi és gyűjtő kémények bélelése már hosszú évek óta folyamatosan zajlik, mégis több tízezer béleletlen téglakémény található hazánkban. Sokan tisztában vannak vele, hogy kéményük állapota rossz, de anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé a korszerűsítést.

Viszont a hatósági szigor miatt előbb utóbb szükségessé válik a gázbojler helyett villanybojler felszerelésére. Budapest egész területén vállaljuk a régi gázbojler leszerelését, megszüntetését, új villanybojler felszerelését beüzemelését.

Gázbojler helyett 80 literes villanybojler

Gázbojler helyett 80 literes villanybojler abban az esetben elég, ha legfőbbként zuhanyzással biztosítjuk esti tisztálkodásunkat.

Ha fürdeni szeretünk, inkább válasszunk nagyobb űrtartalmú villanybojlert, hogy ne szenvedjünk hiányt a melegvíz területén.

Röviden összefoglalva, a régi kéménybe ágyazott, megalapozott időzített bomba hatástalanítható!

Tedd meg Te is a kellő lépéseket, érdemes!

Gázbojler helyett 120 literes villanybojler, már egy három négyfős család melegvíz igényét is ki tudja szolgálni. Főleg ha nappali áramra van kötve. Tudni kell, ha vezérelt áramról működik Hajdu bojlerünk, bojler csere alkalmával érdemes egy mérettel nagyobb Hajdu villanybojlert választanunk.

Mert vezérelt áram esetén korlátozva van a villanybojler felfűtése, napközben csak ritkán kap áramot. A vezérelt áramról működő villanybojler fő felfűtési ideje éjszakára időzített.

Budapest területén a hét minden napján tudunk segíteni gázbojler helyett villanybojler felszerelésében. Nem kell mást tenned csak üzenetet küldened vagy felhívni minket a 06 20 398 7569 telefonszámon.

Gázbojler helyett villanybojler Budapest területén

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján