Kéményes gáz vízmelegítő megszüntetése villanybojler felszereléseGázbojler helyett villanybojler felszerelése Budapest

Gázbojler helyett villanybojler felszerelése szükséges, ha gáz kéményünk nincs kibélelve és szén-dioxid visszaáramlást mértek a régi gáz vízmelegítő készülékeknél.

Budapest területén több tízezer gáz vízmelegítő működik romos elhasználódott kéménybe kötve, ami életveszélyes is lehet.

A legrosszabb állapotban lévő kémények a társasházi gyűjtő kémények. Melyek ezer sebből vérzenek, kezdve a kivitelezési hibáktól. A tömörségi problémákig, a gyűjtő kémények kivitelezését több éve tiltják, azaz újonnan épített, társas házakban már nem alkalmazzák.

Ezért ha nálad is megállapították, hogy gond van a gázbojler kéményével, a leggyorsabb és leg költséghatékonyabb megoldás, ha régi gázbojler helyett villanybojler felszerelésére kerül sor.

Minden nyílt égésterű kéménynél problémát okoz a ventilátoros elszívás, mivel az elszívás során visszaszívja a szén-monoxidot a lakás légterébe. Ezét a nyílt égésterű vízmelegítők, és gravitációs kémények használatakor tilos gépi szellőztetést használni.

Itt az ideje, hogy lecseréljük a veszélyes gázbojlerünket elektromos villanybojlerre.  

Az egyedi és gyűjtő kémények bélelése már hosszú évek óta folyamatosan zajlik, mégis több tízezer béleletlen téglakémény található hazánkban. Sokan tisztában vannak vele, hogy kéményük állapota rossz, de anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé a korszerűsítést.

Viszont a hatósági szigor miatt előbb utóbb szükségessé válik a gázbojler helyett villanybojler felszerelésére. Budapest egész területén vállaljuk a régi gázbojler leszerelését, megszüntetését, új villanybojler felszerelését beüzemelését.

Gázbojler cseréje 80 literes villanybojlerre BudapestGázbojler helyett 80 literes villanybojler

Gázbojler helyett 80 literes villanybojler abban az esetben elég, ha legfőbbként zuhanyzással biztosítjuk esti tisztálkodásunkat.

Ha fürdeni szeretünk, inkább válasszunk nagyobb űrtartalmú villanybojlert, hogy ne szenvedjünk hiányt a melegvíz területén.

Röviden összefoglalva, a régi kéménybe ágyazott, megalapozott időzített bomba hatástalanítható!

Tedd meg Te is a kellő lépéseket, érdemes!

Gázbojler helyett 120 literes villanybojler, már egy három négyfős család melegvíz igényét is ki tudja szolgálni. Főleg ha nappali áramra van kötve. Tudni kell, ha vezérelt áramról működik Hajdu bojlerünk, bojler csere alkalmával érdemes egy mérettel nagyobb Hajdu villanybojlert választanunk.

Mert vezérelt áram esetén korlátozva van a villanybojler felfűtése, napközben csak ritkán kap áramot. A vezérelt áramról működő villanybojler fő felfűtési ideje éjszakára időzített.

Budapest területén a hét minden napján tudunk segíteni gázbojler helyett villanybojler felszerelésében. Nem kell mást tenned csak üzenetet küldened vagy felhívni minket a 06 20 398 7569 telefonszámon.

Gázbojler helyett villanybojler Budapest területén

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)