+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

 Villanybojler csere Budapesten a 11. kerületében Kedvező áron

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Komplex bojler csere szolgáltatás – Csak egy telefonhívás és mi mindent intézünk!

 

Ha sürgősen és azonnal, megbízható bojler szerelő szakembere van szükséged, villanybojler csere kapcsán, Budapesten a 11. kerületben, akkor jó helyen jársz. Bárkivel előfordulhat, hogy régi kiszolgált hosszú évek óta jól működő villanybojlere, akár egyik pillanatról a másikra mondja fel a szolgálatot.

Villanybojler csere azonnal Budapest 11 kerületében

Ilyenkor nincs idő arra, hogy órákig keresgélj az interneten, végig böngészve a fellelhető bojlereket és szerelőket Budapest 11. kerületében. Amikor kilyukad, a régi bojler azonnal lépni kell, hogy minél hamarabb újra melegvízhez jusson a család. Ne maradjunk hosszú napokra forróvíz nélkül.

Mire figyelj villanybojler csere alkalmával

Villanybojler csere Budapest 11. kerületében. Hajdu Aquastic eco 80 erp bojler felszerelése és bekötése a régi lyukas forróvíztároló helyéreAmikor végleg javíthatatlanná válik a régi villanybojler, azaz kilyukad és csöpög belőle a rozsdás víz, új bojlerre lesz szükségünk. Villanybojler csere alkalmával az első eldöntendő kérdés, hogy mekkora, hány literes legyen az új Hajdu villanybojler.

Sok háztartásnak a gyerekek elköltözése után már nincs szüksége hatalmas 150-200 literes villanybojlerre. Létszám csökkenés esetén érdemes kisebb 80 – 120 literes villanybojlerre cserélni régi nagy bojlerünket.

A család bővülése esetén viszont egy 50 -80 literes bojler kevés lehet, ebben az esetben válasszunk nagyobb Hajdu villanybojlert.

Villanybojler csere esetén szintén kalkuláljuk bele, ha vezérelt (éjszakai) áramról működik a villanybojler, hogy napközben korlátozva van a bojler felfűtése. Ilyenkor előfordulhat, hogy nem marad elég melegvíz az esti fürdésre, ha napközben elpancsoltuk. Vezérelt áram esetén inkább válasszunk egy mérettel nagyobb Hajdu villanybojlert.

Villanybojler csere árak Budapest 11. kerületében

Villanybojler csere esetén komplett csomagokat kínálunk Budapest 11.kerületi családok és intézmények részére. Az általunk végzet Hajdu villanybojler csere minden esetben tartalmazza az új Hajdu villanybojler árát, a bojler házhoz szállítását, le-felszerelés költségét, új bojler bekötését.

Nem csak a bojler lesz új hanem, a bojler biztonsági szelep, a bojler nyomáscsökkentő szelep és a vízoldali bekötő csöveket is kicseréljük minden alkalommal. Sőt a régi villanybojlert is elszállítjuk, hogy avval se legyen gondod. Így minden villanybojler csere Budapest 11. kerületében kiszámítható, fix áron történik.

Hajdu villanybojler szerelő Budapest 11.-ker

Hajdu villanybojler szerelő tevékenységünket 1991 óta végezzük Budapest egész területén. Évente 700 villanybojler javítását, karbantartását, és közel 800 db Hajdu villanybojler cseréjét hajtjuk végre. Tehát ha villanybojler szerelőre van szükséged hívj akár azonnal mivel elérhetőek vagyunk a hét minden napján.

Spórolj pénzt és időt velünk!

Csak egy telefonodba kerül és mi komplex módon, mindent intézünk helyetted. Teljes mértékben egyedi igényeidhez mérten választhatsz bojler csere csomagjaink közül. Ezáltal egész biztos, hogy csalódni nem fogsz, hanem Te is elégedett ügyfélként fogod gyarapítani vevőkörünket. Folyamatosan elérhetőek vagyunk a hét minden napján reggeltől estig és mindent A-tól Z-ig intézünk.

Budapest 11.- kerületében több évtizede javítjuk a régi Hajdu villanybojlereket, vízkötlenítjük igény esetén, karban tartjuk, szükség esetén új készülékre is kicseréljük azt és természetesen tőlünk meg is vásárolhatod az új bojlert is.

Bekötjük az új készüléket és a régit elszállítjuk, így teljes körűen mindent egy kézben elintézünk. 1991 óta rengeteg tapasztalattal rendelkezünk és sok-sok elégedett vevőt sikerült generálnunk az évek során. Rendeld a bojlercserét olyantól, aki mindent A-tól cettig elintéz! Várjuk megkeresésed!

 

Hajdu villanybojler szerelés Budapest 11.-kerületében

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján