+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Gázbojler helyett villanybojler felszerelése Budapest

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

kéményes gázbojler megszüntetése, cseréje villanybojlerreGázbojler helyett villanybojler felszerelése szükséges, ha gáz kéményünk nincs kibélelve és szén-dioxid visszaáramlást mértek a régi gáz vízmelegítő készülékeknél.

Budapest területén több tízezer gáz vízmelegítő működik romos elhasználódott kéménybe kötve, ami életveszélyes is lehet.

A legrosszabb állapotban lévő kémények a társasházi gyűjtő kémények. Melyek ezer sebből vérzenek, kezdve a kivitelezési hibáktól. A tömörségi problémákig, a gyűjtő kémények kivitelezését több éve tiltják, azaz újonnan épített, társas házakban már nem alkalmazzák.

Ezért ha nálad is megállapították, hogy gond van a gázbojler kéményével, a leggyorsabb és leg költséghatékonyabb megoldás, ha régi gázbojler helyett villanybojler felszerelésére kerül sor.

Minden nyílt égésterű kéménynél problémát okoz a ventilátoros elszívás, mivel az elszívás során visszaszívja a szén-monoxidot a lakás légterébe. Ezét a nyílt égésterű vízmelegítők, és gravitációs kémények használatakor tilos gépi szellőztetést használni.

Itt az ideje, hogy lecseréljük a veszélyes gázbojlerünket elektromos villanybojlerre.  

Az elektromos villanybojlerek egyre népszerűbb alternatívái a hagyományos gázbojlereknek. A veszélyes gázbojlerek lecserélése elektromos villanybojlerekre nemcsak biztonsági szempontból fontos, hanem környezetvédelmi és gazdasági előnyökkel is jár. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk, miért érdemes elgondolkodni a gázbojler cseréjén és hogyan lehet Budapest területén elvégezni ezt a folyamatot.

béleletlen gázkéményAz egyik fő ok a veszélyes gázbojlerek cseréjére az, hogy sok béleletlen téglakémény található hazánkban. Ezek a kémények rossz állapotban vannak, és komoly veszélyt jelenthetnek a lakosságra nézve. Az egyedi és gyűjtő kémények bélelése ugyan folyamatosan zajlik, de még mindig több tízezer béleletlen téglakémény van, amelyeket sürgősen fel kell újítani. Azonban sok ember anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé a korszerűsítést, és ezért továbbra is veszélyben vannak.

Azonban a hatósági szigor miatt előbb vagy utóbb mindenki számára szükségessé válik a gázbojler helyett villanybojler felszerelése. Az elektromos villanybojlerek környezetbarát alternatívát jelentenek, mivel nem termelnek káros gázokat és nem igénylik égéstermékek elvezetését. Emellett a villanybojlerek hatékonyabbak is lehetnek, mivel a hőenergia közvetlenül az árammal termelhető, így nincs energia veszteség a fűtési folyamat során.

Budapest egész területén vállaljuk a régi gázbojler leszerelését, megszüntetését és az új villanybojler felszerelését és beüzemelését. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy az átállás gördülékenyen és biztonságosan történjen. Először elvégezzük a gázbojler leszerelését és megszüntetését, majd felszereljük az elektromos villanybojlert. Az új villanybojler beüzemelése során pedig ellenőrizzük a működését és biztosítjuk, hogy minden megfelelően működjön.

Az elektromos villanybojlerek számos előnnyel járnak. Először is, biztonságosabbak, mivel nincs égéstermék és szén-monoxid, amelyek veszélyt jelenthetnek a felhasználókra nézve. Másodszor, környezetbarátabbak, mivel nem termelnek káros gázokat és nem járulnak hozzá a légszennyezéshez. Harmadszor, gazdaságosabbak lehetnek hosszú távon, mivel az elektromos energia ára általában stabilabb és kevésbé ingadozik, mint a gáz ára.

Gázbojler helyett 80 literes villanybojler

Gázbojler helyett 80 literes villanybojler abban az esetben elég, ha legfőbbként zuhanyzással biztosítjuk esti tisztálkodásunkat.

Ha fürdeni szeretünk, inkább válasszunk nagyobb űrtartalmú villanybojlert, hogy ne szenvedjünk hiányt a melegvíz területén.

Röviden összefoglalva, a régi kéménybe ágyazott, megalapozott időzített bomba hatástalanítható!

Tedd meg Te is a kellő lépéseket, érdemes!

Gázbojler helyett 120 literes villanybojler, már egy három négyfős család melegvíz igényét is ki tudja szolgálni. Főleg ha nappali áramra van kötve. Tudni kell, ha vezérelt áramról működik Hajdu bojlerünk, bojler csere alkalmával érdemes egy mérettel nagyobb Hajdu villanybojlert választanunk.

Mert vezérelt áram esetén korlátozva van a villanybojler felfűtése, napközben csak ritkán kap áramot. A vezérelt áramról működő villanybojler fő felfűtési ideje éjszakára időzített.

Budapest területén a hét minden napján tudunk segíteni gázbojler helyett villanybojler felszerelésében. Nem kell mást tenned csak üzenetet küldened vagy felhívni minket a 06 20 398 7569 telefonszámon.

Gázbojler helyett villanybojler Budapest területén

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján